- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.441
Gecms olsn cnm bitti gitti bosver ...Onlar açısından güzel benim açımdan korkunç :)) neyse ki gitti bitti
Ahahhaha zayıf olsam belki daha ince yüz hatlarım olabilirdi ama şişkoykende fena değilben de öyle düşündüğüm için bu kadını buldum biliyo musunhep fahriye çıktı Çalıkuşu yazınca ama bence sen daha ince yüz hatlari olan daha güzel bi kadinsin aydan şener gibi :)
Eki Görüntüle 2548887 K Kendinisevenbirii tabiki sen. Kendinden emin akıllı ve seksü ☺ 
Eki Görüntüle 2548896 Eki Görüntüle 2548897 B Brunello Cicinelli cicim ikisi arasında kararsız kaldım. Anlatılmaz yaşanırsin
Eki Görüntüle 2548907 @samdan (çok güzel hareketler de oynuyor) mantıklı düşünceli kadir kıymet bilen, aynı zamanda da espirili ve enerjik
Eki Görüntüle 2548906
@Bonus karakterine hayranım söylemiş miydim
Eki Görüntüle 2548900Amecey disaridan soğuk dediğin ama yakinlasinca içine sokasin gelen insanlar vardır. Sen gözümde öylesin☺
Eki Görüntüle 2548901 @RosSsS sıcakkanlı anlayışlı dürüst ve çok tatlı
Eki Görüntüle 2548902 @tosia ne olursa olsun yıkılmam inadına güler ve yoluma devam ederim diyen biri gözümde canlanıyor
Eki Görüntüle 2548903 @HayatSevinceGuzeell sevimli bıcır bıcır biri beliriyor gözümde ☺
Eki Görüntüle 2548904 @Negohatun çok sağlam hatunsun
Diziyi seyretmedim ama bu kizi cok tatli buluyorum
Diziyi seyretmedim ama bu kizi cok tatli buluyorum
Katiliyorum birde asli envere bayilirim yillardir baya hayraniyim. Aksam o ses turkiye izliyoruz esime dedm murata kizginimCoook tatlı ve akıllı bir kız
Katiliyorum birde asli envere bayilirim yillardir baya hayraniyim. Aksam o ses turkiye izliyoruz esime dedm murata kizginimniye diyo sevgilisiyle ayrilmislar o kizi cok seviyordum yakisiyorlardi da dedm esim dedi neden ayrilmislar onu henuz bilmiyoruz dedim bugun izledim magazinde ayrildiklarini dedm.gulmekten oldu adamcagz ... bi akrabamizdan bahseder gbiydim birde ayrilikta neden murat bozu sucladm blmiyorum aslienveri cok sevdgmden herhal...
Yaa ben cok seviyorummmBen hiç sevmem onu yaa ama dizideki karakteri güzeldi istanbullu gelinde :))
Eki Görüntüle 2548926
B Brunello Cicinelli la casa de papel tokyo karekteri
Eki Görüntüle 2548930
Limonsuzzcay anaç ve tatlı diliyle kadın dizisindeki bahar karekterine
Eki Görüntüle 2548931
poncikvegece medcezirdeki eylül karekterine
Eki Görüntüle 2548932
I inessa armand merhamet dizisindeki çok bilmiş narin karekterine Eki Görüntüle 2548933
Youlost16 bazen tatlı bazen ağır arızaya bağlayan aşkı memnu dizisindeki nihal karekterineEki Görüntüle 2548934
Nego bizim hikayedeki sürekli temizlik kokan şeyma karekterine
Eki Görüntüle 2548936
K Kendinisevenbirii medcezirdeki ender karekterineEki Görüntüle 2548937
ByNkoaLa prison breakteki sarah karekterineEki Görüntüle 2548938
Bonus Dexterdaki debra karekterine. Dövüyor mu sövüyor mu belli değilEki Görüntüle 2548942
kk birinci noteri How ı meet your motherdeki lili karekterine. Sadık ve toparlayıcı,tatlı dilli
Ben de seni çok benzettimHahahah senin benzetmeler harika
Yalnız Narin karakterine ilk benzeten sen değilsin cidden, eski iş yerimden bi arkadaş da hep söylüyordu
Nasıl becerdiniz yaaa ne güzel benzetmeler benim biraz sallamasyon oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?