Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet güzel olabilir aslında kestaneyse karamel filan. Ben de kızıl filan seviyorum ama hayatta kullanamam zor iş:)
Dümdüz bi insanım ben

tekrar tekrar boyatmak gözümde büyüyo benimde
kızıl saça bakmak zor o bi yana eşim de kızıl istemiyo
erkekler arasında kızılın ayrı bi yeri varmış sanırım esimin bi arkadaşı ağzından kaçırmıştı

Canımmm ne kadar kestirdin ben de kestirsem de rahatlasam :))
Hoşgeldin
Tosi daha ne zaman diyordun kestirmem gerek diye vaktnmi olmadi cnm uzun saci bende severim ama cok uzun saci degil hemde kestirdikce nefes aliyor dha hizli uzuyor sanki

Ha tamam o zaman. Sabah bebek için kararsız konuşuyordu da. Hayırlısı olsun inşAllah bakalim

yine kararsızdır da yapılacak bişey varsa yapar öyle erteler :)
Allah hayırlısını versin istediği zaman versin inşallah:)

Tosi daha ne zaman diyordun kestirmem gerek diye vaktnmi olmadi cnm uzun saci bende severim ama cok uzun saci degil hemde kestirdikce nefes aliyor dha hizli uzuyor sanki

Evet canım yaa hala kestiremedim hem vakit olmadı hem de hazir hissetmedim kendimi
İnsallah kestiricem ise baslamadan

Evet eşim de dikkat çeken renkler hiç istemez :))

Evet eşim de dikkat çeken renkler hiç istemez :))

işte ben o rengi sarı saniyodum. ama o istenmeyen renk kızılmis benim de en beğendiğim renk kızıl saçta

bı gün boyatip süpraaaaayyyyzzzzz diye çıkabilirim karşısına
sen de yap bence

işte ben o rengi sarı saniyodum. ama o istenmeyen renk kızılmis benim de en beğendiğim renk kızıl saçta

bı gün boyatip süpraaaaayyyyzzzzz diye çıkabilirim karşısına
sen de yap bence

Yok canım büyük sıkıntı yaşarız biz :)))
Simdiden başladı ise başlıycaksin ne olacak falan filan anlatıyor birseyler :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…