- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.881
Nee kaaa güzelSende çalış çalış
Bende yatış yatis
Bende yaklaşık üç ay önce fırıl firildimNee kaaa güzelkeşke bende yatsam
ay yok yaa böyle diyom da yatmak bana göre değil rossum3 ay evde oturdum calısmadım sıkıldım ben oturamıyorum nedense artık sıyırmıştım her gün temizlik yapıyordum her gün amaaa her gün 4-5 çeşit yemek kek börek poğaça kadın programları Gece ile Ponçik anam sıyırdım yohh anaammm yohhhhh
Ama ben kendimi bildim bileli calısıyorum belkide ondan.. lise ünv okuyorken bile hafta sonları marketlerde calısıyordum oturmayı sevmiyom hiç
Yüklüsün ondanBende yaklaşık üç ay önce fırıl firildim
Yemekler börekler temizlikler düzenler
Smdi kendimden gectm valla ben ben değilim
Calijj calijjj
Ayyy yok ben yapamam vallaYüklüsün ondan
Bizim işyerinde bir hatun vardı kulakları çınlasın doğum izninde şimdikadın terlikle geliyordu gene de işe geliyordu biliyor musun ve 38 yasında onda ki enerjinin aynısını ve yaşadğı kafayı yaşamak isterdim
9 ay boyunca çalıştı kadın izne falan çıkmadı diyodum abla artık git doğuracan burdaneyse kadın cuma günü işe geldi akşam işten cıktı eve gitmiş dogum cantasını hazırlamıs ctesi sabah doğuma gitmiş fırıl fırıl oynak cevriye
haahahhahahAyyy yok ben yapamam valla
Ya da içimdeki tembel koalayo üçüncü de dışarıya yansittim sanirm
O da canına mi kastetmis nedir
İyi cesaret valla
Ah ah bende ilk dogumjm olmadan önce muayeneye gidio ordan çıkışta kahvaltıya gidecektim doktor doğumun başlamış diyip göndermişti beni kahvaltıya ama asıl konu kahvaltıda ki herkes o gün hastaneye gelmiştikansbsbdjejsnsbsbdb
Ay maşallah ne güzel.. inşaallah ilerde ben de çalışırım hayırlısıyla sevdiğim bir işteNee kaaa güzelkeşke bende yatsam
ay yok yaa böyle diyom da yatmak bana göre değil rossum3 ay evde oturdum calısmadım sıkıldım ben oturamıyorum nedense artık sıyırmıştım her gün temizlik yapıyordum her gün amaaa her gün 4-5 çeşit yemek kek börek poğaça kadın programları Gece ile Ponçik anam sıyırdım yohh anaammm yohhhhh
Ama ben kendimi bildim bileli calısıyorum belkide ondan.. lise ünv okuyorken bile hafta sonları marketlerde calısıyordum oturmayı sevmiyom hiç
Ortasında olmak lazm yaa kimisinin çok kotu geçiyorhaahahhahahgüzel bir anı işte bence
Bizim abla biraz değişikti ya o da üçüncüyü doğurdu ama kadında değişik bir enerji var ya anlam veremediğim birşey ama cok hoş bence hamileyim diye büyütenlerden değil mesela aynı bölümde bir arkds daha var henüz 29 yasında 9 haftalık hamile ama sanarsın yarın doğuracak
elit dıramına bak hele ya kıyamam lan
Ne eliti be, parasızlıktan kitap alamıyoruz böyle netten filan bulup okumaya çalışıyoruz işte
Kendimi dağ başında yaşayan binbir zorlukla üniversiteyi kazanan çoban gibi hissettim bir an
Sanki okuduğum da ney, seri katil
Kahvem hazır hele brovni ver toşi
Amaaan dizi izlemek varken uzat ayağını bak diziyeelit dıramına bak hele ya kıyamam lan
Cinayetten kafanı kaldır biraz üzülüyorum senin için
Amaaan dizi izlemek varken uzat ayağını bak diziyeyalnız bir ogretmen adayinan da bu beklenirdi
Gel canım gerçi tepsinin yarısını eşim beyefendi halletti sabah sabah ama, hala var sana kadar
Benim hakkımı ayır lan göz hakkım var onda.
Bende yapsam hiç yapmadım öyle nasıl yaptın?
Çok basit aslında tarifini atayım mı?
Yani benim yaptığım bile güzel olduysa bu tarifle sen harikalar yaratirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?