Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi haber en son cümleye mi gizlenir be
Sevindim ben de

öyle diyosun da ameceyim biz uzaktayiz nasılsa kimse kimseyle yüzleşemez diye kaynanam entrika çevirip duruyo

ben sıfatını görmediğim için rahatim. yoksa kadının yaptıkları çok rahatsız edici

kk birinci noteri yerden göğe haklısın kuzum ve büyütmüyorsun bence. Evet işi zor olabilir ama sana destek olması lazım eşinin. Senin hayatın gerçekten zor. Resmen tek başına çocuk büyütüyorsun.
O kavga çıkartıp kaytarma olayı da bütün erkeklerde mi olur arkadaş benimki de aynı.
Bugün cam sildirdim diye yapmadığı artistlik kalmadı ama prim vermedim.
Seni azad edeyim diye havalara girme kavga edip gondermeyecegim seni bitirceksin işini dedim. Yavas yavas çözüyoruz işte şifrelerini

Ooh iyi yapmışsın canım. Suçlu oldukları zaman ses yükseltip kendi üstlerinden çekiyorlar şimşekleri.

çok tatlısın tosiam yaaa

ne kadar iyi yapmışsın sildirmekle :) iyi ki tufaya gelmemissin helal olsun sana
ben de canı sıkılıyo diye bişey demiyodum ama bugün carlayinca anladi geri vites yaptı biraz.

benimki durup dururken oraya buraya vurup biseyler fırlattığı için prim vermeye gerek kalmiyo yakında ağzının payını verip oturtcam totosunun üstüne az kaldı:)

biraz dinleniyim de çok eğlenceli günler eşimi bekliyo

Ooh iyi yapmışsın canım. Suçlu oldukları zaman ses yükseltip kendi üstlerinden çekiyorlar şimşekleri.

Evet canım ya bi görsen havasını. Kızayım da defol git diyeyim diye yapıyor anlamıyorum sanki.

Kapanın elinde kalmış
Browni, çikolata şelalesi, yanar döner meyva tabağı,pastadan çıkan minik bir dansöz
Ne hayalim olacak
B Brunello Cicinelli bu şey değil mi ya. Bizim alev alev topigi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…