Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi bakalım inşallah. Dualarım kardeşinle. Güzel haberlerini duyalım hizuşum.
Sende ne var ne yok?
Allah razı olsun canım. Ben yarın eşimin memlekete geçiyorum pattisle. Yeni de adet oldum nasil olacak diye kara kara düşünüyorum

Aay ahaha yaa yakında senin herif sen bana güvenmiyormusun demeye başlıcak demedi deme

Darısı başıma inşallah Ama nasıl birşeyse her yaptığım yoruma en az 1 kişi alınıyor bende anlamadım. Vallahi kötü birşey yaptığım, yazdığım yok
O baba da oluyor, benim mesajlara da gıcık olan oluyor, benimde gıcık olduklarım oluyor aslında kimse kimseye fikrini dayatmaya çalışmasa sorun kalmayacak

Allah razı olsun canım. Ben yarın eşimin memlekete geçiyorum pattisle. Yeni de adet oldum nasil olacak diye kara kara düşünüyorum
Ayyy Allah yardımcın olsun hizuşum. Benimki de gelmek üzere, geldi gelecek Evde yatarken kolay geliyor geçirmesi de ben en çok okulda zorlanıyorum

Aay ahaha yaa yakında senin herif sen bana güvenmiyormusun demeye başlıcak demedi deme
Diyor zaten imzoşum, bende güvenmiyorum diyorum Annem erkeklere güvenme diye diye büyüttü beni nasıl güvenicem

O baba da oluyor, benim mesajlara da gıcık olan oluyor, benimde gıcık olduklarım oluyor aslında kimse kimseye fikrini dayatmaya çalışmasa sorun kalmayacak
Evet çok var malesef en güzel ben düşünürümcüler Alıntı yapıp fikir dayatan insan psikolojisini anlayamıyorum. Her şeye muhalefetler yeminle

Çıkacağı varsa göreceği de var
Müge Anlı 1, ben 2... Öyle bir olayların peşine düşme
Eee sende ne var ne yok balım
Yok yok çıkmaz zaten pek bı masum senin ki maşallah sen 1 müge 2 olabilir yalnız o sıralamaiyim bende balım ne olsun işte,eşimin babanne düşmüş köydeki evinde,burda hastaneye kaldırmışlar yarın ona gidecez bizde, eşim gitti gitti geldi de yanına sürekli bı ben gidemedim,tüm sülale başında nerdeyse sanırım ona üzülüyoz işte birazbirazda kös kös oturup vakit geçiriyorum kk da işte öyle

Çok geçmiş olsun bebitom ya, üzüldüm. İnşallah ciddi birşeyi yoktur. Bizde o olayı bu sene 2 kere yaşadık. Eşimin dedesi ve babannesi düştü. Allahtan ciddi birşey olmadı. Yaşlı insanın bir yeri kırılsa kaynaması çok büyük dert çünkü, Allah acil şifa versin
Bende 1 aydır çok ciddi baş ağrıları çekiyorum. Benim geyşa kafanda fazla tilkiler döndüğü için beynin ağır gelmeye başladı ondan ağrıların diyor Yarın hastahaneye gideceğiz bakalım ne çıkacak.
Şimdi de pırasa yapmaya gidiyorum
Sizlerin yemeklerde ne var bakalım.

Evet canım yaşlı insanlara bu durumlar daha bı zül oluyor Allah ele ayağa koymasın da hiç birini size de geçmiş olsun,bizimki 92 yaşında baya yaşlı,ondan artık dermansız malesef.
Senin niye basın agriyor kuzum ya sana da çok geçmiş olsun migren fln mi var aceba ki bişey çıkmaz tabi inşallah da yine de haber ver kesin merak ederim

Tam namımıza yakışır bi davranış tebrik ederim cazın kralını yapıp sonra fiuvvv diye sönmüşsün.kahretsin hep aynı şey oluyo ya şöyle ağız tadıyla bi fırça çekemiyoz heriflere

Ahhh cicimmm nedir senin çektiğin şu kıskançlıktan be

Bu arada yemek yapmiycam canım eşim nöbette bugün yalnizimama kendime bı kıyak geçip çiğ köfte yoğurup yiycem
Yaaaaaa süperr benimki de nöbette, nöbet arkadaşıyız bugün o zaman, gece benimlesin karışmam
Bende benimki yok diye tek pırasa yaptım, bozulacaktı yoksa pırasalarım
Kızzz hamarat kertenkele sen çiğ köfte de mi yoğurabiliyosun bakim

Brenellocuumm o güzel anlatmak öylee yüreğim ağzıma gelmek üzereyken kahkahalarla cümleyi bitirdim ben sınavdan geldim kızzlaar benim için de büyük bir savaştı
Miniğimmmmm hoşgeldin, merak ettim seni nasıl geçti sınav?

Kaç para ulan bi fırça çekmek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…