- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.181
İyi haber en son cümleye mi gizlenir be
Sevindim ben de
Ooh iyi yapmışsın canım. Suçlu oldukları zaman ses yükseltip kendi üstlerinden çekiyorlar şimşekleri.kk birinci noteri yerden göğe haklısın kuzum ve büyütmüyorsun bence. Evet işi zor olabilir ama sana destek olması lazım eşinin. Senin hayatın gerçekten zor. Resmen tek başına çocuk büyütüyorsun.
O kavga çıkartıp kaytarma olayı da bütün erkeklerde mi olur arkadaş benimki de aynı.
Bugün cam sildirdim diye yapmadığı artistlik kalmadı ama prim vermedim.
Seni azad edeyim diye havalara girme kavga edip gondermeyecegim seni bitirceksin işini dedim. Yavas yavas çözüyoruz işte şifrelerini
kk birinci noteri yerden göğe haklısın kuzum ve büyütmüyorsun bence. Evet işi zor olabilir ama sana destek olması lazım eşinin. Senin hayatın gerçekten zor. Resmen tek başına çocuk büyütüyorsun.
O kavga çıkartıp kaytarma olayı da bütün erkeklerde mi olur arkadaş benimki de aynı.
Bugün cam sildirdim diye yapmadığı artistlik kalmadı ama prim vermedim.
Seni azad edeyim diye havalara girme kavga edip gondermeyecegim seni bitirceksin işini dedim. Yavas yavas çözüyoruz işte şifrelerini
Ooo güzel bir konu yakaladım tutmayın beniiiii
Samdanim yerden göğe haklısın boşver hepsinin yapısında var bu. Bazen umursamam bazen de saldiririm geçinip giderizgel kız buraya sana surda bdv konusu gibi konu yazdikgel burda yorum yap kiblemem de seni hem
Samdanim yerden göğe haklısın boşver hepsinin yapısında var bu. Bazen umursamam bazen de saldiririm geçinip gideriz
Ooh iyi yapmışsın canım. Suçlu oldukları zaman ses yükseltip kendi üstlerinden çekiyorlar şimşekleri.
Bizim kadar çalışmıyor kafaları naparsinEvet canım ya bi görsen havasını. Kızayım da defol git diyeyim diye yapıyor anlamıyorum sanki.
Tamam canım yamacinizdayim zaten ömrü çok olmayacağa benziyor konusununtamam gitme sen gene de bdv yeoraya giden ban almadan gelmiyo
Haniiii nerdeee
Tamam canım yamacinizdayim zaten ömrü çok olmayacağa benziyor konusunun
Kapanın elinde kalmışKertenkelelerim bu arada önceden söylemiştim ama bir anlık gaflet ile unutmuşum, topiğe yeni gelen üyelerin şiir gelse de muaf olduğunu..
36K msjıZerdem2016 ya geldi ama hem profili kapalı hem de yeni üye olduğu için devretti. Ama devrettiği üye de Limonsuzzcay o da 35K yı almıştı 2K bekleme süresi var. Limonsuzdan bana devretti
Zerdem, limonsuz ve benim msjlaşmalarımdan sonra benden de 36.008.msj ile @Calciferr a devretti.
Hayırlı olsun
Milli piyango bile bu kadar devretmedi
B Brunello Cicinelli bu şey değil mi ya. Bizim alev alev topigiBrowni, çikolata şelalesi, yanar döner meyva tabağı,pastadan çıkan minik bir dansöz
Ne hayalim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?