Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan bir emegine çabasına gecireln iyi kötü onca seye birde sonradan kıymet bilinmemesine uzuluyo diyo keske baska sey olsaydıda bu olmasaydı.. bundan olmasaydı..

hahaha yaa Rosss kahkahaa attıım

geçen günn magazinde Bülent ablamızınn düşüşünü gördüüm kaç gün kendime gelemedimm
Hahahahshssh

Bir gün yemyeşil bir şekilde çıkmış TV ye benm.buyuk.oglan gördü bunu tepkisi şuydu
Anne kapat kapat kurbağa çıkmış

Ayy ne gülmüştüm yaaaaa hahahahaha

Yok bazıları anlıyor cidden
Ama akrep asla anlamaz
Özür dileuemez

Eşime bi hata yapınca demiştim ki özür dile istersen, şunu şunu yaptın
-Sana göre hatalı olabilirim ama özür dilemem
-Neden dilemezsin?
-Çünkü özür dilemek istemiyorum, bu kadar basit...

Aynen cümleler bunlar

İnsan bir emegine çabasına gecireln iyi kötü onca seye birde sonradan kıymet bilinmemesine uzuluyo diyo keske baska sey olsaydıda bu olmasaydı.. bundan olmasaydı..
zaten hepimiz öyle değilmiyiz huzurum... en çokta emeklerimize zamanımıza üzülüyoruz.. dönüp baktığımızda Allah Allah hiçmi birşey anlatamamışız yada hissettirememiş diyoruz.. ama eççekler öyle düşünmüyor... amann geçti gitti moduna bürünüyorlar

Yok bazıları anlıyor cidden
Ama akrep asla anlamaz
Özür dileuemez
Dilemesinler ozaman ekmek arasına sararlar kendilerini yerler herkes herkesi cekme helede bu zamanda helede benim yaptıgım anlayısı sabrı beklemeyı zor zamanda yanında olmayı hemde ayrı sehirlerde olmama ragmen aynı sehirde olan yapmazdi. Buyursun daha iyisini bulsun görsün.. Ne diyeyim...

Ah bilmez miyim çok bodoslama ve çok kısa cümleler kuruyorlar

Biz istiyoruz ki açıklama yapsın ama nerdeee

Bilmiyorum artık hiç bisey bilmez haldeyım.

Hahahahshssh

Bir gün yemyeşil bir şekilde çıkmış TV ye benm.buyuk.oglan gördü bunu tepkisi şuydu
Anne kapat kapat kurbağa çıkmış

Ayy ne gülmüştüm yaaaaa hahahahaha
ayy yavruumm nasıl bi korkuu yaşadı acabaa

bi ara bi program vardıı arada denk geliyordum Safiye Soyman, Afrodif Banu Alkan mıydı neydi o bide Bülent Ersoyy sırff gülmek için bakardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…