- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.921
Evet biraz büyüler cinler içeriyorHayvan Mezarlığını okumuştum, elimde de çok Stephen King romanı var ama hiç içimden gelmedi nedense, biraz şey sanırım büyülü filan. Öyle pek sevmiyorum ben
Kan seviyorum, şiddet seviyorum, otopsi seviyorum ben
Evet biraz büyüler cinler içeriyor
O zaman diğer abimin eserlerinden git sen bolca kan ve otopsi içeriyor
Kan Gölü, Sessiz Kız ve Ruh Koleksiyoncu'su eserlerini okudum.. Baya sürükledi onlarda. Geçer not aldı yaniTess Gerritsen okudun mu?
Beni kadının asistanı filan zannedecekler kimi görsem tess tavsiye ediyorum
Çok güzel onun kitapları da okumadıysan oku mutlaka
Kan Gölü, Sessiz Kız ve Ruh Koleksiyoncu'su eserlerini okudum.. Baya sürükledi onlarda. Geçer not aldı yani
Bende çok severim kitap okumayı.. Bayılırım hatta geceleri uyumadan 35 dk kitap okuma saatim vardır benim yatağa girer 35 dk okur öyle uyurumevde kocaa bir kitaplığım var ayrı bir oda yaptım bunun için kendime okuma odası bir lambader, bir sallanan koltuk , bir sehpa ve 1 kitaplıktan oluşan bir oda
Elimde suan 1 kitap var. Sırada da bekleyen 1 kitap daha var. Sonrasın da içlerinden birini değerlendirebilirim. En iyisi hangisi sence? en sürükleyici ?Aaa ama esas muhteşem olanları okumamışsın
Cerrah
Çırak
Ikiz Bedenler
Günahkar
Sona Kalan
Bunları da mutlaka oku, serisi var zaten
Elimde suan 1 kitap var. Sırada da bekleyen 1 kitap daha var. Sonrasın da içlerinden birini değerlendirebilirim. En iyisi hangisi sence? en sürükleyici ?
Tamam sipariş veriyorum Cerrah Ve Çırak şeklinde okuyacağım.. Kasımın 2. haftası başlarım sanırım yani öyle düşünüyorum bir aksilik çıkmazsaValla hepsi benim çocuklarım gibi diyeceğim olmayacak ayıramıyorum
Ama önce Cerrah sonra Çırak ı okuyabilirsin, birbirinin devamı. Bence çok güzeldi.
Siliniş ve Buz gibi Soğuk adlı kitaplarını en çok beğendim ben ama onlar da serinin ortası, yani çok bağlı değil konuları ama seri olarak okumak güzel olur.
Bence sen Cerrahla başla zaten devamını getireceksin kesin
Tamam sipariş veriyorum Cerrah Ve Çırak şeklinde okuyacağım.. Kasımın 2. haftası başlarım sanırım yani öyle düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa
Canım sonuç ne, geçmişi okuyordum, şimdi gördümKesin bana
9 gibi sağlık ocağına gidicem bugün,kan vericemdualariniza beni de katın kızlar,hayırlı haberlerle geleyim size inşallah
Evet canım.. kitap bambaşka bir şeyKızzz dünyanın en iyi dizisi bile güzel bir kitabın tadını vermiyor bana
Canım 4 den sonra çıkar sonuç, ya barkodla bak ya sağlık ocağını ara öğrenAmin cnm malesef yarin sbh dediler, ama erken gebelik testi aldim onu yaparım sanırım bugun
Eki Görüntüle 2547163
ben de çok yaptım bu tarifi, hatta yine kk dan bir arkadaştan öğrenmiştim çok eskiden,Eki Görüntüle 2547259
Eki Görüntüle 2547258
Bu arada yaptığın ayıp yalnız, ben kendimle dalga geçtim diye geçmen mi lazım senin de
Mutlaka oku, aklından bir sayı tut okudum, çok çok iyi, diğerlerini de okuycam.Hayır okumadım
Sen de tam istediğim şeyi yazdın
Teşekkürler ❤
ben de çok yaptım bu tarifi, hatta yine kk dan bir arkadaştan öğrenmiştim çok eskiden,
güzel bir tarif gerçekten
Mutlaka oku, aklından bir sayı tut okudum, çok çok iyi, diğerlerini de okuycam.
Şimdi tess gerritsen okuyorum bakalım bende, o da iyi yani ama ben rizzoli dizisini izlediğim için, kitaba kendimi çok veremedim.
İşte diziyi izleyince, kafanda o karakterler canlanıyor ister istemez, yıllar önce izledim bende, yarın yamalak kaldı aklımda.Şeytanı Uyandırma da çok güzeldi John Verdon un.
Rizzoli dizisi hiç hoşuma gitmedi benim, kitaba çok uygun gelmedi aslında. Maura karakteri çok farklı yansitilmis mesela. Önce diziyi izlememişim iyi ki
ben hep sütle olanı yaptım, şerbetli tarifi kardeşim yapmıştı çok hoşuma gitmedi, sütlü olan daha güzelBen birinden almıştım normal sulu şerbetle yapılan tarifi yaptım ama bir kaç kere pek hoşuma gitmedi, ağır geldi bana
Sütle yapılanı deneyeyim dedim güzel oldu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?