Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 kardeşin birbirine uyum süreci bile zorken 2 miniğinki daha da zor olacaktır eminim. Lütfen pes etme.
Tamam anladık endere benzetiyorsun
Yok izlemedim dedin ya yanlış anlama diye defaaatleee açıklama gereği duyuyorum kendimi anlatayım da sonra yanlış anlasılmalara sebebiyet vermemeyim
Pes etmek gibi bir niyetim yok suan için ama Çarşamba günü benim için zor olacak eşim de bende işe gidicez bu 2 deli evde tek kalacak nasıl olacak diye sorgulamıyorum değil bakalım inşallah akşam eve geldiğimiz de Evi yerinde bulabiliriz

1 oda ayırsanız
Ev başını alıp gitmese bari

1 oda ayırsanız
Ev başını alıp gitmese bari
Onu düşündük biliyor Musun hatta inan daha yarım saat önce eşimle onu konuşuyorduk acaba 1 oda da kalsalar başka yeri açmasak ev de dağılmasa falan diye Ama Gece 3 yıldır hep özgür bir çocuk yani evin heryerini her zaman gezmiştir kendi kendine yatak odasına gider yatar sıcakladığı zaman banyoya gidip duşakabinin içine girer yer de su kaLmışsa sırt üstü yatıp kendini ıslatır smdi onu 1 odaya kapatmak demek aman yarabbi sen misin beni odaya kapatan deyip bütün odayı çiş gölüne çevirebilir
Bakıcaz artık balımm en kötü kayınvalidem gidecek başlarında gardiyan olarak nöbet tutacak

Neden olmasın,gider mi ki
Jawlensky senin kaynanaya vereceğimiz cezayı buldum galiba

Samdan tespitlerine cidden bayıldım
Sağol canım bayıldım benzetmeye
Nego
Sen de Vatanım Sensindeki Azizesin bence yaaa ❤ çok asilsin
Eki Görüntüle 2548928
Yaaa teşekkür ederim

Yaa çocuk gibi bana trip atacağı birşey yok ki bana da triplete

aman ya işte düştüğü durum da hoş değil. o da gerilmistir. takma kafana tosia. olur bazen böyle şeyler nazara geldiniz bence kaynananla

teşekkür ederim canım :) begenmene sevindim :)
izlememistim bu diziyi de izleyim :)
bence gayet güzel benzetiyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…