- 11 Nisan 2007
- 88.094
- 518.405
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.561
Ya düşünsene yolda başına bi iş gelse? Otogarda iniyor tek başına kardeşimin semtine gidiyor
Ki otogar en tehlikeli yer
Ablası kardeşimi biliyor
Babasını başa bela edebilir
Yani anlatamadigim daha bi çok şey var kısacası çok problem benim için bu durum
çabuk adapte olman güzel,inşaallah başarılı olursun, bizim de bugün yarım gün,yarın tatil,İyiyim bende canım
İyi gidiyor bir sıkıntı yok, yıllardır bu anı bekliyormuş gibi adapte oldum hiç zorluk çekmedim çok şükür
Suan izindeyim, kısa bir izin aldık. Çarşmba döneceğm nasipse
İşin ilginç yanı her özel günümde 1 gün öncesinde veya 1 gün sonrasın da hiçbir şey yokken sadece o günde olması çok manidar oldubenim nikahımda da haziran ayında güneşli havada yağmur atıştırmıştı,
biz de küçükken ken kabını parmaklardık,
Hiç bişey bilmeden bana bile problem geldi zaten. Ne olursa olsun uygun değil.
Çok ciddi bir eziyet olmadıktan sonra aile sorunluymuş baba huysuzmuş diye evden kaçılmaz.
Kimsenin canı yok sanki sabredenler idare edenler insan değil mi?
Kardeşin küçükde değil ama anlamıyorlar demek bu şekil yanına gelmesini bağlılık sanıyordur
İnşallah canımçabuk adapte olman güzel,inşaallah başarılı olursun, bizim de bugün yarım gün,yarın tatil,
düğünüm şubattaydı,memlekette günlük güneşlik bir havada evlendim,mutlu olduktan sonra o havada ayrı güzel olurİşin ilginç yanı her özel günümde 1 gün öncesinde veya 1 gün sonrasın da hiçbir şey yokken sadece o günde olması çok manidar oldu
yani ilki için bir şey diyemeceğim ama suan ki için havanın hiçbir önemi olmadığını söyleyebilirimdüğünüm şubattaydı,memlekette günlük güneşlik bir havada evlendim,mutlu olduktan sonra o havada ayrı güzel olur
ne güzel, bir yerlere tatile mi gittiniz? çocuk yokken oh mis,İnşallah canım
Evet bizim firmada bugün yarım gün, zaten devlet daireleri kurumsal yerler vs bugün yarım gün hep. Bende izinli olmasaydım 1 de çıkacaktım ama 4 günü değerlendirmek istedik
benim de hoşuma gitmedi bu kız ya, 18 yaşında ünv hazırlanma çağı, kafayı bozuk zırt pırt evden kaçmakta ne demekHayır canım kardeşim de çok rahatsız çünkü habersiz geliyor, başına bir iş gelse ne yaparım diyor
Düşünsene allah korusun birşey olsa ablası kardeşimde arayacak, kardeşimin geldiğinden bile haberi yok
Üstelik kızı gerçekten beğenmiyorum özünde iyi biri olabilir ama hoşlanmıyorum
Of neyse artık hayırlısı umarım akıllarını başlarına toplarlar
Canım tatil gibi değil de kafa dinlemeye diyelim; cumartesi akşam geldik yarın sabah döneceğiz .. İstanbula yakın bir yerdeyiz azıcık dinlenelim, değişiklik olsun dedik.ne güzel, bir yerlere tatile mi gittiniz? çocuk yokken oh mis,
biz sadece yazın yapabiliyoruz tatili,malum çocukların okulu vs,
Ayy çok teşekkür ederim canımJawlensky canım günaydın
Sende bana Tolstoy'un bir romanı vardı Anna Kareninana sebebi ise; kadın çok şık, güzel ve kibar bir kadındı. Nedense böyle biri olduğunu düşünüyorum
benden bu kadar
Hayır canım kardeşim de çok rahatsız çünkü habersiz geliyor, başına bir iş gelse ne yaparım diyor
Düşünsene allah korusun birşey olsa ablası kardeşimde arayacak, kardeşimin geldiğinden bile haberi yok
Üstelik kızı gerçekten beğenmiyorum özünde iyi biri olabilir ama hoşlanmıyorum
Of neyse artık hayırlısı umarım akıllarını başlarına toplarlar
olsun 3 gün de olsa ayrı bir yerde kafa dinlemek güzel oluyor, insan şarj oluyor,Canım tatil gibi değil de kafa dinlemeye diyelim; cumartesi akşam geldik yarın sabah döneceğiz .. İstanbula yakın bir yerdeyiz azıcık dinlenelim, değişiklik olsun dedik.
Çocuk olunca öyle oluyor canım, yani çocukların okul işi vs varsa sıkıntı oluyor maalesef. Ama küçük okul derdi olmayan ve sakin bir çocukla tatil güzel fikir oluyor; mesela iş yerinden bir arkadaş 5 aylık bebeği ile Fransaya gitmiş büyük cesaret ama şair burada çocuk bana engel değil imajını yaratmış sanırım
Ya öyle olmuyor ya dikkat ettikten sonra gezen her türlü geziyor valla ben bunu anladım çocuk falan gezmek isteyen hiç bahane etmiyor ne diyorum kız Türkiye sınırlarından çıkıp Fransaya açıldıolsun 3 gün de olsa ayrı bir yerde kafa dinlemek güzel oluyor, insan şarj oluyor,
ben de 3. ye hamile kalınca eşim ben hayaller kuruyordum , artık tatil matil yok dedi, karadenize gürcistana falan ailecek gidip gezmeyi planlıyormuş,
ben yine gezeriz dedim, çocuk hasta olur vs, gidemeyiz dedi
Bazen poğaça yapıp onu atıyorum buzluğa o mu acabaI inessa armand
@Amecey
@samdan
@Limonsuzzcay
@RosSsS
@Negohatun
@malii
@Cay6
poncikvegece
Jawlensky
M mehlika nur
@HayatSevinceGuzeell
Mutfağınızda böyle acil durum stabilize malzemesi var mı?
Bazen poğaça yapıp onu atıyorum buzluğa o mu acaba
eşim çok pimpirikli, şimdiden karadeniz soğuk,çocuk üşür hasta olur diye düşünüyorYa öyle olmuyor ya dikkat ettikten sonra gezen her türlü geziyor valla ben bunu anladım çocuk falan gezmek isteyen hiç bahane etmiyor ne diyorum kız Türkiye sınırlarından çıkıp Fransaya açıldı5 aylık bebeyle ama o arkadaş gezmeyi biraz fazla seviyor sanırım onun da ilgisi var. Yani onun gezmesi içn ona hiçbir şey engel değil şartlar müsaitse bence gidilebilir
Yaza bırak sende canım, ya da ilkbahar gibi düşünebilirsinizeşim çok pimpirikli, şimdiden karadeniz soğuk,çocuk üşür hasta olur diye düşünüyor
yazın gidecez o kadar soğuk olmaz diyorum, 3 çocukla ancak bizi otel paklar galiba,
bu sene 10 gün ayrı şehirlerde 5er gün apart kiraladık, güzel geçmişti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?