Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten bu durum kimseyi ilgilendirmez ki canım biz aksini ima etmedik.. Senin dediğin sakıncalı tehlikeli durum cok farklı bir mevzu. Ben hamileyim ev süpüremem diyen insanlar tanıyorum hiç bir riski sıkıntısı olmadığı halde.. en kolay teyzemin kızı. Eşinin cok afedersiniz ağzına etti hamileyim diye diye her seferinde böbürlenerek anlatır. Bana göre hoş değil. Dünyada ki tek hamile sen değilsin ya da tek sen doğurmadın diye her seferinde söylerim :) hamileym ev süpüremem riskli derdi hafta da 5 gün eşi ile olurdu risk varsa cinsellik içinde vardır o halde ?
Keyif için yatan, hamileliği kullanan herkes benim gözümde maalesef piremses :) zaruri durumlar hariç

Aynen, ondan bahsediyorum bende. Amcamın kızı hamile 13.haftasında heyet rapor çıkarmış kesinlikle çalışamaz diye, işten izne ayrıldı cnkü durumu riskli hemde cok. Bu bambaska bir durum; ama maalesef hamileliğini kullanıp el elin üstünde el neyse onlara cok iyi niyetli olamıyorum cnkü maalesef kendilerininde niyeti iyi değil bence, açık ve net yani. Teyzemin kızı ben hamileyim deyip masa kurmaz, kaldırmazdı

Onun tercihi, senlik bir durum yok yine de hamilelik dışında da kocişine prenses olanlar var, kocalar razı, kadınlar razı. Bu durumda kime ne

Onun tercihi, senlik bir durum yok yine de hamilelik dışında da kocişine prenses olanlar var, kocalar razı, kadınlar razı. Bu durumda kime ne
Bizi zaten ilgilendirmiyor tatlım.. Herkesin kendi görüşü, ben böyle düşünüyorum sen ya da bir başkası farklı :) herkes aynı görüşü savunmak zorunda değil..

Teyzenin kızı boyut atlamış

Teyzenin kızı boyut atlamış
Anlatmak istediğim o zaten yoksa hamileleri gömmüyorum ben burda ya da hamile diye neden 19lt'lik su damacanası taşımıyor demiyorum ya da neden hamile diye cam silmiyor demiyorum 13-14 haftalık bir insan masaya 2 çatal koyamaz mı bunun bahanesi hastayım dersin okey canım istemiyor dersin okey ama hamileyim ben masa kuramam nedir be abicim
tabiki de hamile iken insan 2 misli dikkat etmeli kendine herkes aynı enerjide aynı tempoda olamaz herkesin yaşadığı durum farklı acısı farklı ağrısı sızısı farklı kimi çok rahat geçirirken kimi bir o kadar zorlu geçirir hepsine saygı duyuyorum, duyuyoruz. benim anlatmak istediğim durum farklı. Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu edemediysem de sorun yok bu benim düşüncem

Bizi zaten ilgilendirmiyor tatlım.. Herkesin kendi görüşü, ben böyle düşünüyorum sen ya da bir başkası farklı :) herkes aynı görüşü savunmak zorunda değil..
Bu konuyu bu sayfada daha fazla uzatmıycam, zira yazacak uzun uzun çok cümlem varda gerek yok daha

Valla bnde annemden bekliyorm yakinsam ciddi anlamda bişey yapamıyorsam iki de çocuğum varsa
Tabiki olmasa kendi başının çaresini bakmak zorundasın ama varken de yardım bekliyorm ne yalan diyim ama nazlanmak değil ciddi anlamda benm hamileliklerim çok zor geciyor

Valla ev süpürmemekse prenseslik ben de 9 ay boyunca ev süpürmedim, hiç riskim de yoktu, süpürmeyeyim de demedim ama eşim bırakmadı bana, o süpürdü. Şimdi bu ayıp mı yani ne alaka? Ya da prenseslik mi yapmış oldum?
Övünerek de söylerim her yerde, eşim bana hamileyken ev süpürttürmedi diye çünkü demek ki hassas davrandı bana sağolsun :) kötü birşey mi?
Çok bulantı da çektim 9 ay hamileliğin 7 ayında kustum, hastanelik oldum haftada 2 kez serum yedim, hamileyken cerrahi operasyon bile geçirdim ama çalıştım da, matah birşey mi yani :)
Of neyse saçma saçma şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…