- 11 Nisan 2007
- 88.049
- 518.082
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.261
Bence komple günümüz annelerini sirke ile yıkayalım.negonun rahatsız olduğu veli gibi bi tip konu açmıştı. orda son ayar bükücü olaraktan had bildirmis
konu da şu 13 yaşındaki kuzen dedenin evinde oyun oynarken konu sahibinin kızının (8 yaşında) yaninda kendi küçük kardeşine o gidince oynarız demiş. o çocuk kızının yanında nasil bunu dermis nasil aglatirmis. birileri de tutmus yaptığının bedelini odesin ne demek falan diye cosunca.....
I inessa armand is going to go
hadi yaaaabu aralar hiç kalabalık olarak denk gelemedik ya
sirkeyi de temizlik sirkesi diye satılan beyaz sirkeden al cici bu arada. o kokmuyo diğerleri gibi
Bende kek yapmak isterdim üşengeç olmasaydım ama ben şuan kalkıp su içmeye bile üşeniyorumPasta yapıyorum elleşmeyin
Kafam dağılsın diye sadece buraya geldiğim gerçektir ❤
Pasta yapıyorum elleşmeyin
Kafam dağılsın diye sadece buraya geldiğim gerçektir ❤
Bence komple günümüz annelerini sirke ile yıkayalım.
Bu buldumculuk nedir ya.
Herkesin mi evladı dokunulmaz herkesin mi evladı prens ve prenses herkesin mi evladı bulunmaz hint kumaşı..
Vallahi artık bdv de takılmadığıma çok mutluyum. Eğer o konuya denk gelsem bende banı yermişim,
I inessa armand dön kuzum biran önce
Tencere dibini severim düğünüm ondan karlı havada oldu bakTencere dibini sana vereyim cici
Unutmadım murat bozu
Vallahi sayarımöyle bi saçma konu ki link bile vermicem sanadayanamaz sayarsin kesin
buldugunuzdan bunayin diyor kapatıyorum cenemi artık benöğretmenlik istememe nedenim velilerdi biliyo musun cicim yoksa öğretmenliği ve öğrencileri severim. ama Allah bana veli sabrı vermemis. öğrenciyken bile dayanamiyodum
bu devirin öğretmenlerine çok laf ediyolar eski öğretmenler şöyle böyle iyi diye de. kimse dönüp kendi anne babalığına bakmiyocennetliksiniz bence cidden
Derdini seveyim oldu ama neyse artıkHmm anladım brom sakin ol yav saat daha çok geç değil bende yeni yedim
Tavuk göğsünün siniri neresi bu arada yav. Ben alıp direkt pişirip yiyen bir insanım. Son derece cahil hissediyorum şuan
Vallahi sayarım
Ben burda 2 banımı benzer konulardan yedim zamanında.
Bize de fakültede hep çocuklardan değil velilerden çekeceksiniz derlerdi hocalar. Öyleymiş cidden.
Eskiden böyle değildi de şu son birkaç senedir aşama aşama çok çirkinleşti velilerin tavrı.
2 dayakçı öğretmen izleyip öğretmen düşmanı kesildiler.
Bak birkaç çeşidi ben sana yazayım..
-Enteresan şekilde çocuklarını öğretmenden kıskanan kadınlar var mesela. Çocuğunu paylaşıyor gibi hissedip paylaşamayıp öğretmene gelin muamelesi yapıyor. Kv gıcıklığı ile yaklaşıyor.
-Öğretmeni kıskanan veliler var. Bu tipler zamanında öğretmen olmayı çok isteyip olamamış, ben olsaydım çok iyi olurdum mantığı ile herşeye burun sokmaya çalışıp öğretmencilik oynarlar.
-Buldumcuk veliler var. Çocuklarına hint kumaşı muamelesi yapanlar. En bilindik örnek.
-Öğretmeni oğluna, yeğenine, komşusuna yapmaya çalışan veliler var.
-Aşırı ilgisiz veliler var. Öğretmen arasa bile telefonu açmayan. Çocuğa birşey oluyor veliye ulaşamıyorsun.
-İlgiyi abartan veliler var. Her çıkışta gelip bugün çocuğum nasıldı diyen, çocuğunun ödevlerini yapan, çantasını hazırlayan, zırt pırt herşeyi çocuğunun yemediği yemeği bile öğretmene bildiren.
-Her öğretmene dayakçı muamelesi yapanlar var. Çok acı.
Vallahi çeşit çok ama bunlar en bilinenler.
Çocuklar yormuyor veliler kadar şamdanım.
Yok brom yav aşk olsun öyle düşünür müyüm.Derdini seveyim oldu ama neyse artık
Tavuk göğsü sinirlidir genelde, zor çiğnenir ağızda ve adından mütevellit sinir bozar. Ayıklarım bu sebepten
En iyisiYok brom yav aşk olsun öyle düşünür müyüm.
Ben sinir minir götürüyorum valla
Aynen kuzum kistten korkma inşallah gebelikle birlikte ortadan kalkar o durum,zaten Kasım gibi düşünüyordunuz dimi bebisi de kuzum bişey de kalmadı kasıma,hayırla sağlıklı bebelere hamiş kal inşallahKistim çok büyümüş seksü şempazem. 5.8 cm olmuş. Aralıkta 3cm di.
Gebe kalırsan östrojen hormonundan dolayı baskılanıp küçülecek dedi. Biran evvel kalmaya çalış dedi. Ama bu evde resmen libidolarımı aldırmış gibiyim
Adam yaklaşsa bile sinirlerim bozuluyor. Herşeye sinirlerim bozuluyor. Modum çok düşük. Bide adamın çalışma saatleri artıp iyice uzaklaşınca hepten tek kaldım.
Hiçbirşeye istek ve mutluluk duymuyorum,heves etmiyorum. Hapise tıkmışlar sanırsın. Ben ben değilim resmen
Nasıl kurtulucam bu psikolojiden, nasıl toparlıcam. Sanki bu ruh halini üstümden atmadan gebe kalmak da doğru olmaz gibi. Hormonlar beni daha da delirtirse Bakırköy'lük olurum hepten.
Veli denen şahsa ayrı şaşırdım sinirlendim negom,esine apayrı şaşırıp kızdım yaniYe beni, dünden beri sinirlerim bozuk, manyak bir veli var beni çıldırttı artık. Çocuğumu tehdit edip duruyor, dün çocuğuma sakın yaklaşma dediğim halde yine tehdit etmiş.
Pazartesi idareyle görüşücem, eşim yanımda gelmiyor ona ayrı sinirim bozuldu.
Öyle işte...
Aynen kuzum kistten korkma inşallah gebelikle birlikte ortadan kalkar o durum,zaten Kasım gibi düşünüyordunuz dimi bebisi de kuzum bişey de kalmadı kasıma,hayırla sağlıklı bebelere hamiş kal inşallah
Cancağızım senin libidoyu yükseltmek esine düşüyor burda,accuk iyileşsin adam da alır ifadeniçocuk çocuk diye tutturan o degilmiydi,ee libiş olmadan da çocuk olmaz bol bol libisli geceler diliyorum size şimdiden
Yaw su yasakli günlerde habire libiş yazmış bulundum, yaram derinden daha fazla bişi demek istemiyorum
Veli denen şahsa ayrı şaşırdım sinirlendim negom,esine apayrı şaşırıp kızdım yaniAllah sana sabır etrafindakilere de akıl fikir ihsan eylesin,sıkma canını
Uu ben şokingvallahi hepsinden görüp soğuyarak vazgeçtim öğretmenlikten cicimyoksa ben de coğrafya çok severim ve coğrafya öğretmeni olmayi çok isterdim:)
hatta coğrafya öğretmenim lise boyunca bana coğrafyacı dedi ve kazandığım bölümü duyunca çok üzülmüştü:)
cidden bizim nesilde çok problemli insan var. biseyimiz eksik sanırım. edep mi desem sorumluluk duygusu mu had bilmek mi hepsi birlikte mi
hiç bişey bilmeyip sadece ben bilirim diye gezmek kadar zavallıca bişey yok sanırım
benim akrabalarim da patolojik vakalar cidden. her saydığından var ailede
hatta bi tanesii sınıf annesi olduğu sene öğretmenler günü için tektaş almıştı öğretmene yüklü miktarda para toplayıpçocuklara çok daha iyi davranirmis öğretmen o zaman
Bonus ellerine sağlık,bende acil durumlar için bulundururum evde hazır keki, bide o kekle tramisu hem kolay hem lezzetli oluyor,bide onu dene derim
Bence sen herşeyde iyisinEn iyisi ☺
Takıntı sevmem ama yerleştirildi birşekilde.
Hamur işlerini pas geçersek ana yemek ve aperatiflerde iyiyimdir.
He bir de sabır konusunda sanırım
Kederimi ye samdansenin ben kederini yerim yaaa
kız sende olmasan topigin seksilik ortalamasi baya düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?