- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.401
Amaa zor be isimiz bacimm Polis esi olmak zor valla ne geceleri var ne gündüzleri tam herifim geldi diye seviniyorum haydiii tekrar bi is cikiyor artik ne zaman biterse
Aynen vallahii öyleee bize hic öyle cat kapi misafir gelemez arayip da yine gelemez cünkü hic belli olmaz ki isi uykudan kalkip gece yarisi göreve gittigini biliyorum .. Allah esirgesin onlari bizede sabir versin cok zor hem onlar hem bizler icin ama yapacak bisey yok .. Senin esinin birimi ne Kuzu ..valla öyle ya Allah onlara da kolaylık versin. dün bi telefon geldi öğlen gitti gece geldi. sabah bi daha gitti carsamba gece mi ne gelecek
önceden sinema bileti almak diye bisey yok, erken rezervasyon yok, evde olduğu gün belirsiz misafir bile cagiramiyosun, kimseye plan yapıp gidemiyosun....
kazasız belasız evlerine gelsinler yeter diye bakiyosun. bu kez de evde olunca ful uyumasi beni delirtiyo amabi düzene girer inşallah
Aynen vallahii öyleee bize hic öyle cat kapi misafir gelemez arayip da yine gelemez cünkü hic belli olmaz ki isi uykudan kalkip gece yarisi göreve gittigini biliyorum .. Allah esirgesin onlari bizede sabir versin cok zor hem onlar hem bizler icin ama yapacak bisey yok .. Senin esinin birimi ne Kuzu ..
Bende sınavdan çıktım eşimle gezdik bayağı eve geldik şarjım yoktu işte şimdi size yaZdım :)Günaydın kuzuiyiyim sen nasılsın.günydın yazıp geri uyumuşum yeni kalktım daha
Ayyyy ahahaha benim annemde gece suya kalkmış bakmıs ayağının altına küçük bişey gelmiş demiş hani bu giydiğimiz mus çoraplar varya ondandır neyse sabah kalkmış ne görsün fareayyu zebra benim fare oldurmuslugum var farkında olmadan biliyo musunsen şimdi bunlari anlatınca aklıma o geldi.
köye gittik benim yatacagim yer sünger yatak. neyse yattim viyak viyak bi ses geliyo kalkıyorum bakiyorum falan yok bisey. ses kalkinca kesiliyo. yatinca viyak viyak. ama nasil uykum var yatakta rahatsiz ben döne döne sinirlene sinirlene uyudum.
neyse sabah kalktik yenge dedim böyle böyle oldu. sanki fare var da bulamadim ben diye. aradık taradik. sünger yatağın kenarında ufacık bi delik varmis sen fare gir guzelce orayi oy hatta malzeme bile taşımış yuva yapmaya başlamış oraya. ama ben fareyi pestil etmisimçok üzülmüştüm fare öldü diye
bu da böyle ilk cinayet tadinda rezil bir animdir
yakında hemsericilik kk yi sardi diye haber yapcaklar cikom sıkı sarıl bana. bu zor günleri beraber atlatacuuk
Oo keyfiniz bol olsunBende sınavdan çıktım eşimle gezdik bayağı eve geldik şarjım yoktu işte şimdi size yaZdım :)
Sagol KuZum cok güzel bi yer vardı oraya gittikOo keyfiniz bol olsun
gezen koca varsa affetme gez bol bolSagol KuZum cok güzel bi yer vardı oraya gittik
Benimki gezer sagolsungezen koca varsa affetme gez bol bolbenm herif vinç getirsen yerinden kalkmaz
Ayyyy ahahaha benim annemde gece suya kalkmış bakmıs ayağının altına küçük bişey gelmiş demiş hani bu giydiğimiz mus çoraplar varya ondandır neyse sabah kalkmış ne görsün fare
bizimdee bir taraf çankırıymış büyükk büyükk ebe dedelerdenn :)))
Ay maşallah ne güzelBenimki gezer sagolsun
hemseriiiimmm
ayy ne güzell yaa böylee şeylerii çok seviyoruum hemşeriim :)))
Bende sınavdan çıktım eşimle gezdik bayağı eve geldik şarjım yoktu işte şimdi size yaZdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?