- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.841
Tovbe estÇift üyelik almış muneeee
Efenim bana iki dk müsade hemen geliyorurBasladı canısı❤❤
İyi bir aileye dusmusssun tosimmmEvet ben de öyleyim kv diye on yargıyla yaklasmiyorum
Zaten rahmetli annem tembihlerdi hep sakın bu insanları üzme kırma saygını bozma diye
Biraz miras gibi birsey benim icin :)
Tamam canımEfenim bana iki dk müsade hemen geliyorur
Bende öyle başladım canım aynen, annem ve kız kardeşlerim dedim ki zaten yıllarca cidden çok iyiydik, herkes kıskanırdı o derece, fazlası var eksiği yok. Kendi aileme yaptığımdan daha çok yaptım onlara. Belki de nazara geldik kim bilir ama artık kırıldı kalpler, eskisi gibi asla olmazEvet ben de öyleyim kv diye on yargıyla yaklasmiyorum
Zaten rahmetli annem tembihlerdi hep sakın bu insanları üzme kırma saygını bozma diye
Biraz miras gibi birsey benim icin :)
Cansınİvit çok adaletlidir benim efom herkeşe eşit muamele tam bir terazi gadını
İyi bir aileye dusmusssun tosimmm
Rabbim ağzımızın tadını bozmasn
Bazı insanların karakteri laftan anlıyor tosim bazısı da anlamıyorAmin canım benim
Kayinbabam dünya iyisidir, kendi babamdan iyidir
Kayinvalidem biraz mikserlik yapmaya çalışan biriydi en başta. Yani eğer ben ters hareketlerde bulunsaydim eminim aramiz kötü olacaktı.
Kimse için kötülük düşünmez ama adetlerine, örflerine sıkı sıkıya bağlılar. Gelin onlarda çok farklı, kızdan daha önemli sanki onlar için, kız evlenip gidiyor diye bakıyorlar
Ama ben en baştan açık oldum, anne ben şunu şunu bilmem beni küçük görüp eleştirmek yerine ogretirsen seve seve yaparım dedim
Bir hatam olursa bilmedigimdendir, laf sokmak yerine acik acik kibarca söylersen tekrarlamam dedim
Öyle öyle o da anladı iyi niyetli olduğumu. Allaha şükür idare edip gidiyoruz yani birbirimizi :)
E sende ver anahtarı ne olacakolmuo tosia.. mesafe koyuyorum.. kadın bu sefer evin anahtarını istios.. ne münasebet diorum olay yaratıo.. ay bildiğiniz gibi değil.. artık ya o kurtulsun ya ben
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeE sende ver anahtarı ne olacak
Bazı insanların karakteri laftan anlıyor tosim bazısı da anlamıyor
Çok güzel bişey gerçekten çok güzel de demişsin
Helal olsun tosimm
Benm eşim kendi annesine düşkün biri olmadı hiç belki o yüzden biz hep açık ara gittik
Bnm annemde bazı seyelri görüp kendi annesinde girmeyince eşim bnm aileme kaydı ve kendi ailesinden soğudu bunu da farkeder kv kıskançlığa soyundu
Onlardan geçmiştir gözleri bayram etsin azıcık
Aleykümselam canım nasılsın?Selam canlar
Mekanı cennet olsunBak eşlerimiz de bu konuda çok benziyor
Benim eşim de aynı, annemi çok seviyordu
Hatta biz geçen yaz ben hamileyken annemlerden çıkmadık diyebilirim
Hatta kv bunun için bize trip attı aynı seninki gibi. Ha kendince haklı olduğu taraflar vardı, bizim evimize evliligimize adapte olmamızı istiyordu, evimizde vakit geçirelim istiyordu ama ben ne durup kavga yaptım ne de onu dinledim.
Onun çok gidiyorsunuz o tarafa dediği an birşey demedim, kalktım çay koydum cevap bile vermedim, o hafta sonu tekrar kalktım gittim anneme.
Bu ona cevap vermek oldu bana göre. Oturup kavga da edebilirdim ama gerek yoktu benim için, otursun kendini yesin kızıyorsa ilgilenmem hayatta
Ha sonra ne oldu annem vefat etti aniden. Esim de ben de onun yanında dedik ki iyiki anneme çok gitmişiz, iyi ki vakit geçirmişiz
O da evet iyi ki gitmissiniz kızım dedi.
Oldu gitti yani. Belki annem sağ olsaydı bizim de sorunumuz çok olurdu dediğin gibi çünkü eşim annemi çok seviyordu
Mekanı cennet olsun
Şükür canım iyiyim sen nasılsınAleykümselam canım nasılsın? ❤
Bende iyiyim çok şükür. Özlettin kendini. Eski muhabbetlerini özledim vallaŞükür canım iyiyim sen nasılsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?