- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.581
Sigara içip ölen ile, içmeyip ölen arasında 5 dk fark varmışYok o yalanmış diolarben bi kaynana görümce dalmam lazm
Zaratlı patim zararlı
Neyseki aramzda kamu spotu reklamnda oynayanlar ykSigara içip ölen ile, içmeyip ölen arasında 5 dk fark varmış
kendimi bu keyiften 5 dk için neden mahrum bırakayımNeyse kötü örnek teşkil ediyor olabilirim şuan da .. okumadınız
AllahBenimkinden geyşa olmaz zaten.. Olsa olsa süt oğlan olur
Oyyy içime öküz oturdu resmen madonnam yagülomu pamuğa küstürenler kahrolsun
Heyttt bi dk orda dur bakalım koçovalı.Geyşa benimki. Sen seninkine başka bir nickname bul
Evde kahvaltılık kalmadı. Uyanınca birlikte gidip birşeyler alacağız. Zaten olsa da hazırlamazdım biz birlikte hazırlamayı seviyoruz
Sen ettin mi bakalım kahvaltını?
Evet,
Camış gibi uyuyor, 40 saat çalıştı. Önümüzdeki hafta hele izni yanınca 100 saat çalışacak izinsiz.
Uyandırmaya elim gitmiyor adamı mirandam
Günaydın şekerparem
Anne adayı deyince de dönüp bir arkama bakasım geldi bana mı diyorsun acaba diye o kadar uzağım mevzuya
Zaten bugün konuşup erteleme isticem geyşamdan
Sen naptın, ettin mi kahvaltını
Sakin.. Benle anası arasnda kalmadığı sürece.. Kaldığı zaman tam bir goril, kütükAllah
Ama onu da biz diyemeyiz enişteye
Çok mu sessiz sakindir zerdoş?
Yok nerde, 25 kg çelik yelekle 5 kg belde silah, 7 kg elde tüfek ordan oraya ya koşturuyor ya da nöbet tutuyorlar.Oyyy içime öküz oturdu resmen madonnam yadüzelir insAllah ya. 100 saat ne vicdansızlar e orda sandalye üstünde mi uyuyorlar
Yoğunluk yüzünden mi erteleme düşünüyorsun tatlım?
Klasik türkish husband yaniSakin.. Benle anası arasnda kalmadığı sürece.. Kaldığı zaman tam bir goril, kütük
Yavaş gittm kız zatenYuklusun sen koşma kız yavaş git
Amin canmm saolAfiyet bal şeker olsun,
Sana löp löp et, bebişe şifa olsun
Ayyy hadi maşAllah devamı gelir insAllahkız yoksa bişey mi isteyecek
Ahahshshshgülomu pamuğa küstürenler kahrolsun
Heyttt bi dk orda dur bakalım koçovalı.Geyşa benimki. Sen seninkine başka bir nickname bul
Evde kahvaltılık kalmadı. Uyanınca birlikte gidip birşeyler alacağız. Zaten olsa da hazırlamazdım biz birlikte hazırlamayı seviyoruz
Sen ettin mi bakalım kahvaltını?
Evet,
Camış gibi uyuyor, 40 saat çalıştı. Önümüzdeki hafta hele izni yanınca 100 saat çalışacak izinsiz.
Uyandırmaya elim gitmiyor adamı mirandam
Günaydın şekerparem
Anne adayı deyince de dönüp bir arkama bakasım geldi bana mı diyorsun acaba diye o kadar uzağım mevzuya
Zaten bugün konuşup erteleme isticem geyşamdan
Sen naptın, ettin mi kahvaltını
KoptumB Brunello Cicinellikaffaltımızı ettik canım, Minnoşum ile hazırlayıp yedik o şuan çay keyfi yapıyor, bende kahve keyfi yapıyorum.. Bebişleri de bıraktık kendi hallerine biri ( Gece ) bizim yatakta yatıyor, yeni gelen yatağa çıkacak diye ödü kopuyor dün akşamdan beri yataktan inmedi tövbeler olsun .. diğeri de ( yeni gelen henüz ismi yok ) salonda Gecenin oyuncaklarla oynuyor anlayacağın herkes ayrı bir terane..
üzdü .. neden erteleme istiyorsun ? İstekliydin halbuki.. bir sorun mu oldu ? maddi manevi..
Keşke ertelemesen minik minik brolar ve geyşalar olmasına ambargo koyuyorsun
Şimdi geldim,taze taze fırından
Orda olaydım ben senin yerine elime alıp makyajını silerdim ama işte..Ahahshshsh
Bncede smdi makyajımı nasıl temizlicem elime nasıl pamuk alicam
Kızlar toplasin şimdi bütün kalbimizle dua ediyoruz.Yok nerde, 25 kg çelik yelekle 5 kg belde silah, 7 kg elde tüfek ordan oraya ya koşturuyor ya da nöbet tutuyorlar.
İşte 2+1 sistemin kötü yanı 1 gün izin yandığı zaman 5 gün üst üste çalışmak zorunda kalması.
Bazı birimler 1+1 e geri döndü. Bizde bekliyoruz güzel haberi ama hala ses seda yok
Hazır hissetmiyorum mirandam yav. Şüphelerim kafa karışıklıklarım var. Onun bu kadar istekli olması da sinirimi bozuyor
En sevdiğimŞimdi geldim,taze taze fırından
Keşmiş olsun brommmAna, kızlar bugün benim Hastahane randevum var
Unutmuşum kaçtım byyy
Limonsuz kalp kalbe karşı ❤En sevdiğim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?