- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.041
Ay hiç farknda.olmadan yazmışım yaasadece
sadecee 1 mesajlla kaybettiimmm :SS tebriklerrr aplaaaa
Ben elimden geleni fazlasıyla hatta fazlasının fazlasıyla yaptım kader kısmet nasip gerisi.. Allah bilir gerisini buyurusn Kendi iile mutluluklar.İns anlar ama bazı insnlar anlamiyor
Gurur onlarn en iyi yöneten duygu o yüzden bnce bosverin
Bir akros faciasından donmussunz
Sukredin
hatasını kabul etmeyen bir eççeğe ne kadar anlatırsan anlat yine eççektir kuzum... sen üzülme... şimdi anlatamıorsan ilerde hiç anlatamayacaksın çünkü evlendikten sonra odunlukta level atlıyorlarHemde ne eşek öle birini düsün ki ek biç mahsulu toplayacagın zaman yak herseyı mahvet oda öle yaptı işte.. Allah razı olsun.kendinde o ego ben bilirim var oldukca hatasını kabul etme etse bile bile itiraf edememe oldugu sürece artık bazı seyler cok zor.
Keşke zamanında B Brunello Cicinelli ile tanissaydim da şu evliligi akrosla yapmasaydimBen elimden geleni fazlasıyla hatta fazlasının fazlasıyla yaptım kader kısmet nasip gerisi.. Allah bilir gerisini buyurusn Kendi iile mutluluklar.
=)) perdelerin iyi değil miiOlsun tatlım ne olacakkkk
Aynen insan yasamadan asla anlayamaz anlaması içinde yasarak anlamasi lazim ne gercek ne dogru.. Allah buyuk yasasın ve de görsün.hatasını kabul etmeyen bir eççeğe ne kadar anlatırsan anlat yine eççektir kuzum... sen üzülme... şimdi anlatamıorsan ilerde hiç anlatamayacaksın çünkü evlendikten sonra odunlukta level atlıyorlarbu onların geninde var..
o yüzden üzülme
hatasını kabul etmeyen bir eççeğe ne kadar anlatırsan anlat yine eççektir kuzum... sen üzülme... şimdi anlatamıorsan ilerde hiç anlatamayacaksın çünkü evlendikten sonra odunlukta level atlıyorlarbu onların geninde var..
o yüzden üzülme
benn olabilrdim mesela hıııhhhAy hiç farknda.olmadan yazmışım yaa
Tüh keşke başkası kazansaydi
=)) perdelerin iyi değil miiDün gece gördüğümde sonunda bi facia çıkıcak mıı acaba demiştiim sonra fotoğraf atmışssın tekrar düzeliyor diye
Ne yasanması gerekiyosa yasanıyo işte ne yapalımKeşke zamanında B Brunello Cicinelli ile tanissaydim da şu evliligi akrosla yapmasaydim
Hajajshshdhjs
7 yılım benden gitti en azından gitmezdi ahh brunooo ahh
Evet neden benden önce yazmadnbenn olabilrdim mesela hıııhhh
Tokum elhamdülillah
Bence hayır yapınNe yasanması gerekiyosa yasanıyo işte ne yapalım
yanlış hesap yapmışıımmEvet neden benden önce yazmadn
heh aynen öyleeeeeeeeee ..Aynen insan yasamadan asla anlayamaz anlaması içinde yasarak anlamasi lazim ne gercek ne dogru.. Allah buyuk yasasın ve de görsün.
tosia erkekkerin akrebi balığımı var... onlar tek bir burç üzerinde toplanmışlar oda öküzAkrepler genelde hatalarını anladıkları halde b*k sürdürmezler zaten burunlarına, hatalı olduklarını kabul ederler ama asla dile getirmezler :)
Aplaaaan kurban olsun sana diyesim geldiyanlış hesap yapmışıımmşaka şaka aplaa olsuunn =))
heh aynen öyleeeeeeeeee ..
tosia erkekkerin akrebi balığımı var... onlar tek bir burç üzerinde toplanmışlar oda öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?