Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok o yalanmış diolar ben bi kaynana görümce dalmam lazm

Zaratlı patim zararlı
Sigara içip ölen ile, içmeyip ölen arasında 5 dk fark varmış
kendimi bu keyiften 5 dk için neden mahrum bırakayım Neyse kötü örnek teşkil ediyor olabilirim şuan da .. okumadınız

Sigara içip ölen ile, içmeyip ölen arasında 5 dk fark varmış
kendimi bu keyiften 5 dk için neden mahrum bırakayım Neyse kötü örnek teşkil ediyor olabilirim şuan da .. okumadınız
Neyseki aramzda kamu spotu reklamnda oynayanlar yk rahat ol

Oyyy içime öküz oturdu resmen madonnam ya düzelir insAllah ya. 100 saat ne vicdansızlar e orda sandalye üstünde mi uyuyorlar
Yoğunluk yüzünden mi erteleme düşünüyorsun tatlım?

B Brunello Cicinelli kaffaltımızı ettik canım, Minnoşum ile hazırlayıp yedik o şuan çay keyfi yapıyor, bende kahve keyfi yapıyorum.. Bebişleri de bıraktık kendi hallerine biri ( Gece ) bizim yatakta yatıyor, yeni gelen yatağa çıkacak diye ödü kopuyor dün akşamdan beri yataktan inmedi tövbeler olsun .. diğeri de ( yeni gelen henüz ismi yok ) salonda Gecenin oyuncaklarla oynuyor anlayacağın herkes ayrı bir terane..
üzdü .. neden erteleme istiyorsun ? İstekliydin halbuki.. bir sorun mu oldu ? maddi manevi..
Keşke ertelemesen minik minik brolar ve geyşalar olmasına ambargo koyuyorsun

Oyyy içime öküz oturdu resmen madonnam ya düzelir insAllah ya. 100 saat ne vicdansızlar e orda sandalye üstünde mi uyuyorlar
Yoğunluk yüzünden mi erteleme düşünüyorsun tatlım?
Yok nerde, 25 kg çelik yelekle 5 kg belde silah, 7 kg elde tüfek ordan oraya ya koşturuyor ya da nöbet tutuyorlar.
İşte 2+1 sistemin kötü yanı 1 gün izin yandığı zaman 5 gün üst üste çalışmak zorunda kalması.
Bazı birimler 1+1 e geri döndü. Bizde bekliyoruz güzel haberi ama hala ses seda yok
Hazır hissetmiyorum mirandam yav. Şüphelerim kafa karışıklıklarım var. Onun bu kadar istekli olması da sinirimi bozuyor

Ayyy hadi maşAllah devamı gelir insAllah kız yoksa bişey mi isteyecek

Isteyecektir kesin derdi ne acaba dedim ben de
Kahvaltımı yaptım onları masada bıraktım yatağa geçtim, off bir uyuyasım var ki

Ahahshshsh
Bncede smdi makyajımı nasıl temizlicem elime nasıl pamuk alicam

Koptum
Yeni gelen miniğin hemen sahiplenip oyuncaklarla oynaması yalnız gecenin koltuktan inmemesi müthiş bir ortam
Hazır hissetmiyorum Patilim. Çok endişe ve şüphelerim var. Geyşamın da bu kadar istekli olması sinirlerimi bozuyor. Herkese yaymış çocuk yapacağız diye. Şuan tüm çevik kuvvet bebek haberi bekliyor, neden neden neden

Ahahshshsh
Bncede smdi makyajımı nasıl temizlicem elime nasıl pamuk alicam
Orda olaydım ben senin yerine elime alıp makyajını silerdim ama işte..
Toolet kağıdı kullan en iyisi. Birisi vajinasına tuvalet kağıdı sokuşturmadığı müddetçe ve sen yazıp ban yemediğin müddetçe makyajını bu şekilde çıkarabilirsin

Kızlar toplasin şimdi bütün kalbimizle dua ediyoruz.
Allahım nolur sen askerimizi polisimizi koru. 1+1 sisteme geçsinler.
Şüphelerin neler kuzum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…