Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç şaşırmadım vallahi
Benmki ne makyaj yaptırır ne topuklu ayakkabı giydirir
Neymiş çok ses çıkıyormuş
Çok dikkat çekiyormuş

Off bu kadar olur yani benzerlik :))
Benim çalıştığım odamın koridora bakan tarafı camdı, bi gün orada çalışırken rujumu tazelerken görmüş beni
Allahım 1 hafta boyunca kavga ettik nişanı atacaktım neredeyse
Keşke atsaydım o zaman

yok bunu ben bile bilmiyodum çay
ilgincmis baya. sen nerden duydun
Ben ilk bu sitede yillar onceden beri takipcisiydim uyesi degldm ozamanlar istenmeyen tuyle bolumunde gorup ogrenmistim tarih veriyorlardi o tarihler arasnda epilasyon yapinca tuylerde azalma gec cikma oluyor diye iste sonra bi baktim int e sac kesme gunleri var kilo vermeye baslamak icin uygun olan.tarihler ameliyat icin dis dolgusu icinn tedavinij cabuk iyilesecegne dair gun saatler var . Ay takvimi diye yazip incele istersen tatlim . Ay buyuyen fazdayken ve kuculen faza gectikten sonra ona gore veriliyor tarih ve saatler hakikaten epilasyon yapacagm zaman unutmazsam bakarim dogru oluyor denedgm oldu da cocklu yasamda ne zaman ne yapacagimiz belli olamadigi icin plansizlikta rastgele isler

Ahahahahah
Bende çok takistim bu konularda
Artık arabahla gidip geliyorm kim görüyor ki modunda olunca azcik evcillesti

Evet bunu duymuştum bir ara ben de

ay ben o kadar takip edemem ya düzenli bir hayatım hiç olmayacak sanırım

ama ajanda gibi bisey baksana. herşeye tarih veriyolarmis

Ahahahahah
Bende çok takistim bu konularda
Artık arabahla gidip geliyorm kim görüyor ki modunda olunca azcik evcillesti

Kız aynı yerde yıllardır çalıştığımız adamlara bile yapmadığını bırakmadı
Kaç yaşında koca adamlar bilgisayarın başında iş yapıyoruz diye hayırdır arkadaşlar napiyosunuz burda türbe mi var çaput mu bağlıyorsunuz ayrilamadiniz diyordu
hepsiyle sohbeti kestim mecburen

Senin kv tosinin hala öğğkk dedirten cinsten
Bu ne yaa

valla iyi dayanmissin epeyce kıskanç eşin senin
ben olsam çoktan bı milyon kere ayrılmıştım

O da artık anormal yani, zaten kapalı başın kendini daha iyi hissedeceksen niye engel oluyor ki :))
Boyat kız boşver
Nee bileyim kendi saclarin gayet guzel ben boyle begeniyorum beyaz yok niye boyatmaya ihtoyac duyuyosun dedgi sey bu. Boyattm zaten sari ombre var suan ama boyatcagm zamands srnin icin degl sirf kendim istedgm icin yapicam bnu istersende begenme dedm kadiniz guzel olp olmamayla alakali degil bazen sadece degsklik istoyoruz kendimizde ya da evimizde anlayamiyorlar

valla iyi dayanmissin epeyce kıskanç eşin senin
ben olsam çoktan bı milyon kere ayrılmıştım

Ya cidden niye dayandım şu an düşünüyorum kendime kızıyorum evlendikten sonra biraz rahatladı allahtan ama sevgililik nisanlilik fiyaskoydu yani

Herhalde canım hele ki Kapaliyken sac rengine de sen karar ver bi zahmet yani boşver karıştırma bence hic nasıl iyi hissediyorsan öyle yap

Ya cidden niye dayandım şu an düşünüyorum kendime kızıyorum evlendikten sonra biraz rahatladı allahtan ama sevgililik nisanlilik fiyaskoydu yani

erkeklerin içine şeytan kaçıyo nisanliyken falan tosiam ondan heralde. aman iyi çeki düzen verdiyse kendisine :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…