Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaaa biliyorum çok sevdiğim bi diziydi çok severim teşekkür ederim tosiam :) :)

hahahaa :) evet deli dolu bi yanim da var :) teşekkür ederim limonsuzum :) fotoğrafa bayıldım:) ben de vercem bu pozu:)

yaaa elhanim çok incesin her zamanki gibi :) ama cidden benziyosun çok naif ince ve zarifsin

yaaaa benzetmeler çok güzeldi ben de benzettim okurken :)

bu diziyi de severim genelde de toplama benim isimdir ameceyim tam isabet

yaaa çok teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum annelik icin :)

demekki hislerimde yanilmamisim sen çok guzel bi kadinsin ben çok begenirim Tuğba Büyüküstünü:)

ahahah kaşımız gözümüz yanı renk işten çıkıp koşuşturduğum için mi benzettin eheh güzeim benim

ahahah kaşımız gözümüz yanı renk işten çıkıp koşuşturduğum için mi benzettin eheh güzeim benim

aynen o kadar geç gelip hayata karışıp devam etmen beni cok etkiledi valla :) ben olsam yemek bile yemeden yatardim heralde

iş başa düşünce yapıyoz valla günaydın canım

günaydın kuzu :)
valla ben yogun çalıştığım zamanlar yapmiyodum yatıp uyuyodum. daha doğrusu koltukta sızıp kaliyodum
helal olsun sana

en çok kasabayi yakıp gittiği yerdeki coollugunu benzettim:) mesaj uzun diye yazamamistim :)
Sen söylemiştin onu bana ama izleyemedim henüz, konusuna bakmıştım. Yakıp yıkıyorsa evet o kesin benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…