Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaa ne güzel olmuş:)
bende de cok beyaz var ama bilemedim ya. yakarsa rengi tutturamazsa renk yakismazsa diye deli sorular var kafamda:)
sen boyatirsan ne renk yaparsin mesela :)

yaaa ne güzel olmuş:)
bende de cok beyaz var ama bilemedim ya. yakarsa rengi tutturamazsa renk yakismazsa diye deli sorular var kafamda:)
sen boyatirsan ne renk yaparsin mesela :)

Ben yine çikolata kahve devam kuzum :))
Saçlarım çikolata kahve rengi zaten hemen hemen, değiştirmeyi düşünmüyorum hiç
Sen ne renk düşünüyorsun?

Benimki monotonluğunda dışında

Devam canım ama ders sayım az ondan da pek bişey anlamıyorum ama gene de cok iyi geliyo bana

aman aman boşver az çalışmak da güzel en azından gün sana kalır. hem de isin olur. bence ideal

dün de demiştim şu zengin ev hanımlarından olmak istiyorum artık

aman aman boşver az çalışmak da güzel en azından gün sana kalır. hem de isin olur. bence ideal

dün de demiştim şu zengin ev hanımlarından olmak istiyorum artık
Valla o açıdan cok rahatım :) gün benim

Ben sanırım istemem keyfim böyle yerinde suan ama tabi güzelde olabilir yasamak lazım

Ben yine çikolata kahve devam kuzum :))
Saçlarım çikolata kahve rengi zaten hemen hemen, değiştirmeyi düşünmüyorum hiç
Sen ne renk düşünüyorsun?

bana kalsa gri yaparim bide Afrika örgüsü ama işte memuriyete ters biraz. kendi saçım da kestane dedi sanırım kuaför :)

renk konusunda herşey gözüme çarpıyo kendi rengim mi olsa karamel de olabilir, kızıl da

ben bir ikizler burcu olarak herşeye hevesliyim sanırım

Evet güzel olabilir aslında kestaneyse karamel filan. Ben de kızıl filan seviyorum ama hayatta kullanamam zor iş:)
Dümdüz bi insanım ben

Valla o açıdan cok rahatım :) gün benim

Ben sanırım istemem keyfim böyle yerinde suan ama tabi güzelde olabilir yasamak lazım

güzel olurdu ya :) sen yine sıkılınca hayır işleriyle uğraşırdın:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…