Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle canım, dünya bu işte. Denge için bu düzen şart. Sonsuz hayata göçüp gidicez hepimiz bir gün.

Bende senle ayni kafadayim hamile diye ustun bisey yasiyormus kafasnda premsess hamile olanlara hic tahammul edemiyorum. 26 yasndaydm 36 hafta ice gidip geldim gayette enerjiktim bende sade ilk 4 ay mide bulantsndan cok cektim ama izine filan cikmadim normal gorup calistm cabaladim ama sizin isyerndeki kadin 38 yasnda ve 3.ye hamile olarak gercekten bravo kadina yani ...

Ortasında olmak lazm yaa kimisinin çok kotu geçiyor
Kimisinin de hicbisey yokmuş gibi geçiyor onla alakalıdır bnce
İstediğin kdr enerjik ol o kusmalar seni enerjiden düşürüyor
Alakasi vardir elbet ama kisinjn karakterinin de nazli.niyazli olmasiyla da dayankli olmasiyla da alakali birazcik ... bende kendi capimda biseyler yasayarak hamilelgmi gecirdim ise de gittim fakat ev hanjmi olan ev islerini annesi gelip yapan bi arkadasm a sorsan hamileligi cok zor gecms neler neler yasamis mis oyle diyor

Bonus bunu normal suyla şerbetle de yapıyorlar ama ben sütle daha çok beğendim daha hafif güzel oldu. Süt soğuk kurabiyeler sıcak olacak
Yess ben suyla serbetle yapiyorum o da cok guzel oluyor icinde de pudra sekeri degl normal seker kullaniyorum

Bende bu genellemelerden hoşlanmıyorum, sakınan yatmak zorunda olanların hepsi de prenses modunda değil.
İlk hamileliğimde doğuma bir hafta kala dip köşe temizlik yapmış cam silmiş insanım.
Arada bir düşük oldu, sonra iki numara oldu. İlkte ki gibi hareket ettiğim için, temizlik yaparken 16.haftada az kalsın kaybediyordum, rahim ağzına indi düşüyordu. Sonra iğne, ilaçla dokuz ayı tamamladım, ev süpürmem bile yasaktı.
O yüzden hamilelik hastalık değildir vs laflarından hiç hoşlanmıyorum.
Kaldı ki hiç bir riskim olmasa bile kime ne istersem dokuz ay yatarım yani, beden benim hayat beni beni benim.
Kadınlardan şu hayatta gücünün üstünde çok şey bekleniyor zaten, bıraksınlar da hamileyken keyif yapıp değerli hissetsinler bari.

ben de öyleyim, hatta aynı birimdeki arkadaşlarım daha 2 hafta önce öğrendi hamile olduğumu, 37 hafta bitene kadar da çalışacam inşaallah, doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacak izne,
2 hamileliğimde de 37 bitene kadar çalıştım, kızım 3,5 aylıkken oğlum 8-9 aylıkken işe başladım

ben de kızımda 40 haftam geçmişti dip köşe temizlik yapmıştım, banyoyu falan çamaşır suyuyla kırklamıştım karnım burnumda,
hamileliği riskli olanlar istisna tabiki ama hiç bir risk yokken de hamileyim diye kılını kıpırdatmayanlar benim de garibime gidiyor

Çaycığım sen beni yanlış anlama ama bende hamilelik gibi bir konuda hemcinsine bu şekil yaklaşmayı doğru bulmuyorum.

Herkesin prensesliği kendinedir.
Yaşama sevinci sorumluluk ve dayanıklılık direnç hamilelikte ölçülmez.
Kadın kadına zalim olmamalı.

Oturunca kalkarken çatı ağrısı bitiriyodu beni ne enerjisi?
Bulantı yaşamayanlar var azda olsa onlarda havamı atsın?
Yada bulantıyı ayakta geçirenler...Kimi insanda hastanelik oluyo ne diyelim şimdi buna?
Ay ne kadar abartıyosun demekle olur mu?

Herkesin sinir uçları bile farklı acıyı farklı hissediyoruz.
Bu yaklaşım öyle bişey ki sezeryan olan kadını normal doğum yapan hor görüyor "aman ne var onda canından can çıksın göreyim" diye.

Bizzat birinden duydum "sezeryan olanın annelik hissi normal olan gibi olmaz" dedi gereksiz. O acıyı çekmek farklıymış.

Saygı duyalım her hissimize bence.
Erkek yeteri kadar bize saygısız bari kadın kadına saygılı olsun.

Öyle olanların da kendi tercihi sonuçta, kime ne? Sırtımızda taşımıyoruz sonuçta. Karnı burnunda çalışanlar da kendi için çalışıyor, o yatmayı tercih edenler için değil.
Yani herkes birbirinin tercihine saygı duymalı.

Öperim güzel fikirlerinden sanki kadınların hayatı yeterince zor değilmiş gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…