- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.021
kolay gelsiin canıım =) ben de bu sene evde ders çalışıyorum daa vaktim oldukça topiğe geliyorum =)kızz çalışıorum benhızlıca başına aksam sonunda yere çakılırım
amanınnnnnnnnnnnnnn....
Tabiki secimler bize kalıyor fakat sölede durum var bazı insalarda kaybetmeden anlamıyor. Bazıları gibi kaybetti artik çok geç.. umarım yaptıgı hataları yıktıklarını anlar egosuyla mutluluklar.Valla bazı seçimler kararlar bizim.oluyor
Evlenirken soruyorsun ama yaşarken nasıl bir şey çıkacağını bilmiyorsun
Cidden zor insnlar ama memnun etmek ikna etmek zor
az önce diodum ders çalışma için birebir staj yerikolay gelsiin canıım =) ben de bu sene evde ders çalışıyorum daa vaktim oldukça topiğe geliyorum =)
Ben de sizi anlamıyorum vallaeşim beni taciz ettiğinde hoşuma gidiyordu ya
sizi anlamıyorum , ama istemediğim şeyleri yapınca hoşuma gitmiyor orası ayrı,
evet bi şekilde başka şeylerle ilgilenmek kafa dağıtmak lazımaz önce diodum ders çalışma için birebir staj yerihızlı okuma kursu bu topik
bende bebek psikolojisinden çıkmak için geldim bu topiğe.. işe yarıyacak bence.. azcık kafamın rahatlaması lazm
opsss.. mevzu derin.. yaralar büyükTabiki secimler bize kalıyor fakat sölede durum var bazı insalarda kaybetmeden anlamıyor. Bazıları gibi kaybetti artik çok geç.. umarım yaptıgı hataları yıktıklarını anlar egosuyla mutluluklar.
35 k beta hcg nin oluyor
ayrıldınız mıBen bekarım sevdiğim insan akrep akrepti sagolsun...
Maalesef mevzum derin yaram iyileşiyor Allahın izniylede elbet bir gün iyilesecek.opsss.. mevzu derin.. yaralar büyük
Anaaaa ben mi yazmışım hiç farknda değilim35 k beta hcg nin oluyor
Tosi inan seni o kdr iyi anliyirm ki o kdr iyi
:d
Sen demeden ne demek istediğini anliyirm
hıhhh.......... mıççççççççççççççMaalesef mevzum derin yaram iyileşiyor Allahın izniylede elbet bir gün iyilesecek.
Evet kendinin sayesinde.. sagolsun insan görmeyince duymayınca ne desen bos oluyo buyursun kendıyle kalsınayrıldınız mı
sadeceKim istemişti ya bidonu
sadecee 1 mesajlla kaybettiimmm :SS tebriklerrr aplaaaaAnaaaa ben mi yazmışım hiç farknda değilim
Naanansns
İns anlar ama bazı insnlar anlamiyorTabiki secimler bize kalıyor fakat sölede durum var bazı insalarda kaybetmeden anlamıyor. Bazıları gibi kaybetti artik çok geç.. umarım yaptıgı hataları yıktıklarını anlar egosuyla mutluluklar.
aa yanlış alıntılamayı silememişim I inessa armandsadece
sadecee 1 mesajlla kaybettiimmm :SS tebriklerrr aplaaaa
Hemde ne eşek öle birini düsün ki ek biç mahsulu toplayacagın zaman yak herseyı mahvet oda öle yaptı işte.. Allah razı olsun.hıhhh.......... mıççççççççççççççkaybettiğine yansın eççek
Evet tosi mmm bu konuda çok iyi anliyormBeni en iyi sen anlarsin rossssumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?