- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.461
Benim yaptığım gider anca geyşamın dişinin kovuğuna gider.Diş fırçası işini görür mü yigidim
Yav niye öyle oluyo ya, bende de öyle, dışarda terör estiriyom da bu herife niye sökmüyo anlamıyom sallamıyo beniBenim yaptığım gider anca geyşamın dişinin kovuğuna gider.O yüzden olur malim, uygundur
Ah bilsemYav niye öyle oluyo ya, bende de öyle, dışarda terör estiriyom da bu herife niye sökmüyo anlamıyom sallamıyo beni
8 yıl evlilik ,flörttü nişandı toplamda 14 sene,ben evde sinekle bile dövüştüğüm için beni sallamıyo pekAh bilsemBirde ben çemkirdiklerimin %99.9'unda haksız olduğum ve balon gibi söndüğüm için durumum çok kritik, bana çok yazık oluyor Sende benim gibiysen ondan olabilir Kaç yıllık evliydiniz?
Var kesin çözümBilmiyorum be kutsişim napayım kıskançlık hormonlarımı mı aldırayım, ameliyatı var mıdır bunun
Oyt maşallah 14 sene dile kolay, nice seneleriniz olsun malim çok tatlı bir çiftsiniz8 yıl evlilik ,flörttü nişandı toplamda 14 sene,ben evde sinekle bile dövüştüğüm için beni sallamıyo pek
Kutsiş çok merak ediyorum ne zaman izleyeceksin beniVar kesin çözüm
Ay ben seni izliyorum ki hatta ilk seni izlemiştim benKutsiş çok merak ediyorum ne zaman izleyeceksin beni
İlkinim demekAy ben seni izliyorum ki hatta ilk seni izlemiştim ben
Evet ilkimsin cici ilk göz agrımsınİlkinim demekAma profiline girdiğimde üye görüntülenmesine sınırlama getirdi diyor, profilini görüntüleyemiyorum kutsişim nedendir acaba izlemeyi bırakıp yeniden izle değişir belki
Ahahaha Ebru gündesin bi şarkısı geldi aklıma sevme kızım yanarsın diye söylerdi annem girme aşk kapısından Güler sana elalem dinlemedim aaahh aaah bu kafam aah öğün bugun dur ask bana gunahDiyor zaten imzoşum, bende güvenmiyorum diyorumAnnem erkeklere güvenme diye diye büyüttü beni nasıl güvenicem
Muhtemelen kutsişim, çünkü yine olmadıEvet ilkimsin cici ilk göz agrımsınbıraktım tekrar ettim ama ben profilimi gizledim ondandır belki
Hahah bir de şey var annem göster ama elletme dedi, favori repliğimAhahaha Ebru gündesin bi şarkısı geldi aklıma sevme kızım yanarsın diye söylerdi annem girme aşk kapısından Güler sana elalem dinlemedim aaahh aaah bu kafam aah öğün bugun dur ask bana gunah
Amin kuzum sizin de nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun inşallahOyt maşallah 14 sene dile kolay, nice seneleriniz olsun malim çok tatlı bir çiftsiniz
Biz de 3 yıl flört, 4 yıldır evliyiz. 5'e gireceğiz birkaç ay sonra. Toplam 7. 5 yıl falan birliktelik.
Biz sürekli saçma mantıklı demeden ani yükselişlerden kaybediyoruz anlaşıldı
Acık olsaydı bişey mi yazacaktın kız yoksaMuhtemelen kutsişim, çünkü yine olmadıolsun ben seni kapalı profiline rağmen seviyorum
Benim anam bi tık ileri taşımıştı o repliğiHahah bir de şey var annem göster ama elletme dedi, favori repliğim
Haha aynen ama benim eşim benden de komik ve eğlencelidir. Bir insan düşün uyanırken bile gülerek uyanıyor. Tam bir mutlu küçük elfAmin kuzum sizin de nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun inşallahsizin evlilik de komik bizimki gibi öyle anladım ben o da biz hanımlardan kaynaklanıyo sanırım
YaaaBenim anam bi tık ileri taşımıştı o repliği.yavrum sen kesin elletmişsindir ama sakın ha sakın virme valla kullanır atar seni başkası da almaz benle yaşlanır gidersin dediydi bana piiiii
Belki sana olan hislerimi itiraf ederdim gelipAcık olsaydı bişey mi yazacaktın kız yoksa
Kız bende daha ne Cevherler vardaa iste burda hepsini dökemiyorum anladın senYaaaaaa süperr benimki de nöbette, nöbet arkadaşıyız bugün o zaman, gece benimlesin karışmam
Bende benimki yok diye tek pırasa yaptım, bozulacaktı yoksa pırasalarım
Kızzz hamarat kertenkele sen çiğ köfte de mi yoğurabiliyosun bakim
Nisanliyken de mi elletmiyeydik,optürmüyeydikHahah bir de şey var annem göster ama elletme dedi, favori repliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?