Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav niye öyle oluyo ya, bende de öyle, dışarda terör estiriyom da bu herife niye sökmüyo anlamıyom sallamıyo beni
Ah bilsem Birde ben çemkirdiklerimin %99.9'unda haksız olduğum ve balon gibi söndüğüm için durumum çok kritik, bana çok yazık oluyor Sende benim gibiysen ondan olabilir Kaç yıllık evliydiniz?

Ah bilsem Birde ben çemkirdiklerimin %99.9'unda haksız olduğum ve balon gibi söndüğüm için durumum çok kritik, bana çok yazık oluyor Sende benim gibiysen ondan olabilir Kaç yıllık evliydiniz?
8 yıl evlilik ,flörttü nişandı toplamda 14 sene,ben evde sinekle bile dövüştüğüm için beni sallamıyo pek

8 yıl evlilik ,flörttü nişandı toplamda 14 sene,ben evde sinekle bile dövüştüğüm için beni sallamıyo pek
Oyt maşallah 14 sene dile kolay, nice seneleriniz olsun malim çok tatlı bir çiftsiniz
Biz de 3 yıl flört, 4 yıldır evliyiz. 5'e gireceğiz birkaç ay sonra. Toplam 7. 5 yıl falan birliktelik.
Biz sürekli saçma mantıklı demeden ani yükselişlerden kaybediyoruz anlaşıldı

Ay ben seni izliyorum ki hatta ilk seni izlemiştim ben
İlkinim demek Ama profiline girdiğimde üye görüntülenmesine sınırlama getirdi diyor, profilini görüntüleyemiyorum kutsişim nedendir acaba izlemeyi bırakıp yeniden izle değişir belki

İlkinim demek Ama profiline girdiğimde üye görüntülenmesine sınırlama getirdi diyor, profilini görüntüleyemiyorum kutsişim nedendir acaba izlemeyi bırakıp yeniden izle değişir belki
Evet ilkimsin cici ilk göz agrımsın bıraktım tekrar ettim ama ben profilimi gizledim ondandır belki

Diyor zaten imzoşum, bende güvenmiyorum diyorum Annem erkeklere güvenme diye diye büyüttü beni nasıl güvenicem
Ahahaha Ebru gündesin bi şarkısı geldi aklıma sevme kızım yanarsın diye söylerdi annem girme aşk kapısından Güler sana elalem dinlemedim aaahh aaah bu kafam aah öğün bugun dur ask bana gunah

Evet ilkimsin cici ilk göz agrımsın bıraktım tekrar ettim ama ben profilimi gizledim ondandır belki
Muhtemelen kutsişim, çünkü yine olmadı olsun ben seni kapalı profiline rağmen seviyorum

Ahahaha Ebru gündesin bi şarkısı geldi aklıma sevme kızım yanarsın diye söylerdi annem girme aşk kapısından Güler sana elalem dinlemedim aaahh aaah bu kafam aah öğün bugun dur ask bana gunah
Hahah bir de şey var annem göster ama elletme dedi, favori repliğim

Amin kuzum sizin de nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun inşallah sizin evlilik de komik bizimki gibi öyle anladım ben o da biz hanımlardan kaynaklanıyo sanırım

Benim anam bi tık ileri taşımıştı o repliği.yavrum sen kesin elletmişsindir ama sakın ha sakın virme valla kullanır atar seni başkası da almaz benle yaşlanır gidersin dediydi bana piiiii

Amin kuzum sizin de nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun inşallah sizin evlilik de komik bizimki gibi öyle anladım ben o da biz hanımlardan kaynaklanıyo sanırım
Haha aynen ama benim eşim benden de komik ve eğlencelidir. Bir insan düşün uyanırken bile gülerek uyanıyor. Tam bir mutlu küçük elf Hep pozitiftir. (Nöbet günleri hariç ahah) Hep yüzü güler. Yaşlanmayacak o yüzden, ben kafamdaki tilkiler yüzünden çökeceğim o dipçik gibi kalacak o yüzden şimdiden ipimi sağlam kazığa bağlayayım da adam ben çökünce gözü dışarı kaydırmasın, bak konu yine içimdeki Müge anlıya bağlandı
Benim anam bi tık ileri taşımıştı o repliği.yavrum sen kesin elletmişsindir ama sakın ha sakın virme valla kullanır atar seni başkası da almaz benle yaşlanır gidersin dediydi bana piiiii
Yaaa Anneler niye hep böyle ya Biz de eşimle üniversitede birlikte okuduk. Habire soruyordu kız elletmiyosun di mi diye. Beni tehlikede sanıyordu bilmiyordu ki tehlikede olan benim kocaydı

Kız bende daha ne Cevherler vardaa iste burda hepsini dökemiyorum anladın sen pirasayi da kışın severim ben cicim şöyle bol limonlu falanelcagizlarina sağlık afiyet şifa olsun bebişimkiz ben kesin bize de yaz doktordan çıkınca merak ederim yazdım niye gitmemiş o mesajneyse sen bizi unutma sakın yaz çıkınca bişey yokturda inşallahyine de merak ederim
Nisanliyken de mi elletmiyeydik,optürmüyeydik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…