Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence komple günümüz annelerini sirke ile yıkayalım.
Bu buldumculuk nedir ya.
Herkesin mi evladı dokunulmaz herkesin mi evladı prens ve prenses herkesin mi evladı bulunmaz hint kumaşı..
Vallahi artık bdv de takılmadığıma çok mutluyum. Eğer o konuya denk gelsem bende banı yermişim,
I inessa armand dön kuzum biran önce

Pasta yapıyorum elleşmeyin

Kafam dağılsın diye sadece buraya geldiğim gerçektir ❤
Bende kek yapmak isterdim üşengeç olmasaydım ama ben şuan kalkıp su içmeye bile üşeniyorum
I inessa armand olsaydı aynı ben derdi şimdi

öyle bi saçma konu ki link bile vermicem sana dayanamaz sayarsin kesin

buldugunuzdan bunayin diyor kapatıyorum cenemi artık ben öğretmenlik istememe nedenim velilerdi biliyo musun cicim yoksa öğretmenliği ve öğrencileri severim. ama Allah bana veli sabrı vermemis. öğrenciyken bile dayanamiyodum

bu devirin öğretmenlerine çok laf ediyolar eski öğretmenler şöyle böyle iyi diye de. kimse dönüp kendi anne babalığına bakmiyo cennetliksiniz bence cidden

Vallahi sayarım
Ben burda 2 banımı benzer konulardan yedim zamanında.
Bize de fakültede hep çocuklardan değil velilerden çekeceksiniz derlerdi hocalar. Öyleymiş cidden.
Eskiden böyle değildi de şu son birkaç senedir aşama aşama çok çirkinleşti velilerin tavrı.
2 dayakçı öğretmen izleyip öğretmen düşmanı kesildiler.
Bak birkaç çeşidi ben sana yazayım..
-Enteresan şekilde çocuklarını öğretmenden kıskanan kadınlar var mesela. Çocuğunu paylaşıyor gibi hissedip paylaşamayıp öğretmene gelin muamelesi yapıyor. Kv gıcıklığı ile yaklaşıyor.
-Öğretmeni kıskanan veliler var. Bu tipler zamanında öğretmen olmayı çok isteyip olamamış, ben olsaydım çok iyi olurdum mantığı ile herşeye burun sokmaya çalışıp öğretmencilik oynarlar.
-Buldumcuk veliler var. Çocuklarına hint kumaşı muamelesi yapanlar. En bilindik örnek.
-Öğretmeni oğluna, yeğenine, komşusuna yapmaya çalışan veliler var.
-Aşırı ilgisiz veliler var. Öğretmen arasa bile telefonu açmayan. Çocuğa birşey oluyor veliye ulaşamıyorsun.
-İlgiyi abartan veliler var. Her çıkışta gelip darlarcasına bugün çocuğum nasıldı diyen, çocuğunun ödevlerini yapan, çantasını hazırlayan, zırt pırt herşeyi çocuğunun yemediği yemeği bile öğretmene bildiren.
-Her öğretmene dayakçı muamelesi yapanlar var. Çok acı.
Vallahi çeşit çok ama bunlar en bilinenler.
Çocuklar yormuyor veliler kadar şamdanım.

Hmm anladım brom sakin ol yav saat daha çok geç değil bende yeni yedim
Tavuk göğsünün siniri neresi bu arada yav. Ben alıp direkt pişirip yiyen bir insanım. Son derece cahil hissediyorum şuan
Derdini seveyim oldu ama neyse artık
Tavuk göğsü sinirlidir genelde, zor çiğnenir ağızda ve adından mütevellit sinir bozar. Ayıklarım bu sebepten

vallahi hepsinden görüp soğuyarak vazgeçtim öğretmenlikten cicim yoksa ben de coğrafya çok severim ve coğrafya öğretmeni olmayi çok isterdim:)

hatta coğrafya öğretmenim lise boyunca bana coğrafyacı dedi ve kazandığım bölümü duyunca çok üzülmüştü:)

cidden bizim nesilde çok problemli insan var. biseyimiz eksik sanırım. edep mi desem sorumluluk duygusu mu had bilmek mi hepsi birlikte mi

hiç bişey bilmeyip sadece ben bilirim diye gezmek kadar zavallıca bişey yok sanırım

benim akrabalarim da patolojik vakalar cidden. her saydığından var ailede

hatta bi tanesii sınıf annesi olduğu sene öğretmenler günü için tektaş almıştı öğretmene yüklü miktarda para toplayıp çocuklara çok daha iyi davranirmis öğretmen o zaman

Derdini seveyim oldu ama neyse artık
Tavuk göğsü sinirlidir genelde, zor çiğnenir ağızda ve adından mütevellit sinir bozar. Ayıklarım bu sebepten
Yok brom yav aşk olsun öyle düşünür müyüm.
Ben sinir minir götürüyorum valla

Aynen kuzum kistten korkma inşallah gebelikle birlikte ortadan kalkar o durum,zaten Kasım gibi düşünüyordunuz dimi bebisi de kuzum bişey de kalmadı kasıma,hayırla sağlıklı bebelere hamiş kal inşallah
Cancağızım senin libidoyu yükseltmek esine düşüyor burda,accuk iyileşsin adam da alır ifadeni çocuk çocuk diye tutturan o degilmiydi,ee libiş olmadan da çocuk olmazbol bol libisli geceler diliyorum size şimdiden

Yaw su yasakli günlerde habire libiş yazmış bulundum, yaram derinden daha fazla bişi demek istemiyorum
Veli denen şahsa ayrı şaşırdım sinirlendim negom,esine apayrı şaşırıp kızdım yani Allah sana sabır etrafindakilere de akıl fikir ihsan eylesin,sıkma canını

senin ben kederini yerim yaaa
kız sende olmasan topigin seksilik ortalamasi baya düşer

Uu ben şoking
Çeyrek takanları falan da duydum ya öğretmenler gününde
Çok iyi yapmışsın şamdanım vazgeçerek. Bak Allah var ben çok sıkıntılı birşey yaşamadım. Ama görüp duyduklarım bile soğuttu.
25 yıllık bir öğretmene veliler 1.sınıf çocuklarını öğretmen sizi döverse hemen gidip 155 polisi arıyorsunuz diye tembihle göndermiş bu sene.
Başka bir öğretmen öğrencisinin wc den sonra kapatamadığı fermuarını kapattı diye tacizden soruşturma yedi.
Bunlar hep şevk kıran, soğutan şeyler.
Bana öyle geliyor ki eski nesil çok dayakla büyüdü ya şamdanım ondan böyle oldu. Hepimiz dayakla büyüdük. Bizim yaşlarda olan kimse yoktur bence dayak yemeden büyümüş olsun. Kötü bilinmezdi çünkü. Ama dayakla büyüyen onca kadın şimdi aynı şeyi çocuğu yaşamasın çok şanslı bir çocuk olsun herkesin imrendiği bir çocuk olsun diye modernliğin cılkını çıkardılar.
Ama şimdinin çocukları muhtemelen ileride böyle olmayacak. Çünkü hepsi anne babasından şikayetçi.
26-35 yaş arası velilerden oluşan geçici bir nesil bu.
İzlenimim bu.

En iyisi ☺
Takıntı sevmem ama yerleştirildi birşekilde.
Hamur işlerini pas geçersek ana yemek ve aperatiflerde iyiyimdir.
He bir de sabır konusunda sanırım
Bence sen herşeyde iyisin
Benim etle aram yok zaten balık dışında. Kırmızı et hiç, tavuk etini nadiren yerim. Onda da sinir minir Allah ne verdiyse
Bende çok güzel yemek yaparım herkes çıkardığım sofralara imrenir. Ama üşenmezem...
Ki genelde üşenip kolay şeyler yaparım

senin ben kederini yerim yaaa
kız sende olmasan topigin seksilik ortalamasi baya düşer
Kederimi ye samdan ben kederlenmiyim de kim kederlensin yavru ceylanım,herif yamacimda sıcak nefesiyle ensemi ısıtıyor,yani düşün arkam dönük yatıyorum bu durumda ay ben ne anlattım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…