- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.661
Bi de evleniciyym diyorsun değil miÖyle deme benim için kek başlı başına püf noktalarla doluydu bir ara evi yakıyordum sonuçtayk el pratikliği felan ı ıh.. Ne yaptıysam olmuo.. Neyseki yumurta kırabiliyorum
Birşey söyleyecem ama şoka girme tmm mı.. Sıkı dur söylüyorumBi de evleniciyym diyorsun değil mibize eniştelerimize yazık bi bardak su verin diyeceğine ilerdeki eniştemizi düşünüp pratik yapmalısın yımırtayla olmaz
Birşey söyleyecem ama şoka girme tmm mı.. Sıkı dur söylüyorum
Bacım ben 16 aylık evliyim
Yaaaaa kuzum benim aslnda dur azck sevineym uzaktan hala çıtır görünüorm demek ki( Hahahahha kız deli... Yk valla havalar sıcak olsa ve eşim yanımda olsa buraya mübtela olmam ama hem çalışıp hemde eşi yanında olup akşamları burda olanları anlamıore.. Kızz hiçmi yemek yapmıosnz temizlik yapmıosnz herifinizle sohbet etmiosnz ben hepsini anamda yaptığım için aşırı boş vaktim var akşamları ) parantez içi senin bana yazdığın yani bu mesajdan anlaşılmıyor 16 aylık evlilik kanıtlarla geldim bak
Anam ben bir haftadır bandan sonra gelmişim zaten burası bana 2 gün dayanıyor istersen sor 2 gün varım 7 gün yokumYaaaaa kuzum benim aslnda dur azck sevineym uzaktan hala çıtır görünüorm demek kikuzum benm eşim şehir dışında çalışıyor onu kast ettm yanımda yk, 1,5 ayda bir geliyor rahatım.. Sanırm ondan elim alışmıor ama o kdarda hakkımı yemeynnnnn sizin gibi enişteleri aç susuz sohbetsiz brakmıom... Kocam geldiği zaman ohh misss yapabildiğim yemekleri yapıom, yapamadığm yemek istiosa anama yaptırıorm çok güzel meyve tabağı hazırlarm çrtezler alırım, gidip satın almayı harika başarırım siz ha bire KK da takıln.. Garibim eniştelerim
Allah seni.. Zaten yakında çocuklarnzla yazışmaya başlayacazAnam ben bir haftadır bandan sonra gelmişim zaten burası bana 2 gün dayanıyor istersen sor 2 gün varım 7 gün yokumkimseyi de aç susuz sohbetsiz bıraktığımız yok üstüne bi de çocuk bakıyoruz merak etme sen
Bilmiyorm hiç hergün yan yana olmadkValla hergun evde olan eşle ne konusucaz zaten biz konuşmaya basladik diyelim 5. Dakika o konuşma hararetli bir şekilde ya kavgayla bitiyor ya da başka şeylerle
12 gün izne ayrılmış
12 gün boyunca ne konuscam
Ros gelmişValla hergun evde olan eşle ne konusucaz zaten biz konuşmaya basladik diyelim 5. Dakika o konuşma hararetli bir şekilde ya kavgayla bitiyor ya da başka şeylerle
12 gün izne ayrılmış
12 gün boyunca ne konuscam
Seninkiler de yazar anaaaa yımırtadan bıkdıııkAllah seni.. Zaten yakında çocuklarnzla yazışmaya başlayacazburdan yazacaklar size.. Anneeee KK kafanı kaldırda bize yemek yap
Yazarlar yeminleSeninkiler de yazar anaaaa yımırtadan bıkdııık
Valla mı tamam o zaman meze yapabilmek de ustalık gerektirirYazarlar yeminleama çok fena meze yaparım haa off off bak şimdi..
İyiyim canm kelebek sen nasılsınRos gelmişnasılsın tatlı kız
Biz tersiz ondan heraldeBilmiyorm hiç hergün yan yana olmadkama keşke olsak hergn oturur sohbet ederim.. Sohbet biterse trip atarm kavga ederm aksion olur
Diş ağrısı ile uğraşıyorumİyiyim canm kelebek sen nasılsın
Bende kontrollere gidicem diş ile.ilgiliDiş ağrısı ile uğraşıyorum
Kanal tedavisi falan sokmuyor bu dişlere benimki de bazen uyanır şimdi duysa yine ağrırDiş ağrısı ile uğraşıyorum
Valla bugün dişlerimi fircaladm resmen kan kustumKanal tedavisi falan sokmuyor bu dişlere benimki de bazen uyanır şimdi duysa yine ağrır
İltihap olabilir. İltihap olunca soğuk sıcak hassasiyeti oluyor. Belkı ondandır. Geçer inşaallah
Etiket saatine baktım da o saatte benim totomda pireler çiftetelli oynuyodu ule@malii Perte çıkmadıysan 3 kere tıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?