- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.461
YaaS Siyah_incim kuzu sen de geldiğine göre :)
seni de asi dizisindeki asiye benzetiyorum :)
bence asil gururlu bi kadinsin
Eki Görüntüle 2548877
Ben de seni çok benzettim
Yalan mı konuşcam Alla Allaa :) inanmazsan aha dayıya sorAmecey yeni bir ortam da tanıştığım 1-2 kişiden Hazal’ı andırdığımı duymuştum hoş tip olarak kendimi aynaya bakıp çok sorguladığım olmuştur harbi mi la diye
Peki bir şey demedik Ender Çelebi soğuk kötü ama masum iyi kadınYalan mı konuşcam Alla Allaa :) inanmazsan aha dayıya sor
Benim tip olarak aşırı benzetildigim hatta bir iki kez o zannedildigim bir oyuncu var ama yazarsam ifşa olurum kesin yolda filan tanırsınız
O yüzden yazmam
Eki Görüntüle 2548944
Fatmagülün yengesi mukaddes olma da gerisi mühim değil
Tanımıyorum kendisini ama açıklamandan az buçuk anladım :)Peki bir şey demedik Ender Çelebi soğuk kötü ama masum iyi kadın
Beni de farklı yıllarda 2 farklı kişi aynı erkek oyuncuya benzetti. Onun kadın versiyonuymusumBenim tip olarak aşırı benzetildigim hatta bir iki kez o zannedildigim bir oyuncu var ama yazarsam ifşa olurum kesin yolda filan tanırsınız
O yüzden yazmam
Beni de farklı yıllarda 2 farklı kişi aynı erkek oyuncuya benzetti. Onun kadın versiyonuymusumtamam adam yakışıklı da ne alaka yani. Hiç erkeksi değilimdir aksine hep cici bir kızdim. 1 kişi de Ceyda Düvenci demişti ona da hiic benzemiyorum. Yani beni görüp de saçma saçma benzerlik kuranlara rağmen görmeden yaptığınız benzetmeler çok çok daha makbul arkadaşlar ❤
Maşukiyedeyiz çayırda Çimen de bir sorun yok görünüyor ama odaya girdiğimiz zaman birbirlerinden kaçıyorlar biri bir yerde yatıyor biri başka bir yerde gün içerisinde 1-2 kez mutlaka kavga ediyorlarTanımıyorum kendisini ama açıklamandan az buçuk anladım :)
Senin minnoş nasıl alıştı mı yeni gelen ekürisine
Oldumu smdi buBenim tip olarak aşırı benzetildigim hatta bir iki kez o zannedildigim bir oyuncu var ama yazarsam ifşa olurum kesin yolda filan tanırsınız
O yüzden yazmam
Beni de farklı yıllarda 2 farklı kişi aynı erkek oyuncuya benzetti. Onun kadın versiyonuymusumtamam adam yakışıklı da ne alaka yani. Hiç erkeksi değilimdir aksine hep cici bir kızdim. 1 kişi de Ceyda Düvenci demişti ona da hiic benzemiyorum. Yani beni görüp de saçma saçma benzerlik kuranlara rağmen görmeden yaptığınız benzetmeler çok çok daha makbul arkadaşlar ❤
Oldumu smdi bu
Eki Görüntüle 2548946
Seni de jet sosyetedeki gizeme Eki Görüntüle 2548946 benzetiyorum karekter olarak. Hatta gelin kaynana birbirlerine bayılıyorlar
Evet evet bu iyiSeni de jet sosyetedeki gizeme Eki Görüntüle 2548946 benzetiyorum karekter olarak. Hatta gelin kaynana birbirlerine bayılıyorlar
Merakimla bilinirdim buralarda, son gunlerde her ne kadar baska sifatla anilsamda.... ozelden yaz bariAyyy cidden ama çok benzetiyorlar gerçi artık kilo aldım benzetmezsiniz ama annem bile benzetiyordu bir zamanlar
2 kardeşin birbirine uyum süreci bile zorken 2 miniğinki daha da zor olacaktır eminim. Lütfen pes etme.Maşukiyedeyiz çayırda Çimen de bir sorun yok görünüyor ama odaya girdiğimiz zaman birbirlerinden kaçıyorlar biri bir yerde yatıyor biri başka bir yerde gün içerisinde 1-2 kez mutlaka kavga ediyorlarumarım alışırlar yoksa minnoşu bırakmak zorunda kalacağım ya da başka birine sahiplendireceğim.. barınağa bırakmayı hiç istemiyorum çok üzülüyorum barınakta ki canların durumu içler acısı elimle ölüme terketmiş gibi hissederim tek arzumuz ikisininde bir an önce birbirine alışması ikisinin de huzuru önemli cnkü dışarıda bir sorun yok ama ne zaman içeri girsek dananın kuyruğu kopuyor amecey
Bu arada Ender Çelebi kötü bir karakter değil ☺ AsLında ilk sezon biraz kötüydü ama bu sezon mekanın sahibi geri geldi sözü ile sahalara muhteşem bir giriş yaptı.. o buz gibi görüntüsünün altından melek Nur yüzlü bir şey çıktı
Ediz HunHahah kim acaba yaaa çok merak ettim :)
Merakimla bilinirdim buralarda, son gunlerde her ne kadar baska sifatla anilsamda.... ozelden yaz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?