- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.261
Ne bileyim be şamdanım..ben sana kıyamam ama yaaa
üzülme kuzum herşeye yavaş yavaş alışıyo insan. biraz zaman geçsin bu ses sorunu da eskisi kadar rahatsiz etmez inşallah
sen niye kocandan kaciyosun onu anlamadimo kadar tedirgin oluyosan hafif müzik aç akşamları
valla ben senin gibi yapamazdim uzak uzakeski evi de çıkar artık kafandan kuzu ya. bak iki seneye kadar o evden de gitceksiniz zaten tayincisiniz siz beybi. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah
Yapamadım negom daha, ancak haftasonu yapabilirim. Haftaiçi sadece süpürge yapacak vakti buluyorumKendini rahat bırakıyorsun, bulunduğun ortamın sadece güzel yönlerine odaklanıyorsun, negatif hiç bir yönünü düşünmüyorsun
Sirkeli suyu, okumayı yaptın mı
Bu akşam motorla alakalı birşeyi vardı heyecanlıydı. Ya kurs ya sınav tosyam.Bonus ehliyet kursuna mı gittin? Sen nerdasın kaç gündür.
Ne bileyim be şamdanım..
Uzak durmam sesten değil, herhangi bir istek duymuyorum. Bunalımda gibi hissediyorum belki de bunalımdayım.
Bir türlü sahiplenemedim burayı..
Çalışıp az vakit geçirdiğim içinde olabilir. Eşimin evden iyice uzaklaşması yüzünden de olabilir. Sıkıyor beni bu ev. Haliyle öyle şeylerden de el etek çektim
Yapamadım negom daha, ancak haftasonu yapabilirim. Haftaiçi sadece süpürge yapacak vakti buluyorum
Her türlü oluyor aslında minik kuşumBenim kizim da kedileri çok seviyor, gel piti piti diyip duruyor televizyonda görse bile. Sahiplenmek istiyorum kızım da sevsin onunla büyüsün diye ama evde bebek varken bakımı çok zor, sürekli evi temiz tutmak filan. Evde olsam yine düşünürüm aslında ama işe giderken çok zor
Biraz daha büyüsün de kızım belki düşünebilirim
Mor renk benim oturma odama da hakim olan renk kuzum. Ama bir araştırayım belki de iyi gelirCanım feng shui felsefesine baktın mı hiç?
Ben pek ilgilenmiyorum öyle şeylerle ama annem çok inanırdı. Mesela mutfak masasında cam kase içinde mutlaka taze meyve sebze bulundururdu. Yatağın tam karşısında ayna olmamasına filan dikkat ederdi.
Ay aklıma birşey gelmedi ama belki ilgini çeker, belki iyi gelir psikolojik olarak bile olsa.
Mor renk mutlaka kullanırdı mesela salonda ya da oturma odasında enerji veriyor, motive ediyor diye.
Bir bak vaktin olursa belki eve ısınırsın
Mor renk benim oturma odama da hakim olan renk kuzum. Ama bir araştırayım belki de iyi gelir ♥
Ömürleri maximum 20-24 yıl o da çok iyi bakılıp kaza bela geçirmezse tosyam..Cidden belki kendini iyi hissedersin bi bak bakalim
Kedi konusunda da haklısın aslında çok yakın arkadaşım da aynı şekilde bebeği olduğu halde kedisiyle gayet mutlu yaşıyor
Ama dediğin gibi işte kaybetme korkusu çok kötü
Hadi biz yetişkiniz ama mesela bebeğim büyüyüp kediye alışınca sonra kaybederse 2 katı üzülürüm
Ömürleri maximum 20-24 yıl o da çok iyi bakılıp kaza bela geçirmezse tosyam..
Kedilerime öyle bir bakarım ki ciddi ciddi eşimle onlara verdiğimiz değeri kıskanan manyaklar var çevremizde.
Olabilecek piyasadaki en iyi mamalarla besleyip asla çeşme suyu bile içirmem. Benim güzel kızım çok sağlıklıyken 5.katın balkonundan düşüp vefat etti
Gece rüzgardan açılmış kapı o da gidip korkuluğa zıpladı herhalde ki düşmüş.. Cehennem günü gibiydi bana. Cehennemi yaşadım yani onun kaybıyla. Hala eksiğiz onsuz.
Gene üzüldüm
Öyle tosyam.. Ama hayatta olduğu yıllar boyunca sana Öyle pozitif enerji yüklüyor seni öyle mutlu ediyor neşe kaynağı oluyor ki, kaybetsende üzüntüsüne değiyor. Keşke almasaydım demiyorsun iyi ki almışım diyosun. Öyle bi sevgi o... 26 yaşındayım 26 yıldır hayvansız evde yaşamadım. O yüzden hayvan olmayan ev yavan geliyor bana.Ayyy cok kotu yaa off
Bunları duyup da üzülmemek mümkün değil işte
Ben normalde hayatımda az insan olsun fazla ölüm görmeyeyim diyen bir insanım
Bir de başka bir canı alıp sevmek bir de kaybetmek, iyi bakamama korkusu vs çok kötü olmalı
Ağlaya ağlaya okudum inan..Kızlar Ponçik bizim kızımızdı gece ile de hem eş hem kardeş gibi büyüdüler. Gece 3 yıldır benimle bir gün parkta gece ile oynarken Ponçik tasmalı bir şekilde önümüze çıkmıştı bundan 1,5 yıl önce onu bulduğumda gözü ve ciğerleri berbat durumdaydı; nefes alışı vs .. ilkten kaybolmuş kaçmış olma ihtimalini düşündüm daha doğrusu ona inanmak istemiştik veterinere götürdük hatrı sayılır bir rakam çıkardı veterinerimiz bize çok hastaydı sonra taşlar yerine oturdu bizde kaybolmamış resmen terkedilmiş olduğu gerçeği. Gerekli tüm tedavilerini yaptırdık.iyileştikten sonra haftalarca bulunduğum muhitte ilanlar verdik sahibinin çıkması için ama bulamadık sonra baktık ki Gece ile Ponçik iyi anlaştı eşimle dedik gitmesin bari kalsın bizle . O gün bugündür Ponçik benim evladım hiç üzmedi huyu güzel kızım annesini.. son 6 aydır da kalp hastası olduğunu öğrendik zaten bu cinslerin maalesef kaçınılmaz sonu basık burun oldukları için.. 6 aydır sabah akşam kalp ilacı kullanıyorduk ama herhangi bir şey yoktu herşey normaldi her ay kontrole götürüyorduk en iyi ilaçlarla en iyi şartlarda bakıldı belki inanmazsınız ama aylık giderimiz her ikisi için rahat 1000₺ . Bu asla para ile ölçüşemez ama söylüyorum cnkü içini rahatlatmak istiyorum belki de bilmiyorum ama biz onun için herşeyi yaptık güzel kuzum melek kuzum hiç üzmedi annesini babasını ama bugün bizi çok üzdü cokk içim eriyor suan içimden sanki can almışlar öyle bir acı . Kayınvalidem köpek kötü diye aradı gittiğimde maalesef ölmüştü Gece oğlum basında öyle ağlıyordu ki gözlerinde hem vicdanı gördüm hem insanlığı öldüğünü anladığım halde veterinere götürdüm belki birşey yapılır diye ama maalesef kızımı bir pez parçasına sardılar eşime verdiler . Resmen gülüyordu bize belki de 1,5 sene ona o kadar iyilik yaptık diye bilemiyorum ki .. saatlerdir ağlıyorum dinmiyor acım dinmeyecek biliyorum. Eşim evimizin bahçesine gömdü güzel kızımı ben dokunamadım yapamadım. Gece ise akşamdan beri uluyor o bile farkında kardeşinin öldüğünün. Biz yapılması gereken herşeyi yaptık ama güzel kızım daha çok dayanamadı.. gözü ile ciğerini kurtardık ama kalp rahatsızlığına maalesef birşey yapamadık
Canimm cok cokkk uzuldumm ya ne desem.bilemedim.... bu aksam ben de cok kirildim kendmi mi ifade edemedm noldu blmiyorm ama bana karsi zaten bi kere adin cikmasn derlerya o tarz bi yaklasm var ... en basta 1 kere olmsuz gene ayni dusunceyi savnmama hususu yasandi diye gene bu aksam ayni oldu herneyse ama bazrn siteden bi hisimla cikanlari dha iyi anladm ...C Cay6 canım bende senin gibi düşünüyorum kendimi anlatabildiğimi de düşünüyorum buraya sonradan gelmiş olmak dediğin gibi popüler olan 3-5 kişi ile aynı fikir de olmamı gerektirmiyor benim anlatmak istediğim farklı idi örneklerle de anlattığımı düşünüyorum. 14 haftalık bir insan masaya 2 çatal koyamıyor ise ve bunu hamileliğe bağlayıp ama ben hamileyimmmmm masa hazırlayamammmm diyorsa bir zahmet hamile kalmayıversin.
Herneyse gerilmeye gerek yok.
Ponçik kızım melek oldu şimdilik kendinize iyi bakın görüşürüz inş kızlar
Memnun değilsen gelmeme hakkın var çay.. Kimseyi zorla kolundan tutarak getirmiyoruz. Cümlelerinin gittiği yerler hoş değil. İthamların hoş değil. Kasdettiklerin hoş değil.Canimm cok cokkk uzuldumm ya ne desem.bilemedim.... bu aksam ben de cok kirildim kendmi mi ifade edemedm noldu blmiyorm ama bana karsi zaten bi kere adin cikmasn derlerya o tarz bi yaklasm var ... en basta 1 kere olmsuz gene ayni dusunceyi savnmama hususu yasandi diye gene bu aksam ayni oldu herneyse ama bazrn siteden bi hisimla cikanlari dha iyi anladm ...
Çok acı bişeymiş brom bir papağanım ölmüştü elbetteki üzüldüm ama bu bambaşka Ponçik çok özel bir can dı benim için benim karşıma çıkması vs tesadüf değildi belki de canım yavrum resmen bez parçasının altından gülümsedi bize teşekkür eder gibi minnet duyar gibi 1,5 sene boyunca dolu dolu yaşattım yaşattık biz ona hayatı kim bilir ne acılar çekti beni bulmadan önce kimlerin elinden geldi ne gözü görüyordu ne ciğerleri görevini yapıyordu berbat pislik durumdaydı kurtulmuş yavrum oh dedik ama şimdi o kadar şey yaptık gene de kurtaramadık yavrumu olmadı bizim de imkanlarımız bir yere kadar el verdi demekki iki minnoş şımarıklık yapar Evi taLan eder bağırdığımda ikisi de masanın altına saklanırdı şimdi nasıl olacak ? Olmayacak dimi .. olmayacakAğlaya ağlaya okudum inan..
Seni çok iyi anlıyorum çünkü 1 sene önce aynı durumu yaşadım..
2 kedimden birini kaybettim bir gece.. Ve diğer kedim haftalarca sabahlara kadar uluya uluya ağladı. Zaten içim paramparça olmuşken diğerinin o hallerini görmek..
Ki 1 sene geçti ne eşim ne ben ne de diğer kedim toparlanamadık. Öyle bir acı o.
Acını çok iyi hissediyor ve anlıyorum
Ama onunla geçirdiğin vaktin güzelliğini düşün, sokaktaki aç ve kazalarla ölen hayvanları düşün içini rahatlat. Karnı tok ve sıcak yuvasında melek oldu..
Hayvanların en şanslılarından biriydi kuzum
İthamların yine beni benden aldı.Kirildim ama kimseyi kirmamak istiyorum .. gercekten hakkim yendi bu aksam sen her zaman adaletli bi insandin ben kendi fikrimi kmseye empoze etmedim habire 4 5 defa bu benim.kendi fikrim diye belirttim... burdan gidiyorum tabiki bu laflardan sonra kalamam samimi arkadaslariniz disinda kimsenin fikrine acik degilsiniz ve hep samimi olunanlar 1 0 onde gidiyr bu aksam diger benim ustume gelenlere de 1 2 sey deseydn bu denli kirilmazdm sana ... Allah gonlunuze gore versin
Bizden geçti artık,İlk iki cocukta naz yapamadim ki 3. De yapayım, üstelik eşim tarafından hiç istenmeyen bir hamilelik,o istemediği halde hamile kaldım,zor kabullendi,bir de naz yapsam napar acaba beniEvet birtakım bazı hususlara muhteşem parmaklarımı basmaya geldim, bismillah. Eki Görüntüle 2547293
Öncelikle K Kendinisevenbirii kuzum gelen de Allah'tan gelmeyende.. Sen zaten bunu bilecek olgunlukta bir kızsın. Kan testin çıkmadan birşey konuşmak doğru olmaz. Kan testin çıkar çıkmaz bizi bilgilendir. Vallahi meraktan çatlayan gacı dolu bura, ♥
İkinci bir hususta @Cay6 @patilibirhayat kız öyle hamilelik mi olur be ne sıkıcıHamile dediğin nazlı olur. İçinde dünya taşıyorsun, hayat taşıyorsun, yahu çoğalıyorsun. Kolay mı dünyaya insan getirmek.. Eşten normalde ilgi göremeyen kadınların sığındığı ilgi limanı olarak da görmüyorum. Misal ben eşimden fazlasıyla ilgi görmeme rağmen normalde de nazlıyımdır, siz bide beni hamileyken görün Her kadın 9 ay prenses olmayı hak eder. Ki zaten hamileler prensestir ve dünyanın en güzel kadınlarıdır bence
Kertenkelelerim öte yandan @Kutsal_zebra birkaç gün önce (yine) buraların ona iyi gelmediğini söyleyerek (yine) girmeme kararı aldığını (yine) msj attı. Bende kendisine (yine) neden iyi gelmiyor diye sordum. Ve cevap vermedi.. Bende ona (yine) küstüm.
Vallahi gelen gelir, gidene eyvallah artık ne yapayım. Bize de mi lololo yani.. Beklerim birkaç gün daha gelmezse karışmam. Yettiyse yetti.
@Elhan başın sağolsun kıymetli kertenkelemGelip de nasıl olduğunu yazsan keşke.. Aklımız sende
Ben başka neye parmak basıcaktım yaNeyse aklıma geldikçe basarım.
Allahım etiketlerim çıksın amin
Ben digerlerini de uyardjgini gormedim ama ... ben her gece kizimi uyutup buraya gelmek icin can atiyordum acaba gunduz kizlar napti nw etti diye burda neler paylastik ama cok fazla ustume geldnz ciddi manada cok ama cok uzgunumİthamların yine beni benden aldı.
Burada herkes benim için eşittir. Rosss ile herkese göre daha samimiyim bu doğru. Ama kimseye de rosss kadar esip gürlemiyorum. Özelde kaç defa burada yazdıkları ya da yazma ihtimali olduğu cümleler yüzünden laf işitti benden. Doğru değil mi @RosSsS ? Şu hilal adlı üyeye yapılan ithamlarda bile wp dan neler yazdım kıza. Size 1 diyorsam ben ona 10 diyorum. Size "şöyle yapalım böyle yapalım, dikkatli olalım" derken ona ağzıma geldiği gibi esip gürlüyorum. Samimiyet derecemiz yüzünden daha dikkatli davranması için yapıyorum bunu. Şu tip ithamları işitmemek için.. Ama 1 kez bile kırılmadı bana, kırılmaz zaten. Çünkü uyarıları anlayabilen, sorun aramayan bir yapısı var. Keşke herkeste olsa bu özellik..
Kimse senin düşüncene laf etmedi. Zaten negoyu da uyardım Rosu da uyardım. Tek uyarıyı sen almadın. Aslında en çok uyarıyı yine rosss aldı.
Kırıcı şekilde kendini ifade etmene ve polemik yaratmanaydı benim sözüm. Yoksa istediğini düşünme özgürlüğün var.
Tabiki gidebilirsin. Zaten üzgünüm ama bu tavır ve ithamlardan sonra kalmaman en doğrusu. Asla benim etiketlerimde bir daha yer alamazsın. İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?