- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.861
Evet zaten bize tribi onlara çok gidiyorsunuz buraya gelmiyorsunuzdu bana da söylemiyor ama bunu eşime de söylemiyor kusuyordu konuşmuyorduBak eşlerimiz de bu konuda çok benziyor
Benim eşim de aynı, annemi çok seviyordu
Hatta biz geçen yaz ben hamileyken annemlerden çıkmadık diyebilirim
Hatta kv bunun için bize trip attı aynı seninki gibi. Ha kendince haklı olduğu taraflar vardı, bizim evimize evliligimize adapte olmamızı istiyordu, evimizde vakit geçirelim istiyordu ama ben ne durup kavga yaptım ne de onu dinledim.
Onun çok gidiyorsunuz o tarafa dediği an birşey demedim, kalktım çay koydum cevap bile vermedim, o hafta sonu tekrar kalktım gittim anneme.
Bu ona cevap vermek oldu bana göre. Oturup kavga da edebilirdim ama gerek yoktu benim için, otursun kendini yesin kızıyorsa ilgilenmem hayatta
Ha sonra ne oldu annem vefat etti aniden. Esim de ben de onun yanında dedik ki iyiki anneme çok gitmişiz, iyi ki vakit geçirmişiz
O da evet iyi ki gitmissiniz kızım dedi.
Oldu gitti yani. Belki annem sağ olsaydı bizim de sorunumuz çok olurdu dediğin gibi çünkü eşim annemi çok seviyordu
Ahhhh kelebeğim İnan eski neşem bile kalmadı bu ara hersey üst üste geldi telefon aklıma bile gelmiyo...Bende iyiyim çok şükür. Özlettin kendini. Eski muhabbetlerini özledim valla
Evet zaten bize tribi onlara çok gidiyorsunuz buraya gelmiyorsunuzdu bana da söylemiyor ama bunu eşime de söylemiyor kusuyordu konuşmuyordu
Geçen gittiğimde dedm ben kendi halinde bı insnm kendi anneme de hafta bir anca gidiyordum ki onu da zorla çağırıyorlar falan dedm himm falan diyordu
Ama eşim asla anneme laf kondurmuyordu sende onun gbi bizimlemilgilen sana da çok gelelim falan diyordu
Bncede iyiki zamanında çok gitmissiniz canmm dolu dolu gecirmissinz zamanı
Yoksa çok pişman olurdun
3 akşamdır kv bende takılıyoruz ☺
Bu günler geçecek biliyorsun. Şu an hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek. Sen yeterki sabret duayı eksik etme. Seni de dualarıma ekledimAhhhh kelebeğim İnan eski neşem bile kalmadı bu ara hersey üst üste geldi telefon aklıma bile gelmiyo...
Selam canımSelam canlar
Gözlerim yanıyor artık, uyumak istiyorum yorgunum
Canımsın..Bu günler geçecek biliyorsun. Şu an hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek. Sen yeterki sabret duayı eksik etme. Seni de dualarıma ekledim
Nasılsın canımSelam canım
Sabahın 5 inde uyandırıl güne başla seni de göreyimKız tavuk gibi ne bu böyle saat 9
Sabahın 5 inde uyandırıl güne başla seni de göreyimgünü dolu dolu yaşıyorum, erken yatmak en büyük keyfim
Benm eşime ben evde çöp attiramamBenim eşimin annesi de çok mesafeli kendi halinde bi kadındır eşim çok oturup sohbet edemez.
Ama annem arkadaş gibiydi oturup sigara kahve keyfi yapıyorlardı beraber, ben isteyken gidip beraber disarida cay kahve içiyorlardi düşün yani. E eşim de doğal olarak annesinin evinde kasilmaktansa benim anneme gidip eglenmek mutlu olmak istiyordu.
Iyiki de gitmişiz iyi ki de çok vakit geçirdim geçen sene annemle, sen de git boşver konuşsun konuşsun dursun
Hayatta takmam o tip şeyleri içimden üzülsem de asla karşılık verip de kavgaya çevirmem kaynanamla. Zaten o da durup kavga edecek bir yapıda değil en fazla trip atar bir süre sonra geçer
Neden 5 nedenSabahın 5 inde uyandırıl güne başla seni de göreyimgünü dolu dolu yaşıyorum, erken yatmak en büyük keyfim
Benm eşime ben evde çöp attiramam
Annem demeden anne çöplerin birikti mi atalım mı der
Ben hic kavga ağız dalaşı yapmadım yapmam da smdiye kdr da yaomadm ama gerektiği yerde artık cevabını veriyirm biraz biraz
Samimi olmaya çalışıyor ama bn artık olmam kuzum
O zaman görücem ben senin tavukluğuPoffd geç yatma günlerim bitiyor zaten
Çalışırken ben de normalde erkenden düşerdim yatağa bakalım ne yapacağız benim hanfendiyle
Bu soruyu kendime 8 senedir soruyorumNeden 5 neden
O zaman görücem ben senin tavukluğu
Bu soruyu kendime 8 senedir soruyorumneden 5 de 6 da kalkıyorlar diye, cevap çok basit ; bende öyleydim
İyiyim elhamdülillah sen nasılsın inşaallah çok daha iyi olacaksın bozma moralini. Genceciksin yakışmaz bu yaşta moralsiz olmaNasılsın canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?