- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.601
Evet gerçekten öyle evin hiç bir yeri bize ait değil çok şükürKoptum
Yeni gelen miniğin hemen sahiplenip oyuncaklarla oynaması yalnızgecenin koltuktan inmemesi müthiş bir ortam
Hazır hissetmiyorum Patilim. Çok endişe ve şüphelerim var. Geyşamın da bu kadar istekli olması sinirlerimi bozuyor. Herkese yaymış çocuk yapacağız diye. Şuan tüm çevik kuvvet bebek haberi bekliyor, neden neden neden
I inessa armand cerrah ve çırak olmak üzere seriye ait 14 kitap 100 tl. Dan diye düşüverdi önüme gece. Satıcı yazarsa, anlaşırsak ve kitaplar benim olursa ki zor biraz çokk mutlu olcam. Keşkee benimm olsaa
Var ama dış kapakları çekilmiş.Aaaa süper gerçekten, çok iyi denk gelmiş
Temiz dimi kitaplar? Fotoğrafları var mı
Var ama dış kapakları çekilmiş.
Bulunduğu yer çok ters bana.
2 bıdıkla 4 ayrı vasıta gerekiyor.
Getirebilirse alcam işte
Okunaklı olsun, gerisi pek önemli değil
Janeyi de naparım bilmiyorum artık
14 kitap nerden baksan 20 30 tl tutarJane i kitaplığın en arka noktalarına at, kitapsız kalınca okursun :)
Kargoya verse baya tutar değil mi
Net Haberim yok hiç izlemedim o diziyi ama öyle bişeyler yazılmıştı sankiYa kızlar aranızda Avlu dizisini izleyen var mıydı ? bu dizi Netflix e falan mı geçti ?
10 sene oldu hala sezon finalindeler bende şimdi Netflix falan diye okudum belki bilginiz vardır diye sorayım dedim.Net Haberim yok hiç izlemedim o diziyi ama öyle bişeyler yazılmıştı sanki
Cadının 10 üstü ne oluoda oda o işteKlasik türkish husband yani
Senin kv de cadı mı yoksa
Dexter izle10 sene oldu hala sezon finalindeler bende şimdi Netflix falan diye okudum belki bilginiz vardır diye sorayım dedim.zaten izlediğim 2 dizi var onlardan da olmayayım bari
Bunu ablam da izliyorDexter izle
Evet canım öyle yazıyordu.Ya kızlar aranızda Avlu dizisini izleyen var mıydı ? bu dizi Netflix e falan mı geçti ?
Sarmalı benceBunu ablam da izliyorhastası .. o da 1-2 kere söylemişti izle mutlaka diye. Bir türlü nasip olmadı hafta içi akşam biraz izleyeyim bakayım sararsa devam edeyim.
İyiyim cnm sen nasılsın
Benm için bı çözüm onerilern beni benden alıyor kuzummmOrda olaydım ben senin yerine elime alıp makyajını silerdim ama işte..
Toolet kağıdı kullan en iyisi. Birisi vajinasına tuvalet kağıdı sokuşturmadığı müddetçe ve sen yazıp ban yemediğin müddetçe makyajını bu şekilde çıkarabilirsin
Seni çok seviyorum bunu düşündümAnaaa ne dusundun kız
Yok Yaaa millet pamuğu neresine koyup kaybederse kaybetsin bundn sonra umrumda değil
:d
Bende coook seviyorum kiSeni çok seviyorum bunu düşündüm
Gri görünce millet te bir panik, şişenler oldu sorma adını unuttumİyiyim cnm sen nasılsın
Ölümlü dünya hepimiz bir varız bir yokuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?