Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bonus gel bizden izle
Ama bonusa videoyu soran olursa kenardan atlayıp "abi onun evinde İnstagramı yok arada gelip bizim evden izliyor" demen lazım.
Demiceksen hiç çağırma kızı.

Ama bonusa videoyu soran olursa kenardan atlayıp "abi onun evinde İnstagramı yok arada gelip bizim evden izliyor" demen lazım.
Demiceksen hiç çağırma kızı.
Üşenirim onu yazmaya yaa,kısa yoldan gelsin izlesin işte

Kafam dağıldı ya, sağolun
Burasının kafa dağıtma özelliğine bende akıl sır erdiremiyorum.
Dertliler olarak bir araya gelip nasıl bunu başarıyoruz acaba, benim de kafam dağıldı ama Bonus un kıç şaplaklı emojisinin bunda payı çok büyük
Nereye gidiyorsun ya napçaksın çıkıp

Nego kuzum badem gözlü manyak miknatisim benim

Allah o kadına akıl fikir sana sağlık sabır versin. yaşlandıkça gördüm ki realite şovlarla büyüyen bir nesilden geldiğim halde reel daha absürtmüs. bu kadar manyakla nasıl bir arada yaşıyoruz anlamıyorum

idare inşallah gereken şeyi yapar sen ponçik yüreğini ferah tut olur mu

Vay afacan
Olsun hoşgeldin. Ama ben gidicem birazdan.
Tosia neden banlandı kuzular.

negonun rahatsız olduğu veli gibi bi tip konu açmıştı. orda son ayar bükücü olaraktan had bildirmis

konu da şu 13 yaşındaki kuzen dedenin evinde oyun oynarken konu sahibinin kızının (8 yaşında) yaninda kendi küçük kardeşine o gidince oynarız demiş. o çocuk kızının yanında nasil bunu dermis nasil aglatirmis. birileri de tutmus yaptığının bedelini odesin ne demek falan diye cosunca.....
I inessa armand is going to go

hadi yaaaa bu aralar hiç kalabalık olarak denk gelemedik ya
sirkeyi de temizlik sirkesi diye satılan beyaz sirkeden al cici bu arada. o kokmuyo diğerleri gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…