- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.021
Evet ben bayadir yüzük takmıyorum, alış takmaya filan diyor :))
Deli yaa allah akil fikir versin makyaj yapmaya başlayınca bizim kavgalar başlıyor
Ben gideyim biraz kitap okuyayım çok yoruldum
Görüşürüz canım
Ben tesetturlu olmama ragmen istemiyor esim saclarimi boyatmami ... dinliyor muyum evet zorla tamam aman naparsan yap cevabi duyana dek ugrasiyorum
Bizimki saçlarımı şekilden şekile soktu vallaEvet güzel olabilir aslında kestaneyse karamel filan. Ben de kızıl filan seviyorum ama hayatta kullanamam zor iş:)
Dümdüz bi insanım ben
Kullanimi zor ama degerdir kizila diye dusunuyorum 1 2 defa evde kendim yapmistim hamilelkten onceydi baya ama harikaydi . Ama ustune yakn zamanda acik baska renkler dusunulmediginden emin olunmali zira uzayip o boyanms kisimlar gidene dek kizilin hatirasi kaliyor sacta oyle diyeyimişte ben o rengi sarı saniyodum. ama o istenmeyen renk kızılmisbenim de en beğendiğim renk kızıl saçta
bı gün boyatip süpraaaaayyyyzzzzz diye çıkabilirim karşısına
sen de yap bence
ben de kendi kendime başladim yüzük takmaya ama eşim karışmaz hiç yüzük konusunda. sen bakma yap makyajını falan
iyi okumalar canım benim iyi istirahatler
Cok sağolHadi gözünüz aydın canım geçmiş olsun
Bizimki saçlarımı şekilden şekile soktu valla
Şunu yap bunu yap diye maymuna çevirmişti beni hahahahshs
Küçük afacanım iyi çok şükür. Kızım da bi nezle olmuştu 3 hafta olacak bitmedi hala. Nasıl iş anlamadımKeşkee keşkee
Senin ufaklık iyi mi?
Normal de de hiç icemem aklıma gelmz bile
Kıskançlıktan hep bunlarBenim eşime kalsa en dikkat çekmeyecek renk hangisiyse o olsun diyor :))
Saçıma maşa yapınca bile triplere giriyor yaa
Evinde canım yakın oturuyoruz biraz o yüzden arada görüşürüz bizde kalmıyorCok sağol
Kv ne yapıyor, parmaklayacak kısır bulabildi mi bugün de
Çok geçmiş olsunKüçük afacanım iyi çok şükür. Kızım da bi nezle olmuştu 3 hafta olacak bitmedi hala. Nasıl iş anlamadım
İlk zamanlar hiç icemeyordm dudaklarım kurudu gittiben anladım zaten ilk cevap verdiğinde. kendine çocuğuna acimiyosan böbreğine acı
limon dilimli naneli tarçın çubuklu falan su yap sade sevmiyosan
ama iç gözünü seveyim ross
Bize gelme nazar değer de sen de. Esne dur evde bişeyler görüyorum deEvinde canım yakın oturuyoruz biraz o yüzden arada görüşürüz bizde kalmıyorbugün düğüne gidecekti herhalde. Nazar değer diye gideceği yerleri pek demez
Kullanimi zor ama degerdir kizila diye dusunuyorum 1 2 defa evde kendim yapmistim hamilelkten onceydi baya ama harikaydi . Ama ustune yakn zamanda acik baska renkler dusunulmediginden emin olunmali zira uzayip o boyanms kisimlar gidene dek kizilin hatirasi kaliyor sacta oyle diyeyim
Kıskançlıktan hep bunlar
Ondan başka kimseye güzel gorunmeyeceksin
İlk zamanlar hiç icemeyordm dudaklarım kurudu gitti
Uludağ su çok tatlı geldi onu da eşim bulamiyor
Hiç şaşırmadım vallahiEvet çok sıkıntı yaşadık biz bu sebepten aynı yerde çalışırken hele
Milletle kavga etti, herkesi bana kusturdu ruh hastası
görümcem 3. Yu doğurdu anneme babama bana falan pek göstermediler Nazar değecek diye. çocuğu soramiyorduk bile. Herkesten saklıyorlar di şimdi bize gelince aynı hassasiyeti göstermiyorlar. Ben onlar gibi değilim de hani bizden bile çok sakınıp bize de aynı şeyi yapmamaları. Rahat rahat konuşmaları eleştirmeleri canımı sıkıyorBize gelme nazar değer de sen de. Esne dur evde bişeyler görüyorum de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?