- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.441
Allah razı olsun canım. Ben yarın eşimin memlekete geçiyorum pattisle. Yeni de adet oldum nasil olacak diye kara kara düşünüyorumHadi bakalım inşallah. Dualarım kardeşinle. Güzel haberlerini duyalım hizuşum.
Sende ne var ne yok?
Aay ahaha yaa yakında senin herif sen bana güvenmiyormusun demeye başlıcak demedi demeKertenkelelerim ben geldim ama başım ağrıyor, nedense tadım yok bugün, koca da nöbette bildiğiniz yalnızları oynuyorumDün benim seksü geyşam ile büyük bir savaşın eşiğinden döndük onu anlatarak güne başlamak isterim Sabah uyandım benim seksü geyşa uyuyor benim de canım sıkıldı telefonunu karıştırayım dedim (kamu spotu:Evde Denemeyiniz) Google geçmişinde bir de ne göreyim, yeni hat aldım açılmıyor diye aratmış Tabi ben bunu uyandır, yer misin yemez misin, Allah'ım bu da mı başıma gelecekti, vay ben nerelere gidem, vay biliyidim böyle olacağını, vay annem zaten erkeklere güvenme derdi vb. melodileri eşliğinde ağıt yakmaya başla 10 dakika boyunca ben kendimi boyun posun devrilsin diye diye uçan adam Sabri gibi yerden yere atıyorum geyşam da son derece büyük bir sakinlikte beni izleyip uyku sersemi mahmur gözlerini açmaya çalışıyor. Yüzüme uzun uzun baktı ve "Bugünkü boyum posum devrilme nedeni nedir anlat bakalım hatun" dedi. Dedim bunu da mı yapacaktın falan,anlattım. Meğer o yeni alınan hat arkadaşının hattıymış. Hatta sorun olduğu için eşime danışmış, eşim de araştırmış. Sonra hat şirketini arayıp hattı açtırmışlar. Numarası orada kayıtlı ara sor İnanmıyorsan dedi. İnanmıyorum dedim, açtım e devletten hat sorgulama yaptım. Üstüne sadece tek bir hat olduğunu görünce geyşama ve bebeksi masumiyetine inandım. Allah sana akıl fikir bana da sabır versin diye diye söylendi tüm gün. Paket oldum
Sizde ne var ne yok kertenkelelerim...
@HayatSevinceGuzeell ve @Kutsal zebra nasıl geçti sınav bakalım?
@RosSsS K Kendinisevenbirii
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @minik kalp0753 @krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
@samdan @Chocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii @Gizem erva @Pembeemzik
O baba da oluyor, benim mesajlara da gıcık olan oluyor, benimde gıcık olduklarım oluyorDarısı başıma inşallahAma nasıl birşeyse her yaptığım yoruma en az 1 kişi alınıyor bende anlamadım. Vallahi kötü birşey yaptığım, yazdığım yok
Allah seni ne yapmiya :))) adamcağız nasıl korkmuşturEtiketi beceremedim demin sanırım resimler çıkmadı, o yüzden etiket tekrarıdır. Mesaj bir üstte.
@RosSsS K Kendinisevenbiriihizuran Youlost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Minikriko Diktorya Secret @Pembeemzik @Elhan @Bonus @minik kalp0753 Mcz09 Nego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie @samdan @Chocolita @fenomen HayatSevinceGuzel @KedidirKedii @Gizem erva
Ayyy Allah yardımcın olsun hizuşum. Benimki de gelmek üzere, geldi gelecekAllah razı olsun canım. Ben yarın eşimin memlekete geçiyorum pattisle. Yeni de adet oldum nasil olacak diye kara kara düşünüyorum
Diyor zaten imzoşum, bende güvenmiyorum diyorumAay ahaha yaa yakında senin herif sen bana güvenmiyormusun demeye başlıcak demedi deme
Evet çok var malesef en güzel ben düşünürümcülerO baba da oluyor, benim mesajlara da gıcık olan oluyor, benimde gıcık olduklarım oluyoraslında kimse kimseye fikrini dayatmaya çalışmasa sorun kalmayacak
Ben daha çok korktumAllah seni ne yapmiya :))) adamcağız nasıl korkmuştur
Yok yok çıkmaz zaten pek bı masum senin ki maşallahÇıkacağı varsa göreceği de var
Müge Anlı 1, ben 2... Öyle bir olayların peşine düşme
Eee sende ne var ne yok balım
Çok geçmiş olsun bebitom ya, üzüldüm. İnşallah ciddi birşeyi yoktur. Bizde o olayı bu sene 2 kere yaşadık. Eşimin dedesi ve babannesi düştü. Allahtan ciddi birşey olmadı. Yaşlı insanın bir yeri kırılsa kaynaması çok büyük dert çünkü, Allah acil şifa versinYok yok çıkmaz zaten pek bı masum senin ki maşallahsen 1 müge 2 olabilir yalnız o sıralama iyim bende balım ne olsun işte,eşimin babanne düşmüş köydeki evinde,burda hastaneye kaldırmışlar yarın ona gidecez bizde, eşim gitti gitti geldi de yanına sürekli bı ben gidemedim,tüm sülale başında nerdeyse sanırım ona üzülüyoz işte biraz birazda kös kös oturup vakit geçiriyorum kk da işte öyle
Evet canım yaşlı insanlara bu durumlar daha bı zül oluyor Allah ele ayağa koymasın da hiç birini size de geçmiş olsun,bizimki 92 yaşında baya yaşlı,ondan artık dermansız malesef.Çok geçmiş olsun bebitom ya, üzüldüm. İnşallah ciddi birşeyi yoktur. Bizde o olayı bu sene 2 kere yaşadık. Eşimin dedesi ve babannesi düştü. Allahtan ciddi birşey olmadı. Yaşlı insanın bir yeri kırılsa kaynaması çok büyük dert çünkü, Allah acil şifa versin
Bende 1 aydır çok ciddi baş ağrıları çekiyorum. Benim geyşa kafanda fazla tilkiler döndüğü için beynin ağır gelmeye başladı ondan ağrıların diyorYarın hastahaneye gideceğiz bakalım ne çıkacak.
Şimdi de pırasa yapmaya gidiyorum
Sizlerin yemeklerde ne var bakalım.
Tam namımıza yakışır bi davranış tebrik ederim cazın kralını yapıp sonra fiuvvv diye sönmüşsün.kahretsin hep aynı şey oluyo ya şöyle ağız tadıyla bi fırça çekemiyoz heriflereKertenkelelerim ben geldim ama başım ağrıyor, nedense tadım yok bugün, koca da nöbette bildiğiniz yalnızları oynuyorumDün benim seksü geyşam ile büyük bir savaşın eşiğinden döndük onu anlatarak güne başlamak isterim Sabah uyandım benim seksü geyşa uyuyor benim de canım sıkıldı telefonunu karıştırayım dedim (kamu spotu:Evde Denemeyiniz) Google geçmişinde bir de ne göreyim, yeni hat aldım açılmıyor diye aratmış Tabi ben bunu uyandır, yer misin yemez misin, Allah'ım bu da mı başıma gelecekti, vay ben nerelere gidem, vay biliyidim böyle olacağını, vay annem zaten erkeklere güvenme derdi vb. melodileri eşliğinde ağıt yakmaya başla 10 dakika boyunca ben kendimi boyun posun devrilsin diye diye uçan adam Sabri gibi yerden yere atıyorum geyşam da son derece büyük bir sakinlikte beni izleyip uyku sersemi mahmur gözlerini açmaya çalışıyor. Yüzüme uzun uzun baktı ve "Bugünkü boyum posum devrilme nedeni nedir anlat bakalım hatun" dedi. Dedim bunu da mı yapacaktın falan,anlattım. Meğer o yeni alınan hat arkadaşının hattıymış. Hatta sorun olduğu için eşime danışmış, eşim de araştırmış. Sonra hat şirketini arayıp hattı açtırmışlar. Numarası orada kayıtlı ara sor İnanmıyorsan dedi. İnanmıyorum dedim, açtım e devletten hat sorgulama yaptım. Üstüne sadece tek bir hat olduğunu görünce geyşama ve bebeksi masumiyetine inandım. Allah sana akıl fikir bana da sabır versin diye diye söylendi tüm gün. Paket oldum
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @minik kalp0753 @krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
@samdan @Chocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii @Gizem erva @Pembeemzik
Ahhh cicimmm nedir senin çektiğin şu kıskançlıktan beKertenkelelerim ben geldim ama başım ağrıyor, nedense tadım yok bugün, koca da nöbette bildiğiniz yalnızları oynuyorumDün benim seksü geyşam ile büyük bir savaşın eşiğinden döndük onu anlatarak güne başlamak isterim Sabah uyandım benim seksü geyşa uyuyor benim de canım sıkıldı telefonunu karıştırayım dedim (kamu spotu:Evde Denemeyiniz) Google geçmişinde bir de ne göreyim, yeni hat aldım açılmıyor diye aratmış Tabi ben bunu uyandır, yer misin yemez misin, Allah'ım bu da mı başıma gelecekti, vay ben nerelere gidem, vay biliyidim böyle olacağını, vay annem zaten erkeklere güvenme derdi vb. melodileri eşliğinde ağıt yakmaya başla 10 dakika boyunca ben kendimi boyun posun devrilsin diye diye uçan adam Sabri gibi yerden yere atıyorum geyşam da son derece büyük bir sakinlikte beni izleyip uyku sersemi mahmur gözlerini açmaya çalışıyor. Yüzüme uzun uzun baktı ve "Bugünkü boyum posum devrilme nedeni nedir anlat bakalım hatun" dedi. Dedim bunu da mı yapacaktın falan,anlattım. Meğer o yeni alınan hat arkadaşının hattıymış. Hatta sorun olduğu için eşime danışmış, eşim de araştırmış. Sonra hat şirketini arayıp hattı açtırmışlar. Numarası orada kayıtlı ara sor İnanmıyorsan dedi. İnanmıyorum dedim, açtım e devletten hat sorgulama yaptım. Üstüne sadece tek bir hat olduğunu görünce geyşama ve bebeksi masumiyetine inandım. Allah sana akıl fikir bana da sabır versin diye diye söylendi tüm gün. Paket oldum
Yaaaaaa süperr benimki de nöbette, nöbet arkadaşıyız bugün o zaman, gece benimlesin karışmamBu arada yemek yapmiycam canım eşim nöbette bugün yalnizimama kendime bı kıyak geçip çiğ köfte yoğurup yiycem
Miniğimmmmm hoşgeldin, merak ettim seni nasıl geçti sınav?Brenellocuumm o güzel anlatmak öyleeyüreğim ağzıma gelmek üzereyken kahkahalarla cümleyi bitirdim ben sınavdan geldim kızzlaar benim için de büyük bir savaştı
Kaç para ulan bi fırça çekmek?Tam namımıza yakışır bi davranış tebrik ederim cazın kralını yapıp sonra fiuvvv diye sönmüşsün.kahretsin hep aynı şey oluyo ya şöyle ağız tadıyla bi fırça çekemiyoz heriflere
Bilmiyorum be kutsişim napayım kıskançlık hormonlarımı mı aldırayım, ameliyatı var mıdır bununAhhh cicimmm nedir senin çektiğin şu kıskançlıktan be
Diş fırçası işini görür mü yigidimKaç para ulan bi fırça çekmek?Eki Görüntüle 2293368
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?