- 12 Haziran 2019
- 19.815
- 122.233
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.861
Eve gidince bakayım hemenBul bul çok heycanlı
TiramisuBurayada ekliyim.
Tabi önce kanda idrarda daha sonra bakıyoruz ya normal şekilde olunca bile.
Hiç içini karartma sen allahtan ne gelirse ona teslimsin zaten. Daha ortada net bi son yok.
Kendine oyalanıcak bişeyler bul mutfağa gir tiramisu yap
Canm zaten ilk kanda Belli oluyo idrarda çıkmaz. Hiç bozma moralini inşaallah akşam güzel sevinçli haberleri alırızİnşallah kizlar,tek ümidim idrardan önce bu hormonun kanda salgılandığı
Çok doğru. Herşey Allah tan. Sen sabret kuzumBurayada ekliyim.
Hiç içini karartma sen allahtan ne gelirse ona teslimsin zaten. Daha ortada net bi son yok.
Allah'tan gelene raziligim sonsuz elhamdülillah ama işte bı icerlemiyo değil insan,şimdi eşime nasil diycem onu düşünüyorum,tam bı hayal kırıklığıBurayada ekliyim.
Hiç içini karartma sen allahtan ne gelirse ona teslimsin zaten. Daha ortada net bi sonuç yok.
Bende de öyle olmuştu hatırlıyormusun eşime nedicemAllah'tan gelene raziligim sonsuz elhamdülillah ama işte bı icerlemiyo değil insan,şimdi eşime nasil diycem onu düşünüyorum,tam bı hayal kırıklığı
Allah'tan gelene raziligim sonsuz elhamdülillah ama işte bı icerlemiyo değil insan,şimdi eşime nasil diycem onu düşünüyorum,tam bı hayal kırıklığı
Hatırlıyorum canım,bu işlerin sonucu zaten hep negatiften sonra eşlere nasıl diycez oluyorBende de öyle olmuştu hatırlıyormusun eşime nedicemama bendn daha sakindi ve hiç üzülmemisti çok destek olmuştu
Senin eşinde sana çok destek olucak kuuzm
Aynen canım sabredicem bakalım kan sonucu önemli şimdi asılCanım öyle eşime nasıl derim filan diye düşünme, ikiniz bu yola beraber çıktınız sonuçta. Uzulseniz de mutlu da olsanız berabersiniz. Kendini şimdiden de üzme bekle bakalım sabret.
Hayırlısı olsun gülüm hiç morel bozmak yok evet biraz duygusal olursun kırılgan hassas olursun ama zamanla geçer aşkım nasip diyeceğiz sadece napalim elimizden geleni yapıyoruz doktorlarımız da yapıyor eslerimizde destek oluyor ama elbet olacak CNmHatırlıyorum canım,bu işlerin sonucu zaten hep negatiften sonra eşlere nasıl diycez oluyoren zor kısmı hatta bence,ama eşim saolsun lafını bile etmez hiç stres yapmayım ben diye,hayırlısı der geçer biliyorum ama işte ne biliyim karmaşık duygulardayim şuan:)
Aynen kuzumİnşallah rosuumm buna bel baglamiyorumakşam sistemde ki sonuç önemli olan
idrar testini çok ciddiye alma canım, kandaki sonuç olumlu çıkar inşaallah, her şeyin hayırlısı olsun,Allah'tan gelene raziligim sonsuz elhamdülillah ama işte bı icerlemiyo değil insan,şimdi eşime nasil diycem onu düşünüyorum,tam bı hayal kırıklığı
İyiyim bende canısııı, aynı çalışıyoruzİyiyim cnm sen nasılsın
His yok hissizlestm
Sende çalış çalışİyiyim bende canısııı, aynı çalışıyoruziş güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?