Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S Siyah_incim kuzu sen de geldiğine göre :)
seni de asi dizisindeki asiye benzetiyorum :)
bence asil gururlu bi kadinsin

Eki Görüntüle 2548877
Yaa kk birinci noteri muhteşemsin gerçekten tipte bu dizideki karakteri de benziyor dik başlılığı, çok güzel benzetmelerin

Benzetme becerim yok ve şuan hafızam formatlı gibi kimi örnek gösterebilirim bilmiyorum ben seni özetliyim basarili güçlü zeki bi kadınsın hele çocuğuna olan anneliğin müthiş bi annesin, ve tabiki en güzelinden çok cana yakınsın

Benim tip olarak aşırı benzetildigim hatta bir iki kez o zannedildigim bir oyuncu var ama yazarsam ifşa olurum kesin yolda filan tanırsınız
O yüzden yazmam
Beni de farklı yıllarda 2 farklı kişi aynı erkek oyuncuya benzetti. Onun kadın versiyonuymusum tamam adam yakışıklı da ne alaka yani. Hiç erkeksi değilimdir aksine hep cici bir kızdim. 1 kişi de Ceyda Düvenci demişti ona da hiic benzemiyorum. Yani beni görüp de saçma saçma benzerlik kuranlara rağmen görmeden yaptığınız benzetmeler çok çok daha makbul arkadaşlar

Hahah kim acaba yaaa çok merak ettim :)

Tanımıyorum kendisini ama açıklamandan az buçuk anladım :)
Senin minnoş nasıl alıştı mı yeni gelen ekürisine
Maşukiyedeyiz çayırda Çimen de bir sorun yok görünüyor ama odaya girdiğimiz zaman birbirlerinden kaçıyorlar biri bir yerde yatıyor biri başka bir yerde gün içerisinde 1-2 kez mutlaka kavga ediyorlar umarım alışırlar yoksa minnoşu bırakmak zorunda kalacağım ya da başka birine sahiplendireceğim.. barınağa bırakmayı hiç istemiyorum çok üzülüyorum barınakta ki canların durumu içler acısı elimle ölüme terketmiş gibi hissederim tek arzumuz ikisininde bir an önce birbirine alışması ikisinin de huzuru önemli cnkü dışarıda bir sorun yok ama ne zaman içeri girsek dananın kuyruğu kopuyor amecey
Bu arada Ender Çelebi kötü bir karakter değil AsLında ilk sezon biraz kötüydü ama bu sezon mekanın sahibi geri geldi sözü ile sahalara muhteşem bir giriş yaptı.. o buz gibi görüntüsünün altından melek Nur yüzlü bir şey çıktı

Seni de jet sosyetedeki gizeme benzetiyorum karekter olarak. Hatta gelin kaynana birbirlerine bayılıyorlar

2 kardeşin birbirine uyum süreci bile zorken 2 miniğinki daha da zor olacaktır eminim. Lütfen pes etme.
Tamam anladık endere benzetiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…