Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gerçekten öyle evin hiç bir yeri bize ait değil çok şükür onlar ebeveyn biz köpek zaten öyle bir hal var suan bizim evde neyse onların canı sağ olsun

Endişe ve şüphelerinin asıl nedeni, kaynağı önemli bu hususta balım neden yani, seni endişeye şüpheye düşüren , düşündüren şeyler ne önce onları ölçüp tartmalısın.. yetemeyeceğini mi düşünüyorsun ? ya da geyşanın yoğun çalışma temposu mu seni korkutuyor ? Eşin bu kadar istekli çünkü sizden ikinizin kanından canından bir yavru bekliyor ve bu onun en doğal hem kanuni hem dini hakkı o kadar heyecanlı ve istekli ki demek içinde tutamıyor :) Eşin de heyecan konusunda kendimi gördüm.. bazen olumsuz tarafları var elbet.. ama gene de heyecanını mutluluğunu insan birileri ile paylaşmak istiyor..

Hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun brom, öncelikle tüm yük sende olacağı için senin kendini %82290 hazır hissetmen gerek, eğer gerçekten hazır değilim diyorsan biraz daha bekle.. ama o his bir anda gelmiyor :) maalesef hiçbir zaman hazır olamıyoruz özellikle çalışırken mide bulantıları halsizlikler uykusuzluklr bunlar hep düşündürüyor ama asıl önemli olan o daha ağaçta vitaminken senin karnına düştüğü an bir anda artık anneyim duygusunu yaşıyor olman :)

Mükemmel bir anne olacağından şüphe etme

Aaaa süper gerçekten, çok iyi denk gelmiş
Temiz dimi kitaplar? Fotoğrafları var mı

Aaaa süper gerçekten, çok iyi denk gelmiş
Temiz dimi kitaplar? Fotoğrafları var mı
Var ama dış kapakları çekilmiş.
Bulunduğu yer çok ters bana.
2 bıdıkla 4 ayrı vasıta gerekiyor.
Getirebilirse alcam işte
Okunaklı olsun, gerisi pek önemli değil
Janeyi de naparım bilmiyorum artık

Var ama dış kapakları çekilmiş.
Bulunduğu yer çok ters bana.
2 bıdıkla 4 ayrı vasıta gerekiyor.
Getirebilirse alcam işte
Okunaklı olsun, gerisi pek önemli değil
Janeyi de naparım bilmiyorum artık

Jane i kitaplığın en arka noktalarına at, kitapsız kalınca okursun :)
Kargoya verse baya tutar değil mi

Net Haberim yok hiç izlemedim o diziyi ama öyle bişeyler yazılmıştı sanki
10 sene oldu hala sezon finalindeler bende şimdi Netflix falan diye okudum belki bilginiz vardır diye sorayım dedim. zaten izlediğim 2 dizi var onlardan da olmayayım bari

Benm için bı çözüm onerilern beni benden alıyor kuzummm

İyiyim cnm sen nasılsın
Ölümlü dünya hepimiz bir varız bir yokuz
Gri görünce millet te bir panik, şişenler oldu sorma adını unuttum Nego öyle bişeydi galiba
Uzun süre banlanmayan cabuk döner bunu bildiğimden şey etmedim yani.
İyi canm bugün büyük gün.
Oğlumu dişçiye götürcem birazdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…