- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.921
beğeni prensesi hoşgeldin :) ohhh sefan olsun çokmu kısa kestirdin kız
Oyy yirim seniEn sevdiğin başkasıymış ya ona kızdım
Grip aşısı ücretli mi olmuşTeşekkür ederim bende bu sene düşünüyorum fiyat araştırmam lazım tabi sürekli burnun alsın boğazım şişsin istemiyorum. ❤
ayy maşallah yaaaahoşbuldum zerdem :) yok kızçok uzundu popoma gelmesine az kalmıştı şimdi belimde falan:) yine uzun yani :) ama çalı gibi olmuştu artık uçları
Canımmm ne kadar kestirdin ben de kestirsem de rahatlasam :))
Hoşgeldin
Oyy yirim senisize sevgim eşit balım. Sevgi pıtırcığı gibiyim kalbimde herkese yer var. Son zamanlarda kalbimden cikardiklarim da olduğu için bol bol yer var yani
Grip aşısı ücretli mi olmuş
kk birinci noteri çay var içelim mi ☺
Oyy yirim senisize sevgim eşit balım. Sevgi pıtırcığı gibiyim kalbimde herkese yer var. Son zamanlarda kalbimden cikardiklarim da olduğu için bol bol yer var yani
Grip aşısı ücretli mi olmuş
kk birinci noteri çay var içelim mi
15 cm falan gitti tosiam :) :) valla uzun sacla daha rahatim en azından orebiliyorum topuz falan yapıyorum. derli toplu oluyo. kısa saça hazır değilim su an:) çok uzundan uzuna geçtim:)
senin saçın nasil düz dalgali kıvırcık:)
ayy maşallah yaaaa
bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevmek ne kelime... ama benm saçlarım ne yaparsam yapayım omuzlardan sonra kırılıyor ve yanık duruyor.. kestirmek zorunda kalıyorumen son dogumdan önce kestirmistim. bide gecenlerde kendim ucundan almıştım. ondan cok uzundu:)
sen uzun sac mi seversin:)
Kadınlar dedikodu yapmaz gülüm, bilgi paylaşımı oHemmeen yakaladım dedikodu malzemesi, kimi çıkarttın anlat bakalım kayınvalideni mi
Benim de 15 20 cm en az gitmesi lazım, kalçama geldi artık
Normalde dalgalı kuzum, bazen çok ilgilenmeyip direk toplarsam kıvırcık oluyor filan
Hafif fonlersem düz oluyor
Çok enteresan saçlarım var
Kadınlar dedikodu yapmaz gülüm, bilgi paylaşımı o
Babamı kaybettiğim zaman gerçek yüzlerini görüp uzaklaştığım hem eş ailesinden hemde kendi çevremden bazıları.
İyim tatlım çay içiyorumsen cay dersin de ben hayır der miyim
ellerine sağlık beybi
napiyosun bakalım:) ne var ne yok
aynısı kız benim saçımınsadece kıvırcık olmuyo çok seninki kadar saçımı kurutursam makineyle benimki de düz olur
Evet canım öyle düşünüyorum bende. Verdiğim değere yazikmis. Bende neler düşünüyordum. Artık bana 1 adım gelene ben de 1 adim gidiyorum.Anladım kuzum, en azindan gerçek yüzlerini görmüşsün buna şükür.
bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevmek ne kelime... ama benm saçlarım ne yaparsam yapayım omuzlardan sonra kırılıyor ve yanık duruyor.. kestirmek zorunda kalıyorumhiç o duyguyu yaşamadım.. küçükken uzunmuş.. küsmüş saçlarım
Evet canım öyle düşünüyorum bende. Verdiğim değere yazikmis. Bende neler düşünüyordum. Artık bana 1 adım gelene ben de 1 adim gidiyorum.
evet.. denedim... o zamanda kırıkta olsa omzumu bile geçmedi.. o kadar bakım yaptım.. varya döktüğüm paranın haddi hesabı yok.. ama başaramadımsaçını kestirerek uzatabilirsin:) soyleyen oldu mu daha önce sana bunu
ilk çok uzattığımda her iki ayda bir kez bir iki cm kestiriyodum mutlaka. saç kesilince kırıkları gidince hem hava aliyo hem güçleniyo :)
bide saçı yıprandığı halde kestirmemekte inat edenler vardır :) onların saçı hiç uzamaz mesela. müdahalede geç kalıyolar saça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?