Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaa zor be isimiz bacimm Polis esi olmak zor valla ne geceleri var ne gündüzleri tam herifim geldi diye seviniyorum haydiii tekrar bi is cikiyor artik ne zaman biterse

valla öyle ya Allah onlara da kolaylık versin. dün bi telefon geldi öğlen gitti gece geldi. sabah bi daha gitti carsamba gece mi ne gelecek

önceden sinema bileti almak diye bisey yok, erken rezervasyon yok, evde olduğu gün belirsiz misafir bile cagiramiyosun, kimseye plan yapıp gidemiyosun....

kazasız belasız evlerine gelsinler yeter diye bakiyosun. bu kez de evde olunca ful uyumasi beni delirtiyo ama bi düzene girer inşallah

Aynen vallahii öyleee bize hic öyle cat kapi misafir gelemez arayip da yine gelemez cünkü hic belli olmaz ki isi uykudan kalkip gece yarisi göreve gittigini biliyorum .. Allah esirgesin onlari bizede sabir versin cok zor hem onlar hem bizler icin ama yapacak bisey yok .. Senin esinin birimi ne Kuzu ..

biz bayramlarda da gidemiyoruz genelde zaten ben atandigimdan beri senede bir kez anca gidiyoruz. izinlerimiz bile denk gelmiyo. ya benimkini kapatiyolar ya onunkini

Ayyyy ahahaha benim annemde gece suya kalkmış bakmıs ayağının altına küçük bişey gelmiş demiş hani bu giydiğimiz mus çoraplar varya ondandır neyse sabah kalkmış ne görsün fare

Ayyyy ahahaha benim annemde gece suya kalkmış bakmıs ayağının altına küçük bişey gelmiş demiş hani bu giydiğimiz mus çoraplar varya ondandır neyse sabah kalkmış ne görsün fare

bu daha iyiymiş yaaaa annen de ömür kadın desene ay cok yaşasın annen zebra

Bende sınavdan çıktım eşimle gezdik bayağı eve geldik şarjım yoktu işte şimdi size yaZdım :)

sınav nasıldı zebracim onu atlamisim :)

bizim gibi gezemeyenlerin yerine de gezin esinle bol bol :)
o kadar iyi yapmışsıniz ki :)

Kertenkelelerim ben geldim ama başım ağrıyor, nedense tadım yok bugün, koca da nöbette bildiğiniz yalnızları oynuyorum Dün benim seksü geyşam ile büyük bir savaşın eşiğinden döndük onu anlatarak güne başlamak isterim Sabah uyandım benim seksü geyşa uyuyor benim de canım sıkıldı telefonunu karıştırayım dedim (kamu spotu:Evde Denemeyiniz) Google geçmişinde bir de ne göreyim, yeni hat aldım açılmıyor diye aratmış Tabi ben bunu uyandır, yer misin yemez misin, Allah'ım bu da mı başıma gelecekti, vay ben nerelere gidem, vay biliyidim böyle olacağını, vay annem zaten erkeklere güvenme derdi vb. melodileri eşliğinde ağıt yakmaya başla 10 dakika boyunca ben kendimi boyun posun devrilsin diye diye uçan adam Sabri gibi yerden yere atıyorum geyşam da son derece büyük bir sakinlikte beni izleyip uyku sersemi mahmur gözlerini açmaya çalışıyor. Yüzüme uzun uzun baktı ve "Bugünkü boyum posum devrilme nedeni nedir anlat bakalım hatun" dedi. Dedim bunu da mı yapacaktın falan,anlattım. Meğer o yeni alınan hat arkadaşının hattıymış. Hatta sorun olduğu için eşime danışmış, eşim de araştırmış. Sonra hat şirketini arayıp hattı açtırmışlar. Numarası orada kayıtlı ara sor İnanmıyorsan dedi. İnanmıyorum dedim, açtım e devletten hat sorgulama yaptım. Üstüne sadece tek bir hat olduğunu görünce geyşama ve bebeksi masumiyetine inandım. Allah sana akıl fikir bana da sabır versin diye diye söylendi tüm gün. Paket oldum
Sizde ne var ne yok kertenkelelerim...
@HayatSevinceGuzeell ve @Kutsal zebra nasıl geçti sınav bakalım?

@RosSsS K Kendinisevenbirii
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @minik kalp0753 @krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
@samdan @Chocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii @Gizem erva Pembeemzik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…