Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bazı seçimler kararlar bizim.oluyor
Evlenirken soruyorsun ama yaşarken nasıl bir şey çıkacağını bilmiyorsun

Cidden zor insnlar ama memnun etmek ikna etmek zor
Tabiki secimler bize kalıyor fakat sölede durum var bazı insalarda kaybetmeden anlamıyor. Bazıları gibi kaybetti artik çok geç.. umarım yaptıgı hataları yıktıklarını anlar egosuyla mutluluklar.

kolay gelsiin canıım =) ben de bu sene evde ders çalışıyorum daa vaktim oldukça topiğe geliyorum =)
az önce diodum ders çalışma için birebir staj yeri hızlı okuma kursu bu topik
bende bebek psikolojisinden çıkmak için geldim bu topiğe.. işe yarıyacak bence.. azcık kafamın rahatlaması lazm

az önce diodum ders çalışma için birebir staj yeri hızlı okuma kursu bu topik
bende bebek psikolojisinden çıkmak için geldim bu topiğe.. işe yarıyacak bence.. azcık kafamın rahatlaması lazm
evet bi şekilde başka şeylerle ilgilenmek kafa dağıtmak lazım

Tabiki secimler bize kalıyor fakat sölede durum var bazı insalarda kaybetmeden anlamıyor. Bazıları gibi kaybetti artik çok geç.. umarım yaptıgı hataları yıktıklarını anlar egosuyla mutluluklar.
opsss.. mevzu derin.. yaralar büyük

İns anlar ama bazı insnlar anlamiyor
Gurur onlarn en iyi yöneten duygu o yüzden bnce bosverin
Bir akros faciasından donmussunz
Sukredin

hıhhh.......... mıçççççççççççççç kaybettiğine yansın eççek
Hemde ne eşek öle birini düsün ki ek biç mahsulu toplayacagın zaman yak herseyı mahvet oda öle yaptı işte.. Allah razı olsun. kendinde o ego ben bilirim var oldukca hatasını kabul etme etse bile bile itiraf edememe oldugu sürece artık bazı seyler cok zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…