Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tiramisu

Çok doğru. Herşey Allah tan. Sen sabret kuzum

Allah'tan gelene raziligim sonsuz elhamdülillah ama işte bı icerlemiyo değil insan,şimdi eşime nasil diycem onu düşünüyorum,tam bı hayal kırıklığı

Allah'tan gelene raziligim sonsuz elhamdülillah ama işte bı icerlemiyo değil insan,şimdi eşime nasil diycem onu düşünüyorum,tam bı hayal kırıklığı
Bende de öyle olmuştu hatırlıyormusun eşime nedicem ama bendn daha sakindi ve hiç üzülmemisti çok destek olmuştu
Senin eşinde sana çok destek olucak kuuzm

Canım öyle eşime nasıl derim filan diye düşünme, ikiniz bu yola beraber çıktınız sonuçta. Uzulseniz de mutlu da olsanız berabersiniz. Kendini şimdiden de üzme bekle bakalım sabret.

Bende de öyle olmuştu hatırlıyormusun eşime nedicem ama bendn daha sakindi ve hiç üzülmemisti çok destek olmuştu
Senin eşinde sana çok destek olucak kuuzm
Hatırlıyorum canım,bu işlerin sonucu zaten hep negatiften sonra eşlere nasıl diycez oluyor en zor kısmı hatta bence,ama eşim saolsun lafını bile etmez hiç stres yapmayım ben diye,hayırlısı der geçer biliyorum ama işte ne biliyim karmaşık duygulardayim şuan:)

Canım öyle eşime nasıl derim filan diye düşünme, ikiniz bu yola beraber çıktınız sonuçta. Uzulseniz de mutlu da olsanız berabersiniz. Kendini şimdiden de üzme bekle bakalım sabret.
Aynen canım sabredicem bakalım kan sonucu önemli şimdi asıl

Hayırlısı olsun gülüm hiç morel bozmak yok evet biraz duygusal olursun kırılgan hassas olursun ama zamanla geçer aşkım nasip diyeceğiz sadece napalim elimizden geleni yapıyoruz doktorlarımız da yapıyor eslerimizde destek oluyor ama elbet olacak CNm

idrar testini çok ciddiye alma canım, kandaki sonuç olumlu çıkar inşaallah, her şeyin hayırlısı olsun,

K Kendinisevenbirii canımm üzülme sakın.. akşamı bekle kanda ne çıkacak bakalım..
ben ilk bebişimi öğrendiğimde sabah uyanır uyanmaz test yapmıştım hiçbişey cıkmamıştı ( eşimden habersiz, her seferinde üzülmesine dayanamıyordum ) sonra eşim işyerime gebelik testi göndermişti,bir de not yazmış hissediyrum bu sefer var diye halbuki sabah yaptığımdan haberi yoktu :) arkadaşlar ısrar etti yap falan diye öğlen 12ye doğru tekrar yaptımm ve çizgi görmüştüm :) Allah büyük bekle bakalım..
Olmasa bile dünyanın sonu değil, tekrar denersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…