- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.841
Bul bul çok heycanlı
Senin ki mi geldi
Senin ki mi geldi
Neye sebebiyet verdim gece gece
EvetSen onu görmeden mi gittin
Evet
Noldu benden sonra, siz acımasızlarınız tarafından herbakımdan yetersiz olan baskınlara şiddetle karşınız ama
Konu nereye evrildiBenim acımasız çoktan uykulara geçmişti canım
Ama sabah sürpriz kahvaltı ile uyandım, toplantısı varmış, öğleden sonra gidecek diye bize kahvaltı hazırlamışçok acımasız benim eşim sorma anlatamam
Konu nereye evrildi
Hiç uslanmam he
Acımasız işte bildiğin jane
Konu pedofili cinayetleri, aynı anlatım tarzı.
Şu seri bitsin, başka kitabını almam zaten.Merak ettim sen okuyunca ama bulamadım internette
Kardeşim getirirse okuyacağım. Ama bir taraftan da hiç okuyasım yok
Şu seri bitsin, başka kitabını almam zaten.
Yeni bir yazar tavsiye etti nego demin. Onu bulcam elimdekiler bitince. Bitse de gitsek
İyiyim cnm sen nasılsınByNkoaLa sen nasılsın canımmm
Hamilelik nasıl geçiyor sıkıntı var mı :) ne hissediyorsun kız erkek :) var mı bir his
Sebebiyet olmadıSenin ki mi geldi
Neye sebebiyet verdim gece gece
Yaaaaa
Yap gııı yappll ben burda çatladim bak dokuz dogurucammAmin cnm malesef yarin sbh dediler, ama erken gebelik testi aldim onu yaparım sanırım bugun
Eki Görüntüle 2547163
Yaptım canım negatifYap gııı yappll ben burda çatladim bak dokuz dogurucamm
Dur hemen kuzu morel bozmak yok kanda çıkma ihtimali çok yüksek bazen idrara geçmemiş olabilir cnm
İnşallah yarınki sonuç pozitifi görürüz canım
İnşallah rosuumm buna bel baglamiyorumYaaaaa
İns kan da pozitif i görürüz
Dur biii idara geçmemiştir kuzum akşama belli olur kuuzm dünyanın sonu değil kuzum daha yaşımız genç yavrum hiç belli olmuyor diyer ki ay kendiligimden kalırız umut herzman vardırYaptım canım negatifüste resim ekledim
Dur hemen kuzu morel bozmak yok kanda çıkma ihtimali çok yüksek bazen idrara geçmemiş olabilir cnm
İnşallah kizlar,tek ümidim idrardan önce bu hormonun kanda salgılandığıİnşallah yarınki sonuç pozitifi görürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?