Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyim tatlım çay içiyorum çocuklari da uyuttum. Sen nasılsın oğlun iyi değil mi?

afiyet olsun canım:) iyi çok şükür o da uyudu :) ben de keyif yapıyorum biraz
kafam daha sakin rahatım bugün

saçımı kestirmek iyi geldi

Normalde ise giderken hep duzlestirirdim, bazen uçlarına maşa yapardım filan
Çok saldım kendimi kestirmek istiyorum baya, çok fena oldu saçlarım kaç yıl oldu hiç kestirmedim bakmadım saçlarıma

ben de hiç bişey yapmadan giderdim yine öyle giderim boya da yok saçımda ama boyaya da cesaretim yok valla. senin de boyalı değil sanırım.

boyatip perma yaptırmak gibi şeyler geciyo kafamdan

evet.. denedim... o zamanda kırıkta olsa omzumu bile geçmedi.. o kadar bakım yaptım.. varya döktüğüm paranın haddi hesabı yok.. ama başaramadım

o zaman neşeli bi kuaför bulup kestir :) saçın küskünlüg geçsin :)

bide organik şampuanlar çok iyi geliyo diyolar. aradtirmissindir belki de

Özel değil canım. Klasik hikaye. Sen sevip değer verirsin her zor zamanlarında yanında olmaya çalışırsın ama onlar senin acılı gününde yanında olmazlar.

Off valla öyle bir haldeydim ki annemi kaybettiğimde, kimseyi görmek duymak dinlemek istemiyordum
Kızımı bile emzirip direk kaynanama veriyordum
Kuzum bana bakıp gülümsemeye ilk o zaman başlamıştı
Off of
Çok zor birşey bu, seni çok iyi anlıyorum ve haklısın
Insan bu zor zamanlarda en çok anlayışı hakediyor zaten, en çok hoşgörüyü hakediyor.
Yanında olacaklarına destek olacaklarına bir de sıkıntı yarattılarsa ne diyeyim yani

ben de hiç bişey yapmadan giderdim yine öyle giderim boya da yok saçımda ama boyaya da cesaretim yok valla. senin de boyalı değil sanırım.

boyatip perma yaptırmak gibi şeyler geciyo kafamdan

Evet canım, boya yok
En son evlenirken boyamistim yine kendi renginde, saçlarımın rengi güneşte çok açılır benim
Nikahta güzel tek renk olsun diye boyamisti annem :)
Şimdi saçımda beyazlar çıktı boyarım belki ben de

neşeli kuaför değişik bi yaklaşm bunuda deneyeyim

kız benim bi arkadasim vardi o anlatmıştı. çok yakin arkadaşı kuaförle konuşur morali yerinde değilse o kişiye saçını kestirmezmis saçımı küstürür diye o derece takanlar var bu duruma :)

aman boşver monotonluk iyidir bazen

eeeee çok fazla işler yapmiyo musun artık:)
okul nasil gidiyo fıstığım
Benimki monotonluğunda dışında

Devam canım ama ders sayım az ondan da pek bişey anlamıyorum ama gene de cok iyi geliyo bana

Allah rahmet etsin
Aman boşverelim unutalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…