- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.981
Evet güzel olabilir aslında kestaneyse karamel filan. Ben de kızıl filan seviyorum ama hayatta kullanamam zor iş:)
Dümdüz bi insanım ben
Tosi daha ne zaman diyordun kestirmem gerek diye vaktnmi olmadi cnm uzun saci bende severim ama cok uzun saci degilCanımmm ne kadar kestirdin ben de kestirsem de rahatlasam :))
Hoşgeldin
Ha tamam o zaman. Sabah bebek için kararsız konuşuyordu da. Hayırlısı olsun inşAllah bakalimbebek planiyla ilgili gidecekti sanki limonsuzum hasta olduğu için değil diye biliyorum
Vayyyy upuzunnn saclarrhoşbuldum zerdem :) yok kızçok uzundu popoma gelmesine az kalmıştı şimdi belimde falan:) yine uzun yani :) ama çalı gibi olmuştu artık uçları
Noldu bonusuma
Ha tamam o zaman. Sabah bebek için kararsız konuşuyordu da. Hayırlısı olsun inşAllah bakalim
Tosi daha ne zaman diyordun kestirmem gerek diye vaktnmi olmadi cnm uzun saci bende severim ama cok uzun saci degilhemde kestirdikce nefes aliyor dha hizli uzuyor sanki
Vayyyy upuzunnn saclarr
Noldu bonusuma
tekrar tekrar boyatmak gözümde büyüyo benimde
kızıl saça bakmak zor o bi yana eşim de kızıl istemiyo
erkekler arasında kızılın ayrı bi yeri varmış sanırımesimin bi arkadaşı ağzından kaçırmıştı
Eee dr a gitmedi mibiraz keyifsiz son zamanlarda. biraz sıkıntısı var zepram. başı dönüyodu sık sık
Evet eşim de dikkat çeken renkler hiç istemez :))
Eee dr a gitmedi mi
Neymiş sorungitti canım teşhis kondu tedaviye başladı. ama doktor geçmesi uzun sürebilir demis bir yıl kadardi yanlış hatırlamıyorsam
işte ben o rengi sarı saniyodum. ama o istenmeyen renk kızılmisbenim de en beğendiğim renk kızıl saçta
bı gün boyatip süpraaaaayyyyzzzzz diye çıkabilirim karşısına
sen de yap bence
Allah bildiği gibi yapsın o emel sayini, bi inmedi kadının tepesinden
Hadi gözünüz aydın canım geçmiş olsunTeşekkür ederim.
Evet limonsuzcum
Ufaklığı diş sorunundan kurtardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?