- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.221
Bu kendini tutuklatmaya çalışıyor olmasın malum geysasına
Sence
Yok kuzu ev bulamıyorum bi türlü, deli gibi ev arıyorum malesef
İmanın şartları ne olacak başka
Bilmem ki broma atraksyon olsun işteolabilir ama aksam geysa eve cici nezarete öyle de kavusamazlar. adam cevikci karakolcu olaydi iyiydi
Malinin msjinin altına ne yedim diye yazinca normal değil miİmanın şartları ne olacak başka
Sen mütaahit olsan,yapcağın binanın şeklini tahmin edebilirimMalinin msjinin altına ne yedim diye yazinca normal değil mi
Bilmem ki broma atraksyon olsun işte
Niye bu yoldan gitmedi diye sinir yapar, bastığımızla kalırızo zaman hep birlikte cevigi basak :)
cici de saçlarından tutup pardon, kaskindan tutup sürükleyerek eve götürsün geysayi
Yaptığım şekilli bina tepesine çöker gelen geçen altında kalırSen mütaahit olsan,yapcağın binanın şeklini tahmin edebiliyorum.
O anlar birazdan, peki ya sen
Ya da millet neye uğradığını şaşırır, gölgesinde dinlenirlerYaptığım şekilli bina tepesine çöker gelen geçen altında kalıryada görenin gözü şası olabilir
Niye bu yoldan gitmedi diye sinir yapar, bastığımızla kalırız
Çiçi kuzum kendini ve hayatını hazır hissetmeden çocuk işine girişme derim.bu kadar arbedenin içinde bi de hamile kalırsan iyice ruhsal çöküntü yaşarsın.eşine gelince sendeki gerginlik ve huzursuzluk ona yansıuo ve sana negatif olarak geri dönüyo malesef.önce kendini rahatlat kusum sen rahatlamadan adam barut gibi gezmeye devam edicektirKertenkelelerim günaydın, niyet ettim Allah'ın izniyle içinizi karartmaya..
Öncelikle dünkü randevum sonuç göstermek içindi. Bebek planı dolayısıyla gebelik öncesi, şayet gebe kalırsam bu süreci birlikte götürmeye karar verdiğim doktora kontrole gitmiştim. Çikolata kistim dışında, vajinal ultrasonda herşey normal. Kan testleri istedi. Onlar da normal. Hatta değerlerime çok şaşırdı herkeste eksik olan D ve B12 vitaminleri bile yüksek çıkmış bende. Kusursuz metabolizman var ne yapıyorsun organik mi besleniyorsun böyle değerler görmedim çok uzun zamandır dedi.
Her akşam içtiğim 1 bardak kefirin bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum ♥
Neyse buraya kadar herşey güzel.. Sıkıntı benim geyşamda ve duygularımda..
Biliyorsunuz şu sıralar çok büyük bir bunalımın eşiğindeyim. Belki de içindeyim.
Ev değiştirdik eve alışamadım, okulum değişti okula alışamadım, sınıfım çok kalabalık sınıfa alışamadım, muhite alışamadım, eşimin çalışma saatleri değişti üstüne iyice koptu evden. Herşey benim üstüme yığıldı bir anda ve tek başıma kaldım..
Üstüne 5 yıldır ertelediğim bebek fikri konusunda korkular ve endişeler yaşamaya başladım. Duygusal olarak; olsa da sevsek derken ciddi ciddi düşününce kaçarak uzaklaşmak istiyor buluyorum kendimi. Çok büyük bir gel gitin içindeyim. Kesin istemiyor ya da kesin istiyor olsam bu hale düşmeyecektim, iki duygunun arasında çok hızlı geçişlerle sürekli gidip gelmek beni mahfetmiş durumda..
Ne var bu kadar zor değil hepimiz yaptık gibi görünüyor olabilir karşıdan. Ama 5 yıl en iyi şartlar için erteleyince akabinde yapmaya karar vermek çok zor oluyormuş. Bende bilmiyordum böyle olacağını..
Ben bu haldeyken bir de üstüne eşimin tavırları değişti. Son zamanlarda kendisini tanıyamıyorum
8 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle tavırlar görüyorum.
Beni tersliyor, bazen bağırıyor. Mutsuzluğumu gördüğü halde hayatına mutlu mesut mod düşürmeden devam ediyor. Dün gece acaba fark mı etmiyor diye konuyu açayım dedim öfledi pöfledi, tadımı kaçırma Cici diye bağırdı. Çocuk istemiyorum deyince de gülüyor cevap bile vermiyor. Sanki mecburmuşum gibi bir tavır takınıyor.
Ev yerleşmediği sürece mutsuz hissediyorum tadilat işlerini hallet diyorum erteliyor önemsemiyor.
İşe gidince msj at haber ver diyorum atmıyor sonra unutmuşum diyor.
Noldu bu adama ya, böyle biri değildi
Çok yalnız hissediyorum, çok mutsuzum
Eki Görüntüle 2548679
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Olur mu bromu toplamak boynumuzun borcuyok beadını geysa koydum cicinim yolu bu
biz ne karışriz yoluna tövbe de
SucukKahvaltıda ne yediğimi tahmin bile edemezsin
Evet "büyük" bı bina dikerim ben,haliyle gölgesi de çok olurYa da millet neye uğradığını şaşırır, gölgesinde dinlenirler
Hele üstünde adın yazsın
Başladım kuzu bi hfta oldu.ama evim uzak olduğu için gidiş geliş,özellikle gece iş çıkışı sorun.arkadaşımla gidip geliyorum ama o izinli olduğunda gece napıcam bilmiyorum.hftaya pazar izinlioffff arayinca bulunmaz zaten aksilik olcak yainşallah tez zamanda içine sinen bi ev bulursun maliim ya Allah kolaylık versin. işe başladın mi peki:)
Yaaaa Mali de iyi niyetle söyledi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?