Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet biraz büyüler cinler içeriyor
O zaman diğer abimin eserlerinden git sen bolca kan ve otopsi içeriyor

Evet biraz büyüler cinler içeriyor
O zaman diğer abimin eserlerinden git sen bolca kan ve otopsi içeriyor

Tess Gerritsen okudun mu?
Beni kadının asistanı filan zannedecekler kimi görsem tess tavsiye ediyorum
Çok güzel onun kitapları da okumadıysan oku mutlaka

Tess Gerritsen okudun mu?
Beni kadının asistanı filan zannedecekler kimi görsem tess tavsiye ediyorum
Çok güzel onun kitapları da okumadıysan oku mutlaka
Kan Gölü, Sessiz Kız ve Ruh Koleksiyoncu'su eserlerini okudum.. Baya sürükledi onlarda. Geçer not aldı yani
Bende çok severim kitap okumayı.. Bayılırım hatta geceleri uyumadan 35 dk kitap okuma saatim vardır benim yatağa girer 35 dk okur öyle uyurum evde kocaa bir kitaplığım var ayrı bir oda yaptım bunun için kendime okuma odası bir lambader, bir sallanan koltuk , bir sehpa ve 1 kitaplıktan oluşan bir oda

Aaa ama esas muhteşem olanları okumamışsın
Cerrah
Çırak
Ikiz Bedenler
Günahkar
Sona Kalan
Bunları da mutlaka oku, serisi var zaten

Edit:Buz Gibi Soğuk da çokkkk güzeldi

Aaa ama esas muhteşem olanları okumamışsın
Cerrah
Çırak
Ikiz Bedenler
Günahkar
Sona Kalan
Bunları da mutlaka oku, serisi var zaten
Elimde suan 1 kitap var. Sırada da bekleyen 1 kitap daha var. Sonrasın da içlerinden birini değerlendirebilirim. En iyisi hangisi sence? en sürükleyici ?

Elimde suan 1 kitap var. Sırada da bekleyen 1 kitap daha var. Sonrasın da içlerinden birini değerlendirebilirim. En iyisi hangisi sence? en sürükleyici ?

Valla hepsi benim çocuklarım gibi diyeceğim olmayacak ayıramıyorum
Ama önce Cerrah sonra Çırak ı okuyabilirsin, birbirinin devamı. Bence çok güzeldi.
Siliniş ve Buz gibi Soğuk adlı kitaplarını en çok beğendim ben ama onlar da serinin ortası, yani çok bağlı değil konuları ama seri olarak okumak güzel olur.
Bence sen Cerrahla başla zaten devamını getireceksin kesin

Tamam sipariş veriyorum Cerrah Ve Çırak şeklinde okuyacağım.. Kasımın 2. haftası başlarım sanırım yani öyle düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa

Tamam sipariş veriyorum Cerrah Ve Çırak şeklinde okuyacağım.. Kasımın 2. haftası başlarım sanırım yani öyle düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa

Keşke şu an onları okumayıp ilk defa okuyacak olsaydım yaa çok beğendim o kitapları :) yeniden mi okusam ne yapsam

Kesin bana

9 gibi sağlık ocağına gidicem bugün,kan vericemdualariniza beni de katın kızlar,hayırlı haberlerle geleyim size inşallah
Canım sonuç ne, geçmişi okuyordum, şimdi gördüm

Hayır okumadım
Sen de tam istediğim şeyi yazdın
Teşekkürler ❤
Mutlaka oku, aklından bir sayı tut okudum, çok çok iyi, diğerlerini de okuycam.
Şimdi tess gerritsen okuyorum bakalım bende, o da iyi yani ama ben rizzoli dizisini izlediğim için, kitaba kendimi çok veremedim.

ben de çok yaptım bu tarifi, hatta yine kk dan bir arkadaştan öğrenmiştim çok eskiden,
güzel bir tarif gerçekten

Ben birinden almıştım normal sulu şerbetle yapılan tarifi yaptım ama bir kaç kere pek hoşuma gitmedi, ağır geldi bana
Sütle yapılanı deneyeyim dedim güzel oldu gerçekten

Mutlaka oku, aklından bir sayı tut okudum, çok çok iyi, diğerlerini de okuycam.
Şimdi tess gerritsen okuyorum bakalım bende, o da iyi yani ama ben rizzoli dizisini izlediğim için, kitaba kendimi çok veremedim.

Şeytanı Uyandırma da çok güzeldi John Verdon un.
Rizzoli dizisi hiç hoşuma gitmedi benim, kitaba çok uygun gelmedi aslında. Maura karakteri çok farklı yansitilmis mesela. Önce diziyi izlememişim iyi ki

Şeytanı Uyandırma da çok güzeldi John Verdon un.
Rizzoli dizisi hiç hoşuma gitmedi benim, kitaba çok uygun gelmedi aslında. Maura karakteri çok farklı yansitilmis mesela. Önce diziyi izlememişim iyi ki
İşte diziyi izleyince, kafanda o karakterler canlanıyor ister istemez, yıllar önce izledim bende, yarın yamalak kaldı aklımda.
Çok heyecan sarmadı o yüzden okurken.
John Verdon un kurgusu çok zekice geldi bana. Diğer kitaplarını henüz bilmiyorum tabi. Dediğini okurum elimdekiler bitsin de

Ben birinden almıştım normal sulu şerbetle yapılan tarifi yaptım ama bir kaç kere pek hoşuma gitmedi, ağır geldi bana
Sütle yapılanı deneyeyim dedim güzel oldu gerçekten
ben hep sütle olanı yaptım, şerbetli tarifi kardeşim yapmıştı çok hoşuma gitmedi, sütlü olan daha güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…