- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.001
sürü psikolojsii biraz daAyy buna hayran arkadaşlar vardı onlar geldi aklıma
Ama bn onu rahatsız edecek şekilde taciz ediyorm hoşlanmayacagı cinsten
Mesela vurarak mi seviyor beni bende vurarak sevgi adı altında yapistiriyorm
Hahahahahshshs
hani banaGirmemisizdir yoksa yazan herkese yazıyoruz
akrep diyince pek olumlu etki yapmıyordu bende, sinsi bir burç gibi,akrepten(hayvan olandan :) pay biçerek kötü düşünüyordum ama kk da farklı meziyetlerini öğrendim
bir de çok kinci oluyorlarmış asla unutmuyorlarmış
Biraz politik tarafları varakrep diyince pek olumlu etki yapmıyordu bende, sinsi bir burç gibi,akrepten(hayvan olandan :) pay biçerek kötü düşünüyordum ama kk da farklı meziyetlerini öğrendim
bir de çok kinci oluyorlarmış asla unutmuyorlarmış
eşiniz mi akrep,evli misiniz?Ömür törpusunun hasıı hemde ama Allah var nettirler dürüsturler Koçlar gibisaklamazlar ne varsa pat haa Koçlar gibi çat diye demezler önce bakarlar öle... ama ilişki sevgi konusunda arada uzaklık mesafe varsa cok kurarlar zamanla... benden solemesi tecrübe ile sabittir.
Hoşgeldin kahvecimiz izindehani banabir hoşgeldin kahvesi bile ikram etmedniz okuyorum öyle ben son sayfaya gelene kdar 10 sayfa daha eklenmiş oluyor
İnsan zaten zor birde akrep erkegi ise karsıdaki insan daha bi zor herkes kaldıramaz yapamaz. Yapan kaldıranda zamanla kıymeti sagolsun ne anlıyorlar nede biliyorlar.. insan oglu iste..İns anlar
Ne diyelim zor işler
10 sayfaa nekiihani banabir hoşgeldin kahvesi bile ikram etmedniz okuyorum öyle ben son sayfaya gelene kdar 10 sayfa daha eklenmiş oluyor
Ben bekarım sevdiğim insan akrep akrepti sagolsun...eşiniz mi akrep,evli misiniz?
Tosi inan seni o kdr iyi anliyirm ki o kdr iyiVurarak sevse hiç rahatsız olmayacağım gerçek anlamda taciz ediyor
Karşılığında vursam olmaz şimdi
Valla bazı seçimler kararlar bizim.oluyorİnsan zaten zor birde akrep erkegi ise karsıdaki insan daha bi zor herkes kaldıramaz yapamaz. Yapan kaldıranda zamanla kıymeti sagolsun ne anlıyorlar nede biliyorlar.. insan oglu iste..
ya aşkolsun ben hepinize yaparım vallaHoşgeldin kahvecimiz izinde
Teletabimmmmmmmmmm sende burdasın
eline sağlık missssssssssss.. ben iş yerinde boğuşuyorumsizii bırakıpp gidemiyoruummm(
kahvemii yaptııım buyruuun ben ikram edeyiiimm
hoşgelldiinn :) konuşmaya gir kızz burda öylee hızlıca akıp geçiyoorr =)ya aşkolsun ben hepinize yaparım valla
Teletabimmmmmmmmmm sende burdasıneywahlar olsun kızzz valla sonunu getireiorum artık 2 2 atlıorum
Atlarsan anlamazsn burası arizonaaaa burda herşey gerçekya aşkolsun ben hepinize yaparım valla
Teletabimmmmmmmmmm sende burdasıneywahlar olsun kızzz valla sonunu getireiorum artık 2 2 atlıorum
kızz çalışıorum benhoşgelldiinn :) konuşmaya gir kızz burda öylee hızlıca akıp geçiyoorr =)
amanınnnnnnnnnnnnnn....Atlarsan anlamazsn burası arizonaaaa burda herşey gerçek
Hahsbsbdbdnsmsndndj
eşim beni taciz ettiğinde hoşuma gidiyordu yaVurarak sevse hiç rahatsız olmayacağım gerçek anlamda taciz ediyor
Karşılığında vursam olmaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?