- 11 Nisan 2007
- 88.054
- 518.110
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.981
Nokta atışı
Zaten bu durum kimseyi ilgilendirmez ki canım biz aksini ima etmedik.. Senin dediğin sakıncalı tehlikeli durum cok farklı bir mevzu. Ben hamileyim ev süpüremem diyen insanlar tanıyorum hiç bir riski sıkıntısı olmadığı halde.. en kolay teyzemin kızı. Eşinin cok afedersiniz ağzına etti hamileyim diye diye her seferinde böbürlenerek anlatır. Bana göre hoş değil. Dünyada ki tek hamile sen değilsin ya da tek sen doğurmadın diye her seferinde söylerim :) hamileym ev süpüremem riskli derdi hafta da 5 gün eşi ile olurdu risk varsa cinsellik içinde vardır o halde ?Bende bu genellemelerden hoşlanmıyorum, sakınan yatmak zorunda olanların hepsi de prenses modunda değil.
İlk hamileliğimde doğuma bir hafta kala dip köşe temizlik yapmış cam silmiş insanım.
Arada bir düşük oldu, sonra iki numara oldu. İlkte ki gibi hareket ettiğim için, temizlik yaparken 16.haftada az kalsın kaybediyordum, rahim ağzına indi düşüyordu. Sonra iğne, ilaçla dokuz ayı tamamladım, ev süpürmem bile yasaktı.
O yüzden hamilelik hastalık değildir vs laflarından hiç hoşlanmıyorum.
Kaldı ki hiç bir riskim olmasa bile kime ne istersem dokuz ay yatarım yani, beden benim hayat beni beni benim.
Kadınlardan şu hayatta gücünün üstünde çok şey bekleniyor zaten, bıraksınlar da hamileyken keyif yapıp değerli hissetsinler bari.
Aynen, ondan bahsediyorum bende. Amcamın kızı hamile 13.haftasında heyet rapor çıkarmış kesinlikle çalışamaz diye, işten izne ayrıldı cnkü durumu riskli hemde cok. Bu bambaska bir durum; ama maalesef hamileliğini kullanıp el elin üstünde el neyseben de kızımda 40 haftam geçmişti dip köşe temizlik yapmıştım, banyoyu falan çamaşır suyuyla kırklamıştım karnım burnumda,
hamileliği riskli olanlar istisna tabiki ama hiç bir risk yokken de hamileyim diye kılını kıpırdatmayanlar benim de garibime gidiyor
Onun tercihi, senlik bir durum yok yine deZaten bu durum kimseyi ilgilendirmez ki canım biz aksini ima etmedik.. Senin dediğin sakıncalı tehlikeli durum cok farklı bir mevzu. Ben hamileyim ev süpüremem diyen insanlar tanıyorum hiç bir riski sıkıntısı olmadığı halde.. en kolay teyzemin kızı. Eşinin cok afedersiniz ağzına etti hamileyim diye diye her seferinde böbürlenerek anlatır. Bana göre hoş değil. Dünyada ki tek hamile sen değilsin ya da tek sen doğurmadın diye her seferinde söylerim :) hamileym ev süpüremem riskli derdi hafta da 5 gün eşi ile olurdu risk varsa cinsellik içinde vardır o halde ?
Keyif için yatan, hamileliği kullanan herkes benim gözümde maalesef piremses :) zaruri durumlar hariç
Bizi zaten ilgilendirmiyor tatlım.. Herkesin kendi görüşü, ben böyle düşünüyorum sen ya da bir başkası farklı :) herkes aynı görüşü savunmak zorunda değil..Onun tercihi, senlik bir durum yok yine dehamilelik dışında da kocişine prenses olanlar var, kocalar razı, kadınlar razı. Bu durumda kime ne
Teyzenin kızı boyut atlamışAynen, ondan bahsediyorum bende. Amcamın kızı hamile 13.haftasında heyet rapor çıkarmış kesinlikle çalışamaz diye, işten izne ayrıldı cnkü durumu riskli hemde cok. Bu bambaska bir durum; ama maalesef hamileliğini kullanıp el elin üstünde el neyseonlara cok iyi niyetli olamıyorum cnkü maalesef kendilerininde niyeti iyi değil bence, açık ve net yani. Teyzemin kızı ben hamileyim deyip masa kurmaz, kaldırmazdı
Anlatmak istediğim o zatenTeyzenin kızı boyut atlamış
Bu konuyu bu sayfada daha fazla uzatmıycam, zira yazacak uzun uzun çok cümlem varda gerek yok dahaBizi zaten ilgilendirmiyor tatlım.. Herkesin kendi görüşü, ben böyle düşünüyorum sen ya da bir başkası farklı :) herkes aynı görüşü savunmak zorunda değil..
Valla bnde annemden bekliyorm yakinsam ciddi anlamda bişey yapamıyorsam iki de çocuğum varsaAlakasi vardir elbet ama kisinjn karakterinin de nazli.niyazli olmasiyla da dayankli olmasiyla da alakali birazcik ... bende kendi capimda biseyler yasayarak hamilelgmi gecirdim ise de gittim fakat ev hanjmi olan ev islerini annesi gelip yapan bi arkadasm a sorsan hamileligi cok zor gecms neler neler yasamis mis oyle diyor
AynenBu konuyu bu sayfada daha fazla uzatmıycam, zira yazacak uzun uzun çok cümlem varda gerek yok daha
Onun tercihi, senlik bir durum yok yine dehamilelik dışında da kocişine prenses olanlar var, kocalar razı, kadınlar razı. Bu durumda kime ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?