Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beğeni prensesi hoşgeldin :) ohhh sefan olsun çokmu kısa kestirdin kız

hoşbuldum zerdem :) yok kız çok uzundu popoma gelmesine az kalmıştı şimdi belimde falan:) yine uzun yani :) ama çalı gibi olmuştu artık uçları

En sevdiğin başkasıymış ya ona kızdım
Oyy yirim senisize sevgim eşit balım. Sevgi pıtırcığı gibiyim kalbimde herkese yer var. Son zamanlarda kalbimden cikardiklarim da olduğu için bol bol yer var yani
Teşekkür ederim bende bu sene düşünüyorum fiyat araştırmam lazım tabi sürekli burnun alsın boğazım şişsin istemiyorum. ❤
Grip aşısı ücretli mi olmuş
kk birinci noteri çay var içelim mi

Canımmm ne kadar kestirdin ben de kestirsem de rahatlasam :))
Hoşgeldin

15 cm falan gitti tosiam :) :) valla uzun sacla daha rahatim en azından orebiliyorum topuz falan yapıyorum. derli toplu oluyo. kısa saça hazır değilim su an:) çok uzundan uzuna geçtim:)

senin saçın nasil düz dalgali kıvırcık:)

Hemmeen yakaladım dedikodu malzemesi, kimi çıkarttın anlat bakalım kayınvalideni mi

sen cay dersin de ben hayır der miyim
ellerine sağlık beybi

napiyosun bakalım:) ne var ne yok

Benim de 15 20 cm en az gitmesi lazım, kalçama geldi artık
Normalde dalgalı kuzum, bazen çok ilgilenmeyip direk toplarsam kıvırcık oluyor filan
Hafif fonlersem düz oluyor
Çok enteresan saçlarım var

en son dogumdan önce kestirmistim. bide gecenlerde kendim ucundan almıştım. ondan cok uzundu:)

sen uzun sac mi seversin:)
bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevmek ne kelime... ama benm saçlarım ne yaparsam yapayım omuzlardan sonra kırılıyor ve yanık duruyor.. kestirmek zorunda kalıyorum hiç o duyguyu yaşamadım.. küçükken uzunmuş.. küsmüş saçlarım

Hemmeen yakaladım dedikodu malzemesi, kimi çıkarttın anlat bakalım kayınvalideni mi
Kadınlar dedikodu yapmaz gülüm, bilgi paylaşımı o
Babamı kaybettiğim zaman gerçek yüzlerini görüp uzaklaştığım hem eş ailesinden hemde kendi çevremden bazıları.

Benim de 15 20 cm en az gitmesi lazım, kalçama geldi artık
Normalde dalgalı kuzum, bazen çok ilgilenmeyip direk toplarsam kıvırcık oluyor filan
Hafif fonlersem düz oluyor
Çok enteresan saçlarım var

aynısı kız benim saçımın sadece kıvırcık olmuyo çok seninki kadar saçımı kurutursam makineyle benimki de düz olur

Kadınlar dedikodu yapmaz gülüm, bilgi paylaşımı o
Babamı kaybettiğim zaman gerçek yüzlerini görüp uzaklaştığım hem eş ailesinden hemde kendi çevremden bazıları.

Anladım kuzum, en azindan gerçek yüzlerini görmüşsün buna şükür.

aynısı kız benim saçımın sadece kıvırcık olmuyo çok seninki kadar saçımı kurutursam makineyle benimki de düz olur

Normalde ise giderken hep duzlestirirdim, bazen uçlarına maşa yapardım filan
Çok saldım kendimi kestirmek istiyorum baya, çok fena oldu saçlarım kaç yıl oldu hiç kestirmedim bakmadım saçlarıma

saçını kestirerek uzatabilirsin:) soyleyen oldu mu daha önce sana bunu

ilk çok uzattığımda her iki ayda bir kez bir iki cm kestiriyodum mutlaka. saç kesilince kırıkları gidince hem hava aliyo hem güçleniyo :)

bide saçı yıprandığı halde kestirmemekte inat edenler vardır :) onların saçı hiç uzamaz mesela. müdahalede geç kalıyolar saça

evet.. denedim... o zamanda kırıkta olsa omzumu bile geçmedi.. o kadar bakım yaptım.. varya döktüğüm paranın haddi hesabı yok.. ama başaramadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…