Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kertenkelelerim ben geldim. Birşeyler yiyeyim, bir duşa gireyim gelip neler dönmüş okuyacağım
Salata hazırlıyorum onu yapıp yemek yarım saat desek, duşa 1 saat desek girince pek çıkasım gelmiyor da , biriken sayfaları okumak da 1 saat desek takriben 7 den önce gelirim
Görüşenziii

Aynen kuzum
Umutsuzluk yok
İns bu sefer bebik olacak
idrar testini çok ciddiye alma canım, kandaki sonuç olumlu çıkar inşaallah, her şeyin hayırlısı olsun,
Saolun kızlar hayırlısı tabi ki herşeyin ama içim buruk oldu bı şimdi sonucu bekliyorum dua edin
İki gün gecikme de bile cikmamis sende, şuan benimkinin hiç çıkmaması normal dimi yani,daha 8 gün oldu zaten, inşallah vardır ya
İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez diyorum
Canım 4 den sonra çıkar sonuç, ya barkodla bak ya sağlık ocağını ara öğren
Canım şimdi sisteme giriyoruz ama düşmemiş hala, inşallah vardır hayırlısı Allah'tan

Amecey ben bıraktım bu casey i yaa. Sessiz Kurbanın taraması da kötüydü çok harf hataları vardı.
Elimde patlamasın diye devam işte.
Bu yazarın yanından geçmem zaten
Mutlaka oku, aklından bir sayı tut okudum, çok çok iyi, diğerlerini de okuycam.
Şimdi tess gerritsen okuyorum bakalım bende, o da iyi yani ama ben rizzoli dizisini izlediğim için, kitaba kendimi çok veremedim.
Kaydettim hepsini. Sırayla bakalım negocum

Bende canım, dün iyi diye yazdı sonra haber geldi.
Aynı zayıflama takımındayız, ordan haberim oldu
İşte herkesin imtihani farklı farklı bakar mısın, ben bı can yeşersin,bebek getiriyim dünya ya diye imtihan veriyorum,başka yerlerde canlar gidiyor,nefesler tükeniyor,yedikleri ekmek içtikleri su bitiyor insanlarin işte bu yüzden hayırlısını dilerim Rabbimden,ondan ne gelirse bizim hayrimizadir
Evet canım az da olsa çıkar, Rabbim umudunu yeşertsin ❤❤
Aminn inşallah ya rabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…