- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.301
Aranızda fark var, o istiyormuş eşi istemiyormuş, sizde eşin istiyordu sen istemiyordun:d
Kadermizde bı da varmış Mehlika
Amin canım, teşekkürlerGüzel haberler al ayrıntılı ultrasondan inşaallah
Evet ya erken olmuş. Akşam da yetişemem kesin
Sen ne yaptın canım kan sonucunu aldın mı? Bu
Sistem eror veriyor kızlar giremedik eşimle bı türlü siteye,yarın sbh öğrenicem artık bakalım nasip canlarım dua edinÖncelikle K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii kuzum gelen de Allah'tan gelmeyende.. Sen zaten bunu bilecek olgunlukta bir kızsın. Kan testin çıkmadan birşey konuşmak doğru olmaz. Kan testin çıkar çıkmaz bizi bilgilendir. Vallahi meraktan çatlayan gacı dolu bura, ♥
Dilosum anestezili 20 dakikayla 35 dakika arasında değişen bı süreyle girip cikiyosun öyle biliyorum,ama inşallah tıkanıklık,yara,kist vs bişey yoktur diye umuyorum canim,hıc korkma, canını sıkma Allah'ın izniyle gir çık inşallahİyim tatlım nasıl olayım iş güç yaptım
Duş fln Alicam biraz işlerim var yarın hastahaneye gidicem sabah histeroskopi amilyatina giricem anestezi fln alıp ufak bir operasyon geciricem kuuzm
Sonucu göremedik negom sisteme giriş engeli var yarın sbha kaldı artık bakalim.
Samdanim geçmiş olsun ya sende minigin de toparlanin artık en kısa zaman da inşallah
Evet o ayrıntıyı kaçırmışımAranızda fark var, o istiyormuş eşi istemiyormuş, sizde eşin istiyordu sen istemiyordun
Yaa hadi sabaha güzel haber gelsin. Haberi aldım çıkabilirimSistem eror veriyor kızlar giremedik eşimle bı türlü siteye,yarın sbh öğrenicem artık bakalım nasip canlarım dua edin
Dilosum anestezili 20 dakikayla 35 dakika arasında değişen bı süreyle girip cikiyosun öyle biliyorum,ama inşallah tıkanıklık,yara,kist vs bişey yoktur diye umuyorum canim,hıc korkma, canını sıkma Allah'ın izniyle gir çık inşallah ❤
Samdanim geçmiş olsun ya sende minigin de toparlanin artık en kısa zaman da inşallahsistemden göremedik canım sonucu, yarın bakicaz artik
Artık istersin ya olan olduEvet o ayrıntıyı kaçırmışım
Ben hala.ikilemdeyim isteyip istememek de
Sabah kaçta ogrencez ona göre uyanıp gelelimSistem eror veriyor kızlar giremedik eşimle bı türlü siteye,yarın sbh öğrenicem artık bakalım nasip canlarım dua edin
Dilosum anestezili 20 dakikayla 35 dakika arasında değişen bı süreyle girip cikiyosun öyle biliyorum,ama inşallah tıkanıklık,yara,kist vs bişey yoktur diye umuyorum canim,hıc korkma, canını sıkma Allah'ın izniyle gir çık inşallah ❤
Samdanim geçmiş olsun ya sende minigin de toparlanin artık en kısa zaman da inşallahsistemden göremedik canım sonucu, yarın bakicaz artik
Olanla ölmise çare yok derler aynı o hesab olduArtık istersin ya olan oldu
Amin inşallah,Allah razı olsunYaa hadi sabaha güzel haber gelsin. Haberi aldım çıkabilirim
İste iste çocuk güzel bir şey, büyüdüğünde iyiki de Allah nasib etmiş,iyiki de doğurmuşum dicez inşaallahEvet o ayrıntıyı kaçırmışım
Ben hala.ikilemdeyim isteyip istememek de
Sisteme bak, yapılacak şey miydi buSistem eror veriyor kızlar giremedik eşimle bı türlü siteye,yarın sbh öğrenicem artık bakalım nasip canlarım dua edin
Bilmem ne zmn uyanirsam o zmn girer bakarız sonra da ruh halime göre buraya gelirimSabah kaçta ogrencez ona göre uyanıp gelelim
Endişeliyim canım, dualarını esirgeme sen bendenSisteme bak, yapılacak şey miydi bu
Yarın öğreniriz artık bakalım. Tabi siz sabah öğrenirken ben akşam öğreneceğim ama olsundu
İnşallah derizİste iste çocuk güzel bir şey, büyüdüğünde iyiki de Allah nasib etmiş,iyiki de doğurmuşum dicez inşaallah
Öyle tabi, Rabbim layıkıyla anne baba olmayı nasip etsin hepimizeOlanla ölmise çare yok derler aynı o hesab oldu
Sence mümkün mü benm sonra öğrenmemBilmem ne zmn uyanirsam o zmn girer bakarız sonra da ruh halime göre buraya gelirimsen uyu uyu sonra öğrensen de olur ❤
Amin aminÖyle tabi, Rabbim layıkıyla anne baba olmayı nasip etsin hepimize
Eşim benim tarafımdan sen de eşin tarafından komploya kurban gitmiş olabilirsinizİnşallah deriz
Akşam bir daha hamilelik yasatirsan bana cidden kendimi kesicem dedm eşimejaajjabssbjsns
Allah o çektiklerini sevabını verecek diyor gulerek
Heybem doldu bnm diyirm
Vay rossummSence mümkün mü benm sonra öğrenmem
Ruh halini saaaparm
Öğren gel biz sana destek oluruz sonuç her ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?