Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıkamıyorum feraha. Yolumu kaybettim negom nerden çıkılıyordu bulamıyorum
Kendini rahat bırakıyorsun, bulunduğun ortamın sadece güzel yönlerine odaklanıyorsun, negatif hiç bir yönünü düşünmüyorsun
Sirkeli suyu, okumayı yaptın mı

Bu ara pek sardım oraya ondandır okuyorum çok tuhaf şeyler oluyor

Maalesef kalp krizi .. kalp büyümesi vardı ama ileri derece de deil ilaçları vardı ama daha fazla dayanamadı.

Gerçekten çok üzüldüm ne diyeyim bilemedim, sen de çok üzülmüşsündür şimdi sabır diliyorum

Sana gelmesn bana gelsin cicino

Gerçekten çok üzüldüm ne diyeyim bilemedim, sen de çok üzülmüşsündür şimdi sabır diliyorum
Teşekkür ederim canım, yıkım oldu bizim için en çokta gece için ben eve gidene kadar öldü zaten Gece oğlum başında ağlıyordu. En son dün akşam iyiydi sabahta iyiydi birden oldu

Eklentiler

• 5D7BF98F-31D8-4B34-8A65-CEF132972DBD.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 24
Teşekkür ederim canım, yıkım oldu bizim için en çokta gece için ben eve gidene kadar öldü zaten Gece oğlum başında ağlıyordu. En son dün akşam iyiydi sabahta iyiydi birden oldu
Allah sabır versin

Kuzum kaybın için çok üzgünüm öncelikle..
Kimse çaya yüklenmedi. Muhabbet dördünüzün arasında dönmüş. Tek yorum yapan benim. Yüklenmekse tek yüklenen de benim.
Aslında senlik bir durum da yok siz üçünüz gayet nezaket sınırları içinde konuşurken çay sertçe düşüncelerini dile getirmiş. Dünyanın neresine gidersen git, karşı tarafın halini nazlılık kelimesi ile itham eden, duymak bile istemiyorum diyen, tahammül bile edemiyorum diyen birinin cümleleri hoş karşılanmaz. Bende karşılamadım.
Problem çayın düşüncelerinde değil, düşüncelerini dile getiriş şeklinde. Burda herkes yeri geliyor farklı düşünüyor ama bugüne dek kimse kimseyi kırmadı. Bende kimseye kırıcısın demedim. Ama çay kırıcıydı. Diyaloğa girdiği kişi de (ross) hamile üstelik. Ve gebeliğinin ne kadar zor geçtiğine başta ben olmak üzere hepimiz şahidiz. Nazlılık değil bu. Bana attığı yüzü kireç gibi olmuş gözleri ağlamaktan şişmiş resimlerin hiçbirinde nazlı değildi. Kötü durumdaydı. Eğilip çatal alamıyorum dese ben inanırım. Gördüm halini çünkü.
Kişiden kişiye değişebilen durumlarda hoşgörü ayarını iyi tutturmak lazım.
Kırıcı herhangi bir söze yada üyeye izin vermiyorum. Yüklenmekse de adı evet kırana yüklenirim.
Yoksa buranın çivisi çıkar.

Cidden sırf bu sebeple sahiplenmek istemiyorum bu canları, yoksa çoktan sahiplenmiştim. Ben böyle ölümlerine çok kötü oluyorum.
Hafta sonu iki kangal yavrusu vardı bizim bahçede emanet, çocuklar nasıl oynadı. Çok istiyorlar köpek, minicik öyle güzeller ki.

Canım ölen yavrum dan kastım Gecenin kardeşi, beyaz olan yavrumuz Ponçik

Ben kayıp derken önceki evliliğinde bebek kaybı olarak anlamıştım. Çok üzüldüm kuzum ya. Çok çok üzüldüm ne diyebileceğimi bilmiyorum en hassas olduğum konu

Hafta sonu iki kangal yavrusu vardı bizim bahçede emanet, çocuklar nasıl oynadı. Çok istiyorlar köpek, minicik öyle güzeller ki.

Benim kizim da kedileri çok seviyor, gel piti piti diyip duruyor televizyonda görse bile. Sahiplenmek istiyorum kızım da sevsin onunla büyüsün diye ama evde bebek varken bakımı çok zor, sürekli evi temiz tutmak filan. Evde olsam yine düşünürüm aslında ama işe giderken çok zor
Biraz daha büyüsün de kızım belki düşünebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…