- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.541
Sen şişe şişe su iç dedinq
evet rosss şimdi söyle bakalim kaç bardak su iciyon artık
ben en çok bi tencere puding yapip sicak sicak kasiklamayi severimbi ara tek basima yiyodum koca tencereyi
uzun zamandir yapmadim bu aksam yapayim bari
Sen şişe şişe su iç dedin
Ben komple vücudumu denize gömdüm samdanm
Nasilim
Bunu bende çok severimm tencere diplerini özellikle puding sıyırmayı böyleben en çok bi tencere puding yapip sicak sicak kasiklamayi severimbi ara tek basima yiyodum koca tencereyi
uzun zamandir yapmadim bu aksam yapayim bari
bizim yok, canım tatlı isterse hemen bir helva kavuruveririm :)I inessa armand
@Amecey
kk birinci noteri
@Limonsuzzcay
ByNkoaLa
@Negohatun
@malii
@Cay6
poncikvegece
@_Gulnihal_
M mehlika nur
@HayatSevinceGuzeell
Mutfağınızda böyle acil durum stabilize malzemesi var mı?
Ohaaa terapi gibigrup terapisi teklif ediyorum
bayıldım sanahep bol bol iç e mi
ihmal etme suyu rossssum çok önemli biliyosun :) kafani damacanaya sok beni an
Bunu bende çok severimm tencere diplerini özellikle puding sıyırmayı böylebazen parmaklıyorum falan küçüklüğümden beri bir huy 30 yaşına geldim hala yapıyorum vazgecemiyorum durduramıyorum kendimi engel olamıyorum annem derdi tencere dibini sıyıranın düğününde kar yağar diye her iki evliliğimde de söz nişan kına düğün hepsinde ya kar yağdı ya Eylül ayı olmasına rağmen fırtınalar koptu çok şükür
İciyorm canm
Heryerimi daldiriyorm damacanaya
Hatta şöyle her yerime dokuyorm islaniyorm komple
Evet artık icebiliyirm çünkü kuzummm
Of kızlar yaa her gün hayatımda bi olay
Valla sinirden köpür köpür köpürüyorum. Şimdi de kardeşimle uğraşacağız sanırım
18 yaşındaki kiz arkadaşı sabahın 4 ünde çıkıp farklı bir şehirden kardeşimin evine gelmiş
Ölür müsün öldürür müsün
Dertleri ne anlamıyorum
Of kızlar yaa her gün hayatımda bi olay
Valla sinirden köpür köpür köpürüyorum. Şimdi de kardeşimle uğraşacağız sanırım
18 yaşındaki kiz arkadaşı sabahın 4 ünde çıkıp farklı bir şehirden kardeşimin evine gelmiş
Ölür müsün öldürür müsün
Dertleri ne anlamıyorum
bunu niye dert ettin ki tosiamşikayet mi ettiler akrabalar eve kız geliyo diye. yoksa kardeşin mi istemiyo gelmesini kızın.
Gerçekten hakkını verdiğimi düşünüyorumhahahahabatıl inançların hakkını vermişsin patili yaaa
bence huy değil bu bir yaşam biçimisiyirmayanlar da fazla elegant takiliyodur sahsen elegant bi avrat olamadim parmaklarim. hatta kasik degistiririm daha iyi sıyırmak için siradan çorba kaşığı tatlı kaşığı gerekirse çay kaşığı
iyiyim canım,iyi gidiyor,senin nasıl gidiyor, müdürlük nasıl?
Yaaa nedenkardeşine güvenmese gelmez heralde ya
İyiyim bende canımiyiyim canım,iyi gidiyor,senin nasıl gidiyor, müdürlük nasıl?
benim nikahımda da haziran ayında güneşli havada yağmur atıştırmıştı,Gerçekten hakkını verdiğimi düşünüyorumkız mümkün değil bir insanın 1 tane özel gününde normal bir hava ya da 2 gram güneş olmaz mı benim herşeyim de ya kar ya bardaktan boşalırcasına yağan yağmur eşliğinde fırtınalar koptu
bir de beni keklediler düğününde yağmur yağması bereketmişkız anam ne bereketi ayrıldık ya la
valla bende öyle elegant melegant olamam hiç işim olmaz, dışarıdan gören benim çok burnu dik olduğumu söyler alakam yoktur. böyle sen otur ağla oturur ağlarım takarım tülbenti girer mutfağa yemeğimi de yaparım cama çıkar cam da silerim puding tenceresini de hiç afftmem parmaklarım vallaonun tadı öyle çıkıyor şahsen kase ye koyduktan sonra keyif alamıyorum olmuyor, cok denedim yapamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?