Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzu ev bulamıyorum bi türlü, deli gibi ev arıyorum malesef

offff arayinca bulunmaz zaten aksilik olcak ya inşallah tez zamanda içine sinen bi ev bulursun maliim ya Allah kolaylık versin. işe başladın mi peki:)

Çiçi kuzum kendini ve hayatını hazır hissetmeden çocuk işine girişme derim.bu kadar arbedenin içinde bi de hamile kalırsan iyice ruhsal çöküntü yaşarsın.eşine gelince sendeki gerginlik ve huzursuzluk ona yansıuo ve sana negatif olarak geri dönüyo malesef.önce kendini rahatlat kusum sen rahatlamadan adam barut gibi gezmeye devam edicektir

Ya da millet neye uğradığını şaşırır, gölgesinde dinlenirler
Hele üstünde adın yazsın
Evet "büyük" bı bina dikerim ben,haliyle gölgesi de çok olur ama gizli yatırımcı olmayı tercih ederim,üstüne ismimi yazdırıp hayran cogaltmayim kendime simdi

offff arayinca bulunmaz zaten aksilik olcak ya inşallah tez zamanda içine sinen bi ev bulursun maliim ya Allah kolaylık versin. işe başladın mi peki:)
Başladım kuzu bi hfta oldu.ama evim uzak olduğu için gidiş geliş,özellikle gece iş çıkışı sorun.arkadaşımla gidip geliyorum ama o izinli olduğunda gece napıcam bilmiyorum.hftaya pazar izinli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…