Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle deme benim için kek başlı başına püf noktalarla doluydu bir ara evi yakıyordum sonuçta yk el pratikliği felan ı ıh.. Ne yaptıysam olmuo.. Neyseki yumurta kırabiliyorum
Bi de evleniciyym diyorsun değil mi bize eniştelerimize yazık bi bardak su verin diyeceğine ilerdeki eniştemizi düşünüp pratik yapmalısın yımırtayla olmaz

Bi de evleniciyym diyorsun değil mi bize eniştelerimize yazık bi bardak su verin diyeceğine ilerdeki eniştemizi düşünüp pratik yapmalısın yımırtayla olmaz
Birşey söyleyecem ama şoka girme tmm mı.. Sıkı dur söylüyorum
Bacım ben 16 aylık evliyim

Birşey söyleyecem ama şoka girme tmm mı.. Sıkı dur söylüyorum
Bacım ben 16 aylık evliyim
( Hahahahha kız deli... Yk valla havalar sıcak olsa ve eşim yanımda olsa buraya mübtela olmam ama hem çalışıp hemde eşi yanında olup akşamları burda olanları anlamıore.. Kızz hiçmi yemek yapmıosnz temizlik yapmıosnz herifinizle sohbet etmiosnz ben hepsini anamda yaptığım için aşırı boş vaktim var akşamları ) parantez içi senin bana yazdığın yani bu mesajdan anlaşılmıyor 16 aylık evlilik kanıtlarla geldim bak

Yaaaaa kuzum benim aslnda dur azck sevineym uzaktan hala çıtır görünüorm demek ki kuzum benm eşim şehir dışında çalışıyor onu kast ettm yanımda yk, 1,5 ayda bir geliyor rahatım.. Sanırm ondan elim alışmıor ama o kdarda hakkımı yemeynnnnn sizin gibi enişteleri aç susuz sohbetsiz brakmıom... Kocam geldiği zaman ohh misss yapabildiğim yemekleri yapıom, yapamadığm yemek istiosa anama yaptırıorm çok güzel meyve tabağı hazırlarm çrtezler alırım, gidip satın almayı harika başarırım siz ha bire KK da takıln.. Garibim eniştelerim

Anam ben bir haftadır bandan sonra gelmişim zaten burası bana 2 gün dayanıyor istersen sor 2 gün varım 7 gün yokum kimseyi de aç susuz sohbetsiz bıraktığımız yok üstüne bi de çocuk bakıyoruz merak etme sen

Allah seni.. Zaten yakında çocuklarnzla yazışmaya başlayacaz burdan yazacaklar size.. Anneeee KK kafanı kaldırda bize yemek yap

Valla hergun evde olan eşle ne konusucaz zaten biz konuşmaya basladik diyelim 5. Dakika o konuşma hararetli bir şekilde ya kavgayla bitiyor ya da başka şeylerle
12 gün izne ayrılmış
12 gün boyunca ne konuscam
Bilmiyorm hiç hergün yan yana olmadk ama keşke olsak hergn oturur sohbet ederim.. Sohbet biterse trip atarm kavga ederm aksion olur

Valla hergun evde olan eşle ne konusucaz zaten biz konuşmaya basladik diyelim 5. Dakika o konuşma hararetli bir şekilde ya kavgayla bitiyor ya da başka şeylerle
12 gün izne ayrılmış
12 gün boyunca ne konuscam
Ros gelmiş nasılsın tatlı kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…