- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.281
İstemeden nasıl hamile bırakıyor kız mehlikam yahuBizden geçti artık,İlk iki cocukta naz yapamadim ki 3. De yapayım, üstelik eşim tarafından hiç istenmeyen bir hamilelik,o istemediği halde hamile kaldım,zor kabullendi,bir de naz yapsam napar acaba beni
Valla ne diyeceklerim.icimde kaldıİthamların yine beni benden aldı.
Burada herkes benim için eşittir. Rosss ile herkese göre daha samimiyim bu doğru. Ama kimseye de rosss kadar esip gürlemiyorum. Özelde kaç defa burada yazdıkları ya da yazma ihtimali olduğu cümleler yüzünden laf işitti benden. Şu hilal adlı üyeye yapılan ithamlarda bile wp dan neler yazdım kıza. Size 1 diyorsam ben ona 10 diyorum. Size "şöyle yapalım böyle yapalım, dikkatli olalım" derken ona ağzıma geldiği gibi esip gürlüyorum. Samimiyet derecemiz yüzünden daha dikkatli davranması için yapıyorum bunu. Şu tip ithamları işitmemek için.. Ama 1 kez bile kırılmadı bana, kırılmaz zaten. Çünkü uyarıları anlayabilen, sorun aramayan bir yapısı var. Keşke herkeste olsa bu özellik..
Kimse senin düşüncene laf etmedi. Zaten negoyu da uyardım Rosu da uyardım. Tek uyarıyı sen almadın. Aslında en çok uyarıyı yine rosss aldı.
Kırıcı şekilde kendini ifade etmene ve polemik yaratmanaydı benim sözüm. Yoksa istediğini düşünme özgürlüğün var.
Tabiki gidebilirsin. Zaten üzgünüm ama bu tavır ve ithamlardan sonra kalmaman en doğrusu. Asla benim etiketlerimde bir daha yer alamazsın. İyi akşamlar.
Susuyorum, şu muhabbet kapansın diye bekliyorum ama yok sana evet sen haklısın seni kırdık diyene kadar olmayacak bu.Ustume gelme hususunda bahsettgm sen deglsn
Sana tüm duygularımı ve düşüncelerimi son derece aşırı özlü, duygusal belki seni ağlatacak şu anekdot ile belirtmek istiyorum:Valla ne diyeceklerim.icimde kaldı
Ben burda kavga gürültü istemeyen bir insanm ciddi anlamda da kimseyle polimik yaşamıyorum yaşamam da
Ama cidden cici bana 10 söylüyor ve bazı noktalarda hak verdiğim çok şey var diyorum ki topikte zaten o hakliyi haksizi bulur diyip kendimi ona teslim ediyorm
Hilal olayini hatirlamak bile istemiyorum resmen beni gömdü
Ama ben bunlara kırılmak yerine haklılık payını da göz onune alıp empati kuruyorm
Sana kırılmak mi haşa dişim kirilsin B Brunello Cicinelli .
Negom alıntı yapmayalım. Ben söylenecek şeyleri söyledim zaten. Cevap hakkı doğmasın konu uzuyor. Uzamasın. Lütfen tek bir alıntı daha yapmayalım. Kendi de rica etti.Susuyorum, şu muhabbet kapansın diye bekliyorum ama yok sana evet sen haklısın seni kırdık diyene kadar olmayacak bu.
Bunu da söylemiycem çünkü tartıştığımız konuda sen benim gözümde galip değilsin, tıpkı diğer arkadaşm olmadığı gibi. Ona acısından dolayı bir şey yazmak istemiyor ve susuyorum yoksa susulacak bir tarafı yok.
Böyle imadan hoşlanmam, net bir şekilde beni kastettiğini yaz.
Şu sitede yıllardır varım ve ben böyle polemiklere vs bdv dışında girmeyi bırakalı çok oldu.
Fikirlerim değişmedi ve asla değişmeyecek, çünkü bana göre benim doğrum bu, kimseye kabul ettirmek gibi bir derdim de yok. Benim derdim insanların hayatı hakkında böyle kolay yorum yapılması. Bunu da anladığını düşünmüyorum.
Şu mesajı yazmak zorunda olmak da beni fazlasıyla rahatsız ediyor.
Cidden artık uzatma, bırak.
Canım normalde evlenfigimizden beri eşim korunuyordu, son aylarda ben korundum,ona da ısrarla korunma ben korunuyorum dedim sen anla gerisiniİstemeden nasıl hamile bırakıyor kız mehlikam yahu
Evet kendi rica ettikten sonra yazmaya devam ettiği için yazmak zorunda kaldım.Negom alıntı yapmayalım. Ben söylenecek şeyleri söyledim zaten. Cevap hakkı doğmasın konu uzuyor. Uzamasın. Lütfen tek bir alıntı daha yapmayalım. Kendi de rica etti.
Zaten bu ara çok duygusalimSana tüm duygularımı ve düşüncelerimi son derece aşırı özlü, duygusal belki seni ağlatacak şu anekdot ile belirtmek istiyorum:
"I love you"
Duydun ı love you yu ağlama bak şimdi
Olacağı varmış mehlikam. Vallahi kazara hamile kalmak baya büyük nimet anladığım kadarıyla, uğraşsan olmuyor baksanaCanım normalde evlenfigimizden beri eşim korunuyordu, son aylarda ben korundum,ona da ısrarla korunma ben korunuyorum dedim sen anla gerisini
:dCanım normalde evlenfigimizden beri eşim korunuyordu, son aylarda ben korundum,ona da ısrarla korunma ben korunuyorum dedim sen anla gerisini
Güzel haberler al ayrıntılı ultrasondan inşaallahGeçmişi okuyamadım çamaşır katılıyorum , eşimi ise yolladım yatacam birazdan, yarın sabah karşıda randevum var, ayrıntılı ultrason için,
Karışmış burası galiba pek anlayamadım ama
O zaman ne yapmalısın, tekrar söylüyorum ki "alıntılamamalısın".Evet kendi rica ettikten sonra yazmaya devam ettiği için yazmak zorunda kaldım.
Rica ettikten sonra yazmasaydı mesela.
Benim için konu kapanmıştır. Nefret ediyorum gerginlikten ve gergin ortamdan.
Kimse de buna şahit olmak zorunda değil gerçekten
İki çocuk yeter diyordu,daha fazla sorumluluk almak istemiyordu,ben yıllardır istiyordum,kazara değil aslında,kazaya kurban gittiOlacağı varmış mehlikam. Vallahi kazara hamile kalmak baya büyük nimet anladığım kadarıyla, uğraşsan olmuyor baksana
Neden istemiyor peki eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?