- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.421
Ayy yaKertenkelelerim ben geldim ama başım ağrıyor, nedense tadım yok bugün, koca da nöbette bildiğiniz yalnızları oynuyorumDün benim seksü geyşam ile büyük bir savaşın eşiğinden döndük onu anlatarak güne başlamak isterim Sabah uyandım benim seksü geyşa uyuyor benim de canım sıkıldı telefonunu karıştırayım dedim (kamu spotu:Evde Denemeyiniz) Google geçmişinde bir de ne göreyim, yeni hat aldım açılmıyor diye aratmış Tabi ben bunu uyandır, yer misin yemez misin, Allah'ım bu da mı başıma gelecekti, vay ben nerelere gidem, vay biliyidim böyle olacağını, vay annem zaten erkeklere güvenme derdi vb. melodileri eşliğinde ağıt yakmaya başla 10 dakika boyunca ben kendimi boyun posun devrilsin diye diye uçan adam Sabri gibi yerden yere atıyorum geyşam da son derece büyük bir sakinlikte beni izleyip uyku sersemi mahmur gözlerini açmaya çalışıyor. Yüzüme uzun uzun baktı ve "Bugünkü boyum posum devrilme nedeni nedir anlat bakalım hatun" dedi. Dedim bunu da mı yapacaktın falan,anlattım. Meğer o yeni alınan hat arkadaşının hattıymış. Hatta sorun olduğu için eşime danışmış, eşim de araştırmış. Sonra hat şirketini arayıp hattı açtırmışlar. Numarası orada kayıtlı ara sor İnanmıyorsan dedi. İnanmıyorum dedim, açtım e devletten hat sorgulama yaptım. Üstüne sadece tek bir hat olduğunu görünce geyşama ve bebeksi masumiyetine inandım. Allah sana akıl fikir bana da sabır versin diye diye söylendi tüm gün. Paket oldum
Sizde ne var ne yok kertenkelelerim...
@HayatSevinceGuzeell ve @Kutsal zebra nasıl geçti sınav bakalım?
@RosSsS K Kendinisevenbirii
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @minik kalp0753 @krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
@samdan @Chocolita @fenomen @HayatSevinceGuzeell @KedidirKedii @Gizem ervaPembeemzik
Adam çok cooll yalnız"Bugünkü boyum posum devrilme nedeni nedir anlat bakalım hatun" dedi.
Aksjdhdh cici yaaİnanmıyorum dedim, açtım e devletten hat sorgulama yaptım
Bu doğru yemin ederimAyy yabunlar hep bdv nin suçu, paranoyak etti bizi
sen bana kurban ol diyeydinAllah sana akıl fikir bana da sabır versin diye diye söylendi tüm gün. Paket oldum
Alıştı artık başına gelenlere. Çekecek çilesi varmışAdam çok cooll yalnız
Aksjdhdh cici yaabi gününde atraksiyonsuz geçsin be gülüm
Ya sorma, bir yıldır yoktum sitede kafam rahattı ama bu süreçte durulmuşum henüz ban yemedimBu doğru yemin ederimBanın da sebebi orası, paranoyanın da sebebi orası... Ne lanetli yer ya. Bir de uyuşturucu gibi yer anasını satayım zararlı ve bağımlılık yapıyor
Olsun aslında sen en iyisini yapiyon balım bakma böyle güldüğümüze iplerini sıkı tutmak lazım bunlarınAlıştı artık başına gelenlere. Çekecek çilesi varmış
Darısı başıma inşallahYa sorma, bir yıldır yoktum sitede kafam rahattı ama bu süreçte durulmuşum henüz ban yemedim
Yeni hat aldım açılmadı diye google da aratan adam %90 aldatıyordur da ben kalan %10luk yardımsever kitleye ayrılmış kısmı hesap edemedim, matematiksel bir yanlışlık vuku buldu ondan oldu hep bunlarOlsun aslında sen en iyisini yapiyon balım bakma böyle güldüğümüze iplerini sıkı tutmak lazım bunlarınama seninde hemen aldatilmişcasina ortalığı velveleye vermen akdjsjd iste bu beni güldürdü yeminle
Amin..Tedbiri elden bırakma sen yine debiz de öabt dedik kardescegizim ile gittik. İyi geçti diyor bakalım. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Senin ki yine de o %10 luk kitleden hiç çıkmaz bu masumlukla,başında ajan gibi kadınla eminimYeni hat aldım açılmadı diye google da aratan adam %90 aldatıyordur da ben kalan %10luk yardımsever kitleye ayrılmış kısmı hesap edemedim, matematiksel bir yanlışlık vuku buldu ondan oldu hep bunlar
Coğrafya canım.Amin..
Branşı ne kuzum?
Çıkacağı varsa göreceği de varSenin ki yine de o %10 luk kitleden hiç çıkmaz bu masumlukla,başında ajan gibi kadınla eminim
Ataması sıkıntılı diye biliyorum. Çok çalıştı mı hizuşum. Ne kadardır hazırlanıyor?Coğrafya canım.
2. Yılı iyi çalıştı bu yil aslında. Gkgy den 90 küsur neti var eğitimden de 60. Alandan da 60 gelir diyor 85 üstü yapar. Yeter zaten. Şansı branşında çok öğretmen olmayışı. Bakacağız artık. KismetAtaması sıkıntılı diye biliyorum. Çok çalıştı mı hizuşum. Ne kadardır hazırlanıyor?
Hadi bakalım inşallah. Dualarım kardeşinle. Güzel haberlerini duyalım hizuşum.2. Yılı iyi çalıştı bu yil aslında. Gkgy den 90 küsur neti var eğitimden de 60. Alandan da 60 gelir diyor 85 üstü yapar. Yeter zaten. Şansı branşında çok öğretmen olmayışı. Bakacağız artık. Kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?