- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.501
Ben pek yeni dizileri bilmiyorum ama hatırlayabildigim kadarıyla bildiğim dizi oyuncularına benzeteyim bakalım :))
kk birinci noteri
Çemberimde gül oya dizisinde Özge Özberk in oynadığı Yurdanur karakterine benzetiyorum kendimce seni. Çok tatlı, güler yüzlü, herkesin derdine koşan, mücadeleci bir kadın çünkü ❤
Eki Görüntüle 2548905
Izlemediysen mutlaka izleeee bu diziyi
Eki Görüntüle 2548887 @Kendinisevenbirii tabiki sen. Kendinden emin akıllı ve seksü ☺ 
Eki Görüntüle 2548896 Eki Görüntüle 2548897 B Brunello Cicinelli cicim ikisi arasında kararsız kaldım. Anlatılmaz yaşanırsin
Eki Görüntüle 2548907 @samdan (çok güzel hareketler de oynuyor) mantıklı düşünceli kadir kıymet bilen, aynı zamanda da espirili ve enerjik
Eki Görüntüle 2548906
@Bonus karakterine hayranım söylemiş miydim
Eki Görüntüle 2548900 @Amecey disaridan soğuk dediğin ama yakinlasinca içine sokasin gelen insanlar vardır. Sen gözümde öylesin☺
Eki Görüntüle 2548901 @RosSsS sıcakkanlı anlayışlı dürüst ve çok tatlı
Eki Görüntüle 2548902 @tosia ne olursa olsun yıkılmam inadına güler ve yoluma devam ederim diyen biri gözümde canlanıyor
Eki Görüntüle 2548903 @HayatSevinceGuzeell sevimli bıcır bıcır biri beliriyor gözümde ☺
Eki Görüntüle 2548904 @Negohatun çok sağlam hatunsun
Hemkk birinci noteri ım hem annem B Brunello Cicinelli Türkan Şoray' a benzetmiş beni. Parmağınız ve yüreğiniz dert görmesin.
Oyunun bir ucundan da ben yakalayım.
Annemi " Malefiz "rolüyle Angelina Jolie ye benzettim. Kesilen kanatları olsa da yavrularına hep kol kanat geriyor. İhaneti affetmeyen mağrur bir kadın.
@samdan ımı da Sihirli Annem dizisindeki "Betüş" e benzettim. Sözcükleriyle ruh dunyamda sihir etkisi yaratan şipşirin bir şey kendisi. Görsel ekleyemedim bir dahaki oyuna hazırlıklı olurum inşallah.
Ahahhaha zayıf olsam belki daha ince yüz hatlarım olabilirdi ama şişkoykende fena değil
Eki Görüntüle 2548926
B Brunello Cicinelli la casa de papel tokyo karekteri
Eki Görüntüle 2548930
@Limonsuzzcay anaç ve tatlı diliyle kadın dizisindeki bahar karekterine
Eki Görüntüle 2548931
poncikvegece medcezirdeki eylül karekterine
Eki Görüntüle 2548932
@tosia merhamet dizisindeki çok bilmiş narin karekterine Eki Görüntüle 2548933
@Kutsal_zebra bazen tatlı bazen ağır arızaya bağlayan aşkı memnu dizisindeki nihal karekterineEki Görüntüle 2548934
Nego bizim hikayedeki sürekli temizlik kokan şeyma karekterine
Eki Görüntüle 2548936
@Kendinisevenbirii medcezirdeki ender karekterineEki Görüntüle 2548937
@RosSsS prison breakteki sarah karekterineEki Görüntüle 2548938
Bonus Dexterdaki debra karekterine. Dövüyor mu sövüyor mu belli değilEki Görüntüle 2548942
kk birinci noteri How ı meet your motherdeki lili karekterine. Sadık ve toparlayıcı,tatlı dilli
Yaakk birinci noteri muhteşemsin gerçekten tipte bu dizideki karakteri de benziyor dik başlılığı, çok güzel benzetmelerin
Benzetme becerim yok ve şuan hafızam formatlı gibi kimi örnek gösterebilirim bilmiyorum ben seni özetliyimbasarili güçlü zeki bi kadınsın hele çocuğuna olan anneliğin müthiş bi annesin, ve tabiki en güzelinden çok cana yakınsın
@tosia kuzum mesaj artık çok uzun olmuştu artik senden devam edelim dedim:) seni beni böyle sev dizisindeki Ayşem karakterine benzettim :) hem mücadeleci hem ailesine sahip çıkan sevgi dolu bi insan :)
Eki Görüntüle 2548864
minik kalp0753 kuzu sen de benim gözümde bir wonder woman sin
Eki Görüntüle 2548870
@Dilos06 hayat şarkısındaki hülya gibi deli dolu birisin o yüzden seni ona benzettim:)
Eki Görüntüle 2548871
son olarak bana gelirsek ben test yaptım harry Potter filmindeki harmione grengar çıktım:) Eki Görüntüle 2548873
Günaydın canım, gece bakamadım.Neden olmasın,gider mi ki
@_Gulnihal_ senin kaynanaya vereceğimiz cezayı buldum galiba
Samdan tespitlerine cidden bayıldım
Sağol canım bayıldım benzetmeye
Yaaa teşekkür ederim
ahahah kaşımız gözümüz yanı renkişten çıkıp koşuşturduğum için mi benzettin eheh güzeim benim
aynen o kadar geç gelip hayata karışıp devam etmen beni cok etkiledi valla :) ben olsam yemek bile yemeden yatardim heralde
iş başa düşünce yapıyoz vallagünaydın canım
Günaayyyyydınnnn
Huzurlu haftalar
Görseli beğenmiş olabiliriz fekat çay camda içilir.
banada oluyor kuzum ya :)günaydın kuzu :)
valla ben yogun çalıştığım zamanlar yapmiyodum yatıp uyuyodum. daha doğrusu koltukta sızıp kaliyodum
helal olsun sana
Sen söylemiştin onu bana ama izleyemedim henüz, konusuna bakmıştım. Yakıp yıkıyorsa evet o kesin benimen çok kasabayi yakıp gittiği yerdeki coollugunu benzettim:) mesaj uzun diye yazamamistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?