Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem kk birinci noteri ım hem annem B Brunello Cicinelli Türkan Şoray' a benzetmiş beni. Parmağınız ve yüreğiniz dert görmesin.
Oyunun bir ucundan da ben yakalayım.
Annemi " Malefiz "rolüyle Angelina Jolie ye benzettim. Kesilen kanatları olsa da yavrularına hep kol kanat geriyor. İhaneti affetmeyen mağrur bir kadın.
@samdan ımı da Sihirli Annem dizisindeki "Betüş" e benzettim. Sözcükleriyle ruh dunyamda sihir etkisi yaratan şipşirin bir şey kendisi. Görsel ekleyemedim bir dahaki oyuna hazırlıklı olurum inşallah.

ben de öyle düşündüğüm için bu kadını buldum biliyo musun hep fahriye çıktı Çalıkuşu yazınca ama bence sen daha ince yüz hatlari olan daha güzel bi kadinsin aydan şener gibi :)
Ahahhaha zayıf olsam belki daha ince yüz hatlarım olabilirdi ama şişkoykende fena değil

daha kendimii küçük zannediyorum aslında kocaman kızıım limonsuz ablaam

Jawlensky
Seni düşününce aklıma muhteşem yüzyıldaki Gulnihal karakteri geliyor :)) karakter olarak değil belki ama isim çağrıştırıyor

Limonsuzzcay
Bir Aile Hikayesi Songül Öden geliyor aklıma seni düşününce de :))
Çok izlemedim bilemiyorum ama hem tipi güzel hem çok zariff

Coook tatlı ve akıllı bir kız
Katiliyorum birde asli envere bayilirim yillardir baya hayraniyim. Aksam o ses turkiye izliyoruz esime dedm murata kizginim niye diyo sevgilisiyle ayrilmislar o kizi cok seviyordum yakisiyorlardi da dedm esim dedi neden ayrilmislar onu henuz bilmiyoruz dedim bugun izledim magazinde ayrildiklarini dedm.gulmekten oldu adamcagz ... bi akrabamizdan bahseder gbiydim birde ayrilikta neden murat bozu sucladm blmiyorum aslienveri cok sevdgmden herhal...

Ben hiç sevmem onu yaa ama dizideki karakteri güzeldi istanbullu gelinde :))

B Brunello Cicinelli la casa de papel tokyo karekteri

Limonsuzzcay anaç ve tatlı diliyle kadın dizisindeki bahar karekterine

poncikvegece medcezirdeki eylül karekterine

I inessa armand merhamet dizisindeki çok bilmiş narin karekterine
Youlost16 bazen tatlı bazen ağır arızaya bağlayan aşkı memnu dizisindeki nihal karekterine
Nego bizim hikayedeki sürekli temizlik kokan şeyma karekterine

K Kendinisevenbirii medcezirdeki ender karekterine
ByNkoaLa prison breakteki sarah karekterine
Bonus Dexterdaki debra karekterine. Dövüyor mu sövüyor mu belli değil
kk birinci noteri How ı meet your motherdeki lili karekterine. Sadık ve toparlayıcı,tatlı dilli

Hahahah senin benzetmeler harika
Yalnız Narin karakterine ilk benzeten sen değilsin cidden, eski iş yerimden bi arkadaş da hep söylüyordu
Nasıl becerdiniz yaaa ne güzel benzetmeler benim biraz sallamasyon oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…