- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.881
İyi sayılırım canım.. bu aralar daha cok mahzunum elimde değil... umarım bu günler hayırlısıysa çabucak geçerİyiyim elhamdülillah sen nasılsın inşaallah çok daha iyi olacaksın bozma moralini. Genceciksin yakışmaz bu yaşta moralsiz olma
Geçer kuzum geçer Allah büyükİyi sayılırım canım.. bu aralar daha cok mahzunum elimde değil... umarım bu günler hayırlısıysa çabucak geçer
Verdim
Oyumu oyumu
Amenna canım oyle zormuş ki bu işler onu anladım ..Geçer kuzum geçer Allah büyük
Kime kimeeeVerdim
Oyumu oyumu
Aynen kuzumEe tabi o soğukluk girmiş bi kere araya
Bence mesafe en güzeli zaten boşver
Okudum valla SamdanımDün kız kardeşim geldi de az esneklik yaptım
Online dersler Kasım 19 da başlayacakmış canım ama 2019 videoları var ben onları izliyorum başlayana kadar. Bir de ders notu göndereceklermiş dersler başlarken bakalım
HelalBen de verdim bugün
Güzel bir profiterol vardı ona seaaaptimm
Bende hiç uyanamam benm.cocuklar da uyanamiyorO zaman görücem ben senin tavukluğu
Bu soruyu kendime 8 senedir soruyorumneden 5 de 6 da kalkıyorlar diye, cevap çok basit ; bende öyleydim
Bizimki de börek yapar hep. Benim yaptığım yemeği yemez daha pilavimi yediğini corbami içtiğini
[/QUOTE
Atlattık çok şükür, sıcak suyum da geldi. Tamamım ben
Sana bana başka kime kara kediye kara kedi nerde ağaca çıktıKime kimeee
Ben gördüm kime verdiğiniSana bana başka kime kara kediye kara kedi nerde ağaca çıktı
Atlattık çok şükür, sıcak suyum da geldi. Tamamım ben
Sen nasılsın
Ben o külahlı sunuma aşık olmuştum onu koymamış amaÇok mükemmel görünüyordu ama yaaaa canım nasıl istedi ❤
İyiyim cınım sen?Nasılsın canım ❤
Bu bir tür randevulaşma mıOh çok sevindim, bugün iyi günündesin
Benim daha iyi günlerim olmuştu ama buna da şükür :))
Kızımı uyutabilirsem buraya gelip hunharca geyik yapmak istiyorum
Ben o külahlı sunuma aşık olmuştum onu koymamış ama
Biz izlemeye gidicez, ilk gösterisi olacak miniğimin.
Canım kendi yaşından bir iki yaş büyük alıyorum ben mont alınca, montlar çok pahalı her sene de yazık yani almaya. Pantolon falan olsa önemli değilde.
Rahat eder bence yani benimkiler ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?