Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben de kendi kendime başladim yüzük takmaya ama eşim karışmaz hiç yüzük konusunda. sen bakma yap makyajını falan

iyi okumalar canım benim iyi istirahatler

Ben tesetturlu olmama ragmen istemiyor esim saclarimi boyatmami ... dinliyor muyum evet zorla tamam aman naparsan yap cevabi duyana dek ugrasiyorum

O da artık anormal yani, zaten kapalı başın kendini daha iyi hissedeceksen niye engel oluyor ki :))
Boyat kız boşver

işte ben o rengi sarı saniyodum. ama o istenmeyen renk kızılmis benim de en beğendiğim renk kızıl saçta

bı gün boyatip süpraaaaayyyyzzzzz diye çıkabilirim karşısına
sen de yap bence
Kullanimi zor ama degerdir kizila diye dusunuyorum 1 2 defa evde kendim yapmistim hamilelkten onceydi baya ama harikaydi . Ama ustune yakn zamanda acik baska renkler dusunulmediginden emin olunmali zira uzayip o boyanms kisimlar gidene dek kizilin hatirasi kaliyor sacta oyle diyeyim

ben de kendi kendime başladim yüzük takmaya ama eşim karışmaz hiç yüzük konusunda. sen bakma yap makyajını falan

iyi okumalar canım benim iyi istirahatler

Gidemedim kız uyandı
Şimdi allah bilir kaç saat emecek, dönüp duruyor

Yapicam tabii makyajmi filan, sabahları gerçi nasıl çıkarım evden benim kızla bilmiyorum ama

Bizimki saçlarımı şekilden şekile soktu valla
Şunu yap bunu yap diye maymuna çevirmişti beni hahahahshs

Benim eşime kalsa en dikkat çekmeyecek renk hangisiyse o olsun diyor :))
Saçıma maşa yapınca bile triplere giriyor yaa

Normal de de hiç icemem aklıma gelmz bile

ben anladım zaten ilk cevap verdiğinde. kendine çocuğuna acimiyosan böbreğine acı

limon dilimli naneli tarçın çubuklu falan su yap sade sevmiyosan

ama iç gözünü seveyim ross

ben anladım zaten ilk cevap verdiğinde. kendine çocuğuna acimiyosan böbreğine acı

limon dilimli naneli tarçın çubuklu falan su yap sade sevmiyosan

ama iç gözünü seveyim ross
İlk zamanlar hiç icemeyordm dudaklarım kurudu gitti
Uludağ su çok tatlı geldi onu da eşim bulamiyor

bayılıyorum saçtan boyadan anlayan kadınlara

aslında olabilir kızıl ama benim ten rengim de sıkıntılı yakismama ihtimali var bakacaz artık

İlk zamanlar hiç icemeyordm dudaklarım kurudu gitti
Uludağ su çok tatlı geldi onu da eşim bulamiyor

netten bayisini bulsaniza kuruyemişçiler hep farklı markaları satar oralara baktınız mi

Allah kolaylık versin rosss

Evet çok sıkıntı yaşadık biz bu sebepten aynı yerde çalışırken hele
Milletle kavga etti, herkesi bana kusturdu ruh hastası
Hiç şaşırmadım vallahi
Benmki ne makyaj yaptırır ne topuklu ayakkabı giydirir
Neymiş çok ses çıkıyormuş
Çok dikkat çekiyormuş

Bize gelme nazar değer de sen de. Esne dur evde bişeyler görüyorum de
görümcem 3. Yu doğurdu anneme babama bana falan pek göstermediler Nazar değecek diye. çocuğu soramiyorduk bile. Herkesten saklıyorlar di şimdi bize gelince aynı hassasiyeti göstermiyorlar. Ben onlar gibi değilim de hani bizden bile çok sakınıp bize de aynı şeyi yapmamaları. Rahat rahat konuşmaları eleştirmeleri canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…