- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.241
Kendini rahat bırakıyorsun, bulunduğun ortamın sadece güzel yönlerine odaklanıyorsun, negatif hiç bir yönünü düşünmüyorsunÇıkamıyorum feraha. Yolumu kaybettim negom nerden çıkılıyordu bulamıyorum
Hasta miydiEvet canım beyaz olan dişi
Gece nin kardeşi
Maalesef kalp krizi .. kalp büyümesi vardı ama ileri derece de deil ilaçları vardı ama daha fazla dayanamadı.Canım benim yaaa tatlımmm
Hasta miydi birden mi oldu? Şok oldum
Kalp hastası idiHasta miydi
Bu arada üzüldüm :/
Bu ara pek sardım oraya ondandırÇok güzel oluyorum. O kadar güzel oluyorum ki menapozu bekliyorum 4 gözle
Kız perim ortam deyince aklına bdv'nin gelmesi de ne bileyim
Patilinin ilk evliliğinde eskiden bir kaybı var tosyam.. Ondan bahsetmiş.
Çıkamıyorum feraha. Yolumu kaybettim negom nerden çıkılıyordu bulamıyorum
Ona göre, artık istersen gelme
Ben (nefret) yakuza
Kıymetini bil vallahi iyi kaynana bulmak yolda çeyrek altın bulmaktan zor.
Gülom shut up please, hayrı kaçmış kelimeler etme. Vallahi bak geliyorlar bana soldan soldan
Maalesef kalp krizi .. kalp büyümesi vardı ama ileri derece de deil ilaçları vardı ama daha fazla dayanamadı.
Çok güzel oluyorum. O kadar güzel oluyorum ki menapozu bekliyorum 4 gözle
Kız perim ortam deyince aklına bdv'nin gelmesi de ne bileyim
Patilinin ilk evliliğinde eskiden bir kaybı var tosyam.. Ondan bahsetmiş.
Çıkamıyorum feraha. Yolumu kaybettim negom nerden çıkılıyordu bulamıyorum
Ona göre, artık istersen gelme
Ben (nefret) yakuza
Kıymetini bil vallahi iyi kaynana bulmak yolda çeyrek altın bulmaktan zor.
Gülom shut up please, hayrı kaçmış kelimeler etme. Vallahi bak geliyorlar bana soldan soldan
Allah sabırlar versin çok zor canmKalp hastası idi
Teşekkür ederim canım, yıkım oldu bizim için en çokta gece için ben eve gidene kadar öldü zaten Gece oğlum başında ağlıyordu. En son dün akşam iyiydi sabahta iyiydi birden olduGerçekten çok üzüldüm ne diyeyim bilemedim, sen de çok üzülmüşsündür şimdi sabır diliyorum
Teşekkür ederim canım, yıkım oldu bizim için en çokta gece için ben eve gidene kadar öldü zaten Gece oğlum başında ağlıyordu. En son dün akşam iyiydi sabahta iyiydi birden oldu
Allah sabır versinTeşekkür ederim canım, yıkım oldu bizim için en çokta gece için ben eve gidene kadar öldü zaten Gece oğlum başında ağlıyordu. En son dün akşam iyiydi sabahta iyiydi birden oldu
Kuzum kaybın için çok üzgünüm öncelikle..Ponçiği hazırlıyorlar çok yazamıyorum ozamana kadar yazayım sana brom kimseyle suan münakaşaya girmek istemiyorum yazacağım ve son daha bu konu ile ilgili kimseye cevap vermiyorum burada ben örnekler ile anlattığım halde piremses modunu negohatun gayet sert bir üslupla cevap verdi mi ? Kaş göz kırpmalar falan laf sokar gibi evet . Benim burda sormak istediğim herkes cay a yüklenmişte x kişiye y kişiye neden bir şey denmediği bununla ilgili konuşuyorum. Benim bahsettiğim 35 haftalık hamile ya da riskli gebelik geçiren kadın neden premseslik yapıyor değil. 13-14 haftalık bir kadın bu benim kuzenim masaya 1 çatal koymuyor niye beeee diyoruz ama hamileyimmmm diyor bu şımarıklık:) elbet kimseyi ilgilendirmez banane değil mi ? Evet. Zaten bana zararı yok ekmeğini bende vermiyorum sadece şımarıklık diyorum. Ve sanırım kendi düşüncemi söylemekte de özgür olmalıyım saygı çerçevesi içerisinde tabi ki..
neyse brom dediğim gibi ponçiği kaybettik melek oldu güzel kızım daha sonra tekrar görüşürüz inşallah
Hafta sonu iki kangal yavrusu vardı bizim bahçede emanet, çocuklar nasıl oynadı. Çok istiyorlar köpek, minicik öyle güzeller ki.Cidden sırf bu sebeple sahiplenmek istemiyorum bu canları, yoksa çoktan sahiplenmiştim. Ben böyle ölümlerine çok kötü oluyorum.
Canım ölen yavrum dan kastım Gecenin kardeşi, beyaz olan yavrumuz PonçikKuzum kaybın için çok üzgünüm öncelikle ama kaybını daha önceden de konuştuğumuz için üstünde durmadan geçiyorum..
Kimse çaya yüklenmedi. Muhabbet dördünüzün arasında dönmüş. Tek yorum yapan benim. Yüklenmekse tek yüklenen de benim.
Aslında senlik bir durum da yok siz üçünüz gayet nezaket sınırları içinde konuşurken çay sertçe düşüncelerini dile getirmiş. Dünyanın neresine gidersen git, karşı tarafın halini nazlılık kelimesi ile itham eden, duymak bile istemiyorum diyen, tahammül bile edemiyorum diyen birinin cümleleri hoş karşılanmaz. Bende karşılamadım.
Problem çayın düşüncelerinde değil, düşüncelerini dile getiriş şeklinde. Burda herkes yeri geliyor farklı düşünüyor ama bugüne dek kimse kimseyi kırmadı. Bende kimseye kırıcısın demedim. Ama çay kırıcıydı. Diyaloğa girdiği kişi de (ross) hamile üstelik. Ve gebeliğinin ne kadar zor geçtiğine başta ben olmak üzere hepimiz şahidiz. Nazlılık değil bu. Bana attığı yüzü kireç gibi olmuş gözleri ağlamaktan şişmiş resimlerin hiçbirinde nazlı değildi. Kötü durumdaydı. Eğilip çatal alamıyorum dese ben inanırım. Gördüm halini çünkü.
Kişiden kişiye değişebilen durumlarda hoşgörü ayarını iyi tutturmak lazım.
Kırıcı herhangi bir söze yada üyeye izin vermiyorum. Yüklenmekse de adı evet kırana yüklenirim.
Yoksa buranın çivisi çıkar.
Ben kayıp derken önceki evliliğinde bebek kaybı olarak anlamıştım. Çok üzüldüm kuzum ya. Çok çok üzüldüm ne diyebileceğimi bilmiyorum en hassas olduğum konuTeşekkür ederim canım, yıkım oldu bizim için en çokta gece için ben eve gidene kadar öldü zaten Gece oğlum başında ağlıyordu. En son dün akşam iyiydi sabahta iyiydi birden oldu
Hafta sonu iki kangal yavrusu vardı bizim bahçede emanet, çocuklar nasıl oynadı. Çok istiyorlar köpek, minicik öyle güzeller ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?