- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.061
Yok bazıları anlıyor ciddenheh aynen öyleeeeeeeeee ..
tosia erkekkerin akrebi balığımı var... onlar tek bir burç üzerinde toplanmışlar oda öküz
Aplaaaan kurban olsun sana diyesim geldi
Apla apla diye diye janansbdbdnsnsnn
İnsan bir emegine çabasına gecireln iyi kötü onca seye birde sonradan kıymet bilinmemesine uzuluyo diyo keske baska sey olsaydıda bu olmasaydı.. bundan olmasaydı..hatasını kabul etmeyen bir eççeğe ne kadar anlatırsan anlat yine eççektir kuzum... sen üzülme... şimdi anlatamıorsan ilerde hiç anlatamayacaksın çünkü evlendikten sonra odunlukta level atlıyorlarbu onların geninde var..
o yüzden üzülme
Hahahahshsshhahaha yaa Rosss kahkahaa attıım
geçen günn magazinde Bülent ablamızınn düşüşünü gördüüm kaç gün kendime gelemedimm
Hahahah o da doğru haklısın
Belki diğerleri özür dilerler dedim
Yok bazıları anlıyor cidden
Ama akrep asla anlamaz
Özür dileuemez
Yok bazıları anlıyor cidden
Ama akrep asla anlamaz
Özür dileuemez
Tosinin de benmki de akreptosia seninki akrepmi ? bak Ross dediğine göre beterin beteri varöküzlüğünde leveli var... bide sürekli uyuyanlar var oda benm öküz
tosia seninki akrepmi ? bak Ross dediğine göre beterin beteri varöküzlüğünde leveli var... bide sürekli uyuyanlar var oda benm öküz
zaten hepimiz öyle değilmiyiz huzurum... en çokta emeklerimize zamanımıza üzülüyoruz.. dönüp baktığımızda Allah Allah hiçmi birşey anlatamamışız yada hissettirememiş diyoruz.. ama eççekler öyle düşünmüyor... amann geçti gitti moduna bürünüyorlarİnsan bir emegine çabasına gecireln iyi kötü onca seye birde sonradan kıymet bilinmemesine uzuluyo diyo keske baska sey olsaydıda bu olmasaydı.. bundan olmasaydı..
Dilemesinler ozaman ekmek arasına sararlar kendilerini yerler herkes herkesi cekme helede bu zamanda helede benim yaptıgım anlayısı sabrı beklemeyı zor zamanda yanında olmayı hemde ayrı sehirlerde olmama ragmen aynı sehirde olan yapmazdi. Buyursun daha iyisini bulsun görsün.. Ne diyeyim...Yok bazıları anlıyor cidden
Ama akrep asla anlamaz
Özür dileuemez
Tosinin de benmki de akrep
Evet maalesef akrep... Rosss la kader arkadaşıyız :)
Ah bilmez miyim çok bodoslama ve çok kısa cümleler kuruyorlarEşime bi hata yapınca demiştim ki özür dile istersen, şunu şunu yaptın
-Sana göre hatalı olabilirim ama özür dilemem
-Neden dilemezsin?
-Çünkü özür dilemek istemiyorum, bu kadar basit...
Aynen cümleler bunlar
Bilmiyorum artık hiç bisey bilmez haldeyım.zaten hepimiz öyle değilmiyiz huzurum... en çokta emeklerimize zamanımıza üzülüyoruz.. dönüp baktığımızda Allah Allah hiçmi birşey anlatamamışız yada hissettirememiş diyoruz.. ama eççekler öyle düşünmüyor... amann geçti gitti moduna bürünüyorlar
Hahahahshssh
Bir gün yemyeşil bir şekilde çıkmış TV ye benm.buyuk.oglan gördü bunu tepkisi şuydu
Anne kapat kapat kurbağa çıkmış
Ayy ne gülmüştüm yaaaaa hahahahaha
Akreple geçinen herkesle geçiniro zaman biz sizden ders alalımbunlarla nasıl baş ederiz dersi akrep leveline gelmeden önce belki kurtarırız hiç umudum olmasada
Ah bilmez miyim çok bodoslama ve çok kısa cümleler kuruyorlar
Biz istiyoruz ki açıklama yapsın ama nerdeee
en güzeli düşünmemek.. aç bir oynak müzik.. başla oynamaya... tın tın tınBilmiyorum artık hiç bisey bilmez haldeyım.
Aynı aynı eşimde de varBir süre sonra da hiçbirşey olmamış gibi gelir konuşur sarılır, öper filan
Dengesiz
bu akreple koçun bir bağlantısı var kesin diyim ben sanaAkreple geçinen herkesle geçinir
Net
Amaaaan tövbe de kız hiç izlemedmayy yavruumm nasıl bi korkuu yaşadı acabaa
bi ara bi program vardıı arada denk geliyordum Safiye Soyman, Afrodif Banu Alkan mıydı neydi obide Bülent Ersoyy sırff gülmek için bakardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?