- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.641
Valla ben konuyu ne yazdığımı bile unuttumSen de gizli gizli ban yiyorsun, benim gibi veda ederek gitsene
Yok kuzum görüyorlar zaten kime oy verdiğinŞu sütlü tatlılarda kime oy verdiğimizi yazmamiz gerekmiyor dimiByNkoaLa anketten işaretledim ama
Yok kuzum görüyorlar zaten kime oy verdiğin
Kime verdin kız
Hangisine verdin
Kadayıf sarmanin fotosu çok güzel olmuş amaProfiterolle kadayıflı sarma gibi birsey var ya, onlara verdim
Profiterol ❤ ben
Kadayıf sarmanin fotosu çok güzel olmuş ama
Bn kararsızım Yaaa
Evet çoğu ondan verebilir ciddenEvet valla onun sırf gorsellikten oy verdim:))
Bn aslında yaparm ama şu hamilelik mahvetti beniCanım çekti ya... Temizlikte yeni bitti.. Daha kahvaltıda yapmadm.. Şu tatlılardan olsada yesek.. Hiçte beceremem
Şöyle hamarat hatunların hastasıyım.. Kek yapmayı yeni becerebildim başkada bişey ı ıhBn aslında yaparm ama şu hamilelik mahvetti beni
Eski halime dönüp yemek pasta yapmayı ozledm yemn olsun
Eline koluna sağlık canmm
Biseyler ye halsiz kalırsın yengecm
Zamanla pratiklesiyor canm.o işlerŞöyle hamarat hatunların hastasıyım.. Kek yapmayı yeni becerebildim başkada bişey ı ıholmuyor ne yapsam olmuor.. Sevgimi katamıorm kaynanam mı geliyor aklıma anlamıorm ki
Öyle deme benim için kek başlı başına püf noktalarla doluydu bir ara evi yakıyordum sonuçtaZamanla pratiklesiyor canm.o işler
Bizde anamızın karnından çıkar çıkmaz öğrenmedikki
Kekin tek püf noktası yumurta ve şekerin çok iyi çırpılmış olması
Olsun vazgeçme elbet birgün olurÖyle deme benim için kek başlı başına püf noktalarla doluydu bir ara evi yakıyordum sonuçtayk el pratikliği felan ı ıh.. Ne yaptıysam olmuo.. Neyseki yumurta kırabiliyorum
Ne münasebetNe bilim bilmiyordum
O değilde güzel grubun güzeller güzeli üyeleri... Keten siyah pantolanlar neden soluyorbir derdim vara bu konuyu açacam
KullandmPerwoll kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?