Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet zaten bize tribi onlara çok gidiyorsunuz buraya gelmiyorsunuzdu bana da söylemiyor ama bunu eşime de söylemiyor kusuyordu konuşmuyordu

Geçen gittiğimde dedm ben kendi halinde bı insnm kendi anneme de hafta bir anca gidiyordum ki onu da zorla çağırıyorlar falan dedm himm falan diyordu

Ama eşim asla anneme laf kondurmuyordu sende onun gbi bizimlemilgilen sana da çok gelelim falan diyordu

Bncede iyiki zamanında çok gitmissiniz canmm dolu dolu gecirmissinz zamanı
Yoksa çok pişman olurdun

Benim eşimin annesi de çok mesafeli kendi halinde bi kadındır eşim çok oturup sohbet edemez.
Ama annem arkadaş gibiydi oturup sigara kahve keyfi yapıyorlardı beraber, ben isteyken gidip beraber disarida cay kahve içiyorlardi düşün yani. E eşim de doğal olarak annesinin evinde kasilmaktansa benim anneme gidip eglenmek mutlu olmak istiyordu.
Iyiki de gitmişiz iyi ki de çok vakit geçirdim geçen sene annemle, sen de git boşver konuşsun konuşsun dursun
Hayatta takmam o tip şeyleri içimden üzülsem de asla karşılık verip de kavgaya çevirmem kaynanamla. Zaten o da durup kavga edecek bir yapıda değil en fazla trip atar bir süre sonra geçer

Ahhhh kelebeğim İnan eski neşem bile kalmadı bu ara hersey üst üste geldi telefon aklıma bile gelmiyo...
Bu günler geçecek biliyorsun. Şu an hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek. Sen yeterki sabret duayı eksik etme. Seni de dualarıma ekledim

Bu günler geçecek biliyorsun. Şu an hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek. Sen yeterki sabret duayı eksik etme. Seni de dualarıma ekledim
Canımsın..

Elbet geçecek bilmiyorum belkide daha da katlanacak... hergün bi haber alıyorum hep mi üst üste gelir yA bilmiyorum

Sabahın 5 inde uyandırıl güne başla seni de göreyim günü dolu dolu yaşıyorum, erken yatmak en büyük keyfim

Poffd geç yatma günlerim bitiyor zaten
Çalışırken ben de normalde erkenden düşerdim yatağa bakalım ne yapacağız benim hanfendiyle

Benm eşime ben evde çöp attiramam
Annem demeden anne çöplerin birikti mi atalım mı der

Ben hic kavga ağız dalaşı yapmadım yapmam da smdiye kdr da yaomadm ama gerektiği yerde artık cevabını veriyirm biraz biraz

Samimi olmaya çalışıyor ama bn artık olmam kuzum

Ee tabi o soğukluk girmiş bi kere araya
Bence mesafe en güzeli zaten boşver

Poffd geç yatma günlerim bitiyor zaten
Çalışırken ben de normalde erkenden düşerdim yatağa bakalım ne yapacağız benim hanfendiyle
O zaman görücem ben senin tavukluğu
Bu soruyu kendime 8 senedir soruyorum neden 5 de 6 da kalkıyorlar diye, cevap çok basit ; bende öyleydim

L
O zaman görücem ben senin tavukluğu

Bu soruyu kendime 8 senedir soruyorum neden 5 de 6 da kalkıyorlar diye, cevap çok basit ; bende öyleydim

Aslında normal olan olması gereken senin düzenin kuzum, biz saçmalıyoruz :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…