- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.901
Çok isyan çok sinir krizi olacak bu işin sonu Patilim malesefÜzdüKurs'un pazartesi başlayacağını bende düşünmüyorum; ilerleyen günlerde ama hayat sana çok bayat olabilir Neyse ki seksü geyşan ve sen bu durumundan da üstesinden gelirsiniz diye tahmin ettim şuan da Herkes'in bir işi var işte hiç bitmeyen, bitmek bilmeyen.. Umarım az zarar, az ziyan, az isyan ve en dip sinirle bu işin üstesinden gelirsin
Maşukiye tarafına gidiyoruz nasipse brom, öyle bir yer ayarladık 3-4 gün dinlenelim, biraz kafa dağıtalım Gece'de yeşilliklerde bol bol oynasın, zıplasın istedik :)
Kız 3 ay olunca sıfırlanıyor MuşVallahi ben eskiden çok gelirdim de ban sürem 1 haftayı bulunca bıraktım bu işleri. Diz çöktüm tövbe ettimsende gelme
Daha geçen gün otel kaçamağı yapmıştınız. Unuttuk sanma
Rahmetli oldu ya kalbimizde, ruhuydu o bence
Allah kahretmesin
Üyelik iptali mi düşündünüz. Neden öyle düşündünüz yahu
Özel olarak yazarız biz insana, sus sus çaktırmaAllah kahretmesin
Üyelik iptali mi düşündünüz. Neden öyle düşündünüz yahu
Olsun sen öyle düşünme brom, herşey güzel olacak diye telkin et kendiniÇok isyan çok sinir krizi olacak bu işin sonu Patilim malesef
Oo süperPeki nerede kalacaksınız, hayvan kabul eden bir otel tarzı yerde mi?
Yok ya zaten biraz vefasızdı aramızda kalsın.Bence oda sizi unutamamıştır yaaa... Yk yk ben buralardayım
Ana. Ondan mı ben geçen 1 güncük yedimKız 3 ay olunca sıfırlanıyor Muş3 ayı geçti ben ban yemeyeli
Ay ne bileyim mesajlarda da birşey göremeyince.Aslında o mesajda da pek birşey yok yani, o soruya öyle cevap hakkı ama şikayet etmiş heralde biri, beğenmedim atmış
Ondan gitti demek ki
Özel olarak yazarız biz insana, sus sus çaktırma
Allah cızırtınızı bende neler kurdum kafamda şimdi
Şuan ben nereye düştüm die aklımdan geçirmedim değilYok ya zaten biraz vefasızdı aramızda kalsın.
Problemleri vardı. Silahla gel cici beni rehin al falan derdi. Rehine alınmakla ilgili değişik arzular duyardı. Ben çok bırak bu işleri dedim de dinletemedim.
Ünlü düşünür Kerimcan'ın da dediği gibi fantazi dünyası rengarenkti. Napalım. Hayırlısı böyleymiş. Gitti. Bizde kalbimize gömdük.Youlost16 ydı sanırım nicki de. Unutmuşum adını falan hep.
Olsun.. Hayat, kader, nasip..
Özelden yazsana bana belki bizde gideriz oraya oğluşumlaOlsun sen öyle düşünme brom, herşey güzel olacak diye telkin et kendini
ben inanıyorumsen iyi ol ki; geyşan da iyi olsun.. ikinizde iyi olun ki büssürü bebeleriniz olsun
evetadını yazamıyorum reklama girer herhalde Maşukiye de bir göl evi evcil hayvan kabul ediyorlar tek dua'm Gece'nin gölden aşağı düşmemesi
Hahha tahmin ettimŞuan ben nereye düştüm die aklımdan geçirmedim değil
Hemen yazıyorum sana bromÖzelden yazsana bana belki bizde gideriz oraya oğluşumla
Eminim çok iyi gelecek.
Çok iyi düşünmüşsünüz. Bizde hiç böyle şeyler yok yemin ederim
16 aylık evliyim... ve umarım o buhrana bende girmemHahha tahmin ettim
Şaka yapıyorum kız zerdemimYoulost16 çok sevdiğim bir üyedir. Çok kapışıp küsüşürüz. Daha doğrusu ben ona küserim. Bilmiyorum niye ama ona küsmekten haz alıyorum
Gebelikle alakalı psikolojik bir buhrana girince kk dan uzaklaşma kararı aldı.
İnşallah döner. Dönmezse bidaha küserim.
Sen gebelikten bunaldım deyince aklıma geldi işte
Ne kadarlık evlisin kuzum?
Ne guzel canim sevdnm senin adina bu aileck size iyi gelir bi nebze de olsa tebdili mekanda ferahlik vardir ...
Hoş geldin canım, gözün aydın hayırlısı ile 1 haftayı daha geride bıraktın :) Pazartesi yarım gün herhalde size, salı da tatiliz zaten.. Güzelce dinlenirsinhakkındır
Bende bugün işe geldim, Pazartesi günü burda olmayacağım izin yazdırdım.. 3-4 güncük kısa bir tatil programı yaptık Gece'yi de alıp gideceuk bu diyardan
Yok ki izni hiç..Hemen yazıyorum sana brom
E sen ayarla brom ? mesela izin zamanlarınızı az çok biliyorsundur. 1-2 günlük ufak tefek kaçamaklar yapabilirsiniz; Geyşana sürpriz yapabilirsin
valilik iznimi hoppala OMGYok ki izni hiç..
2+1 e geçtiler ya 2 günde 1 izni. Hatta önümüzdeki hafta 29 Ekimde izni yanacak 5 gün üst üste gidip sadece 1 gün izin yapacak. 20 saate yakın çalıştıkları için de o 1 gün izinde camış gibi yatıyor
Zaten izin günü dahi olsa şehir dışına çıkmaları yasak. Balayına bile valilik izniyle resmi evrakta izin alarak çıkıyorlar düşün
Ah be zerdemim. Sen öyle deyince bende kaç yıldır deniyorlar da olmuyor acaba dedim iyi mi16 aylık evliyim... ve umarım o buhrana bende girmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?