- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.941
Hayırlısı olsun gülüm hiç morel bozmak yok evet biraz duygusal olursun kırılgan hassas olursun ama zamanla geçer aşkım nasip diyeceğiz sadece napalim elimizden geleni yapıyoruz doktorlarımız da yapıyor eslerimizde destek oluyor ama elbet olacak CNm
Aynen kuzum
Umutsuzluk yok
İns bu sefer bebik olacak
Saolun kızlar hayırlısı tabi ki herşeyin ama içim buruk oldu bı şimdi sonucu bekliyorum dua edinidrar testini çok ciddiye alma canım, kandaki sonuç olumlu çıkar inşaallah, her şeyin hayırlısı olsun,
İki gün gecikme de bile cikmamis sende, şuan benimkinin hiç çıkmaması normal dimi yani,daha 8 gün oldu zaten, inşallah vardır yaK Kendinisevenbirii normal yolla hamilelik yaşadım rabbim nasip etti oğlumda 2 gün gecikmeyle test yaptım hiç bişey görmedim.
Öncesinde düşük yapmıştım 2 güne görülebilceğinden emindim ama göremedim yok demek dedim anca 4 güne gördüm.
İnşallah canım Allah'tan ümit kesilmez diyorumK Kendinisevenbirii canımm üzülme sakın.. akşamı bekle kanda ne çıkacak bakalım..
ben ilk bebişimi öğrendiğimde sabah uyanır uyanmaz test yapmıştım hiçbişey cıkmamıştı ( eşimden habersiz, her seferinde üzülmesine dayanamıyordum ) sonra eşim işyerime gebelik testi göndermişti,bir de not yazmış hissediyrum bu sefer var diye halbuki sabah yaptığımdan haberi yoktu :) arkadaşlar ısrar etti yap falan diye öğlen 12ye doğru tekrar yaptımm ve çizgi görmüştüm :) Allah büyük bekle bakalım..
Olmasa bile dünyanın sonu değil, tekrar denersin
Canım şimdi sisteme giriyoruz ama düşmemiş hala, inşallah vardır hayırlısı Allah'tanCanım 4 den sonra çıkar sonuç, ya barkodla bak ya sağlık ocağını ara öğren
CanımB Brunello Cicinelli hocam ayıb oluyo ama
Ayda sekiz günde dokuz yoksun.
Bide epeydir olmayanElhan Var
Kız 10 günden önce çıkmaması çok normala 8 gün oldu
Yaa Allah rahmet eylesin inşallah çok üzüldüm
Kanda çıkar ama dimi negomKız 10 günden önce çıkmaması çok normal
Bende canım, dün iyi diye yazdı sonra haber geldi.Yaa Allah rahmet eylesin inşallah çok üzüldüm
Evet canım az da olsa çıkar, Rabbim umudunu yeşertsinKanda çıkar ama dimi negom
Elimde patlamasın diye devam işte.
Kaydettim hepsini. Sırayla bakalım negocumMutlaka oku, aklından bir sayı tut okudum, çok çok iyi, diğerlerini de okuycam.
Şimdi tess gerritsen okuyorum bakalım bende, o da iyi yani ama ben rizzoli dizisini izlediğim için, kitaba kendimi çok veremedim.
Bende canım, dün iyi diye yazdı sonra haber geldi.
Aynı zayıflama takımındayız, ordan haberim oldu
İşte herkesin imtihani farklı farklı bakar mısın, ben bı can yeşersin,bebek getiriyim dünya ya diye imtihan veriyorum,başka yerlerde canlar gidiyor,nefesler tükeniyor,yedikleri ekmek içtikleri su bitiyor insanlarinBende canım, dün iyi diye yazdı sonra haber geldi.
Aynı zayıflama takımındayız, ordan haberim oldu
Aminn inşallah ya rabbimEvet canım az da olsa çıkar, Rabbim umudunu yeşertsin ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?