Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ya bunlar hep bdv nin suçu, paranoyak etti bizi

Ayy ya bunlar hep bdv nin suçu, paranoyak etti bizi
Bu doğru yemin ederim Banın da sebebi orası, paranoyanın da sebebi orası... Ne lanetli yer ya. Bir de uyuşturucu gibi yer anasını satayım zararlı ve bağımlılık yapıyor

Bu doğru yemin ederim Banın da sebebi orası, paranoyanın da sebebi orası... Ne lanetli yer ya. Bir de uyuşturucu gibi yer anasını satayım zararlı ve bağımlılık yapıyor
Ya sorma, bir yıldır yoktum sitede kafam rahattı ama bu süreçte durulmuşum henüz ban yemedim

Alıştı artık başına gelenlere. Çekecek çilesi varmış
Olsun aslında sen en iyisini yapiyon balım bakma böyle güldüğümüze iplerini sıkı tutmak lazım bunlarınama seninde hemen aldatilmişcasina ortalığı velveleye vermen akdjsjd iste bu beni güldürdü yeminle

Ya sorma, bir yıldır yoktum sitede kafam rahattı ama bu süreçte durulmuşum henüz ban yemedim
Darısı başıma inşallah Ama nasıl birşeyse her yaptığım yoruma en az 1 kişi alınıyor bende anlamadım. Vallahi kötü birşey yaptığım, yazdığım yok

Yeni hat aldım açılmadı diye google da aratan adam %90 aldatıyordur da ben kalan %10luk yardımsever kitleye ayrılmış kısmı hesap edemedim, matematiksel bir yanlışlık vuku buldu ondan oldu hep bunlar

Yeni hat aldım açılmadı diye google da aratan adam %90 aldatıyordur da ben kalan %10luk yardımsever kitleye ayrılmış kısmı hesap edemedim, matematiksel bir yanlışlık vuku buldu ondan oldu hep bunlar
Senin ki yine de o %10 luk kitleden hiç çıkmaz bu masumlukla,başında ajan gibi kadınla eminim

Senin ki yine de o %10 luk kitleden hiç çıkmaz bu masumlukla,başında ajan gibi kadınla eminim
Çıkacağı varsa göreceği de var
Müge Anlı 1, ben 2... Öyle bir olayların peşine düşme
Eee sende ne var ne yok balım

Ataması sıkıntılı diye biliyorum. Çok çalıştı mı hizuşum. Ne kadardır hazırlanıyor?
2. Yılı iyi çalıştı bu yil aslında. Gkgy den 90 küsur neti var eğitimden de 60. Alandan da 60 gelir diyor 85 üstü yapar. Yeter zaten. Şansı branşında çok öğretmen olmayışı. Bakacağız artık. Kismet

Hadi bakalım inşallah. Dualarım kardeşinle. Güzel haberlerini duyalım hizuşum.
Sende ne var ne yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…