Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben en çok bi tencere puding yapip sicak sicak kasiklamayi severim bi ara tek basima yiyodum koca tencereyi
uzun zamandir yapmadim bu aksam yapayim bari
Bunu bende çok severimm tencere diplerini özellikle puding sıyırmayı böyle bazen parmaklıyorum falan küçüklüğümden beri bir huy 30 yaşına geldim hala yapıyorum vazgecemiyorum durduramıyorum kendimi engel olamıyorum annem derdi tencere dibini sıyıranın düğününde kar yağar diye her iki evliliğimde de söz nişan kına düğün hepsinde ya kar yağdı ya Eylül ayı olmasına rağmen fırtınalar koptu çok şükür

Of kızlar yaa her gün hayatımda bi olay
Valla sinirden köpür köpür köpürüyorum. Şimdi de kardeşimle uğraşacağız sanırım
18 yaşındaki kiz arkadaşı sabahın 4 ünde çıkıp farklı bir şehirden kardeşimin evine gelmiş
Ölür müsün öldürür müsün
Dertleri ne anlamıyorum

hahahaha batıl inançların hakkını vermişsin patili yaaa

bence huy değil bu bir yaşam biçimi siyirmayanlar da fazla elegant takiliyodur sahsen elegant bi avrat olamadim parmaklarim. hatta kasik degistiririm daha iyi sıyırmak için siradan çorba kaşığı tatlı kaşığı gerekirse çay kaşığı

İciyorm canm
Heryerimi daldiriyorm damacanaya
Hatta şöyle her yerime dokuyorm islaniyorm komple
Evet artık icebiliyirm çünkü kuzummm

yaaaaa rosss
krem aldin mi peki çatlak için.
ben lierac almıştım :) çok iyi diye biliyorum baya arastirmistim :)

bunu niye dert ettin ki tosiam şikayet mi ettiler akrabalar eve kız geliyo diye. yoksa kardeşin mi istemiyo gelmesini kızın.

Yaaa neden kardeşine güvenmese gelmez heralde ya

bunu niye dert ettin ki tosiam şikayet mi ettiler akrabalar eve kız geliyo diye. yoksa kardeşin mi istemiyo gelmesini kızın.

Kız ailesiyle yaşıyor canım ve biraz ailesi problemli, babası sıkıntılı biri
Habersizce kafasına esiyor otobüse binip kardeşime geliyor, anahtarı bile varmış
Daha önce de yaptı aynı şeyi yani

Gece de bizde kalmıştı sabahın 4 ünde telefonu çalmış eşime demiş ki x geldi gidiyorum, çıkıp gitmiş

Yani yakında biz evleniyoruz diyebilirler ona sinir oluyorum

Gerçekten hakkını verdiğimi düşünüyorum kız mümkün değil bir insanın 1 tane özel gününde normal bir hava ya da 2 gram güneş olmaz mı benim herşeyim de ya kar ya bardaktan boşalırcasına yağan yağmur eşliğinde fırtınalar koptu
bir de beni keklediler düğününde yağmur yağması bereketmiş kız anam ne bereketi ayrıldık ya la
valla bende öyle elegant melegant olamam hiç işim olmaz, dışarıdan gören benim çok burnu dik olduğumu söyler alakam yoktur. böyle sen otur ağla oturur ağlarım takarım tülbenti girer mutfağa yemeğimi de yaparım cama çıkar cam da silerim puding tenceresini de hiç afftmem parmaklarım valla onun tadı öyle çıkıyor şahsen kase ye koyduktan sonra keyif alamıyorum olmuyor, cok denedim yapamıyorummm

Yaaa neden kardeşine güvenmese gelmez heralde ya

Ya düşünsene yolda başına bi iş gelse? Otogarda iniyor tek başına kardeşimin semtine gidiyor
Ki otogar en tehlikeli yer
Ablası kardeşimi biliyor
Babasını başa bela edebilir
Yani anlatamadigim daha bi çok şey var kısacası çok problem benim için bu durum

iyiyim canım,iyi gidiyor,senin nasıl gidiyor, müdürlük nasıl?
İyiyim bende canım
İyi gidiyor bir sıkıntı yok, yıllardır bu anı bekliyormuş gibi adapte oldum hiç zorluk çekmedim çok şükür
Suan izindeyim, kısa bir izin aldık. Çarşmba döneceğm nasipse

benim nikahımda da haziran ayında güneşli havada yağmur atıştırmıştı,
biz de küçükken ken kabını parmaklardık,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…