Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İns anlar ama bazı insnlar anlamiyor
Gurur onlarn en iyi yöneten duygu o yüzden bnce bosverin
Bir akros faciasından donmussunz
Sukredin
Ben elimden geleni fazlasıyla hatta fazlasının fazlasıyla yaptım kader kısmet nasip gerisi.. Allah bilir gerisini buyurusn Kendi iile mutluluklar.

hatasını kabul etmeyen bir eççeğe ne kadar anlatırsan anlat yine eççektir kuzum... sen üzülme... şimdi anlatamıorsan ilerde hiç anlatamayacaksın çünkü evlendikten sonra odunlukta level atlıyorlar bu onların geninde var..
o yüzden üzülme

Ben elimden geleni fazlasıyla hatta fazlasının fazlasıyla yaptım kader kısmet nasip gerisi.. Allah bilir gerisini buyurusn Kendi iile mutluluklar.
Keşke zamanında B Brunello Cicinelli ile tanissaydim da şu evliligi akrosla yapmasaydim

Hajajshshdhjs

7 yılım benden gitti en azından gitmezdi ahh brunooo ahh

Aynen insan yasamadan asla anlayamaz anlaması içinde yasarak anlamasi lazim ne gercek ne dogru.. Allah buyuk yasasın ve de görsün.

Akrepler genelde hatalarını anladıkları halde b*k sürdürmezler zaten burunlarına, hatalı olduklarını kabul ederler ama asla dile getirmezler :)

=)) perdelerin iyi değil mii Dün gece gördüğümde sonunda bi facia çıkıcak mıı acaba demiştiim sonra fotoğraf atmışssın tekrar düzeliyor diye

Hahahah evet düzeldi çok güzel tertemiz oldu teşekkür ederim

Aynen insan yasamadan asla anlayamaz anlaması içinde yasarak anlamasi lazim ne gercek ne dogru.. Allah buyuk yasasın ve de görsün.
heh aynen öyleeeeeeeeee ..

Akrepler genelde hatalarını anladıkları halde b*k sürdürmezler zaten burunlarına, hatalı olduklarını kabul ederler ama asla dile getirmezler :)
tosia erkekkerin akrebi balığımı var... onlar tek bir burç üzerinde toplanmışlar oda öküz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…