- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.581
biz yiğenlere çeyrek alırız, bizde böyle bir adet var :) içinden gelen de bir kıyafet alır çeyreğin yanındaKızlar bir şey danışmak istiyorum
Şimdi benim 3 tane birbirinden dadluk yeğenim varablamın bebeleri. Ablam 4. ye hamile futbol takımı kuracak herhalde kararlı herneyse
doğuma az kaldı yani her an gelebilir 2-3 hafta içerisinde..
Doğum hediyesi olarak ne alayım ? ne yapayım ? var mı önerebileceğiniz verebileceğiniz bir fikir
Bende altın düşündüm ama o zaman mevlid de yapacağımbiz yiğenlere çeyrek alırız, bizde böyle bir adet var :) içinden gelen de bir kıyafet alır çeyreğin yanında
Kız ailesiyle yaşıyor canım ve biraz ailesi problemli, babası sıkıntılı biri
Habersizce kafasına esiyor otobüse binip kardeşime geliyor, anahtarı bile varmış
Daha önce de yaptı aynı şeyi yani
Gece de bizde kalmıştı sabahın 4 ünde telefonu çalmış eşime demiş ki x geldi gidiyorum, çıkıp gitmiş
Yani yakında biz evleniyoruz diyebilirler ona sinir oluyorum
Kızlar bir şey danışmak istiyorum
Şimdi benim 3 tane birbirinden dadluk yeğenim varablamın bebeleri. Ablam 4. ye hamile futbol takımı kuracak herhalde kararlı herneyse
doğuma az kaldı yani her an gelebilir 2-3 hafta içerisinde..
Doğum hediyesi olarak ne alayım ? ne yapayım ? var mı önerebileceğiniz verebileceğiniz bir fikir
Alicaz ins kuzumyaaaaa rosss
krem aldin mi peki çatlak için.
ben lierac almıştım :) çok iyi diye biliyorum baya arastirmistim :)
Gerçekten hakkını verdiğimi düşünüyorumkız mümkün değil bir insanın 1 tane özel gününde normal bir hava ya da 2 gram güneş olmaz mı benim herşeyim de ya kar ya bardaktan boşalırcasına yağan yağmur eşliğinde fırtınalar koptu
bir de beni keklediler düğününde yağmur yağması bereketmişkız anam ne bereketi ayrıldık ya la
valla bende öyle elegant melegant olamam hiç işim olmaz, dışarıdan gören benim çok burnu dik olduğumu söyler alakam yoktur. böyle sen otur ağla oturur ağlarım takarım tülbenti girer mutfağa yemeğimi de yaparım cama çıkar cam da silerim puding tenceresini de hiç afftmem parmaklarım vallaonun tadı öyle çıkıyor şahsen kase ye koyduktan sonra keyif alamıyorum olmuyor, cok denedim yapamıyorummm
Eksik hiç birşey yok bonuscum malum geri de 3 tane olunca eksik gedik bir şey kalmıyor çok şükürEksiği varsa onu alabilirsin ama imkanı var ve eksiği yoksa jest yapabilirsin çocukları başından 3 gün almak gibi
ben de evde mustelanın bebe yağı vardı onu kullanıyorum bu ara,Alicaz ins kuzum
Kakao yağı da çok iyi geldi bana ama daha almadik
Yani diyorsun kii ta o zamandan kaderin belirlenmişayyy çok tatlısın ya okurken hep canlandın gözümde çok eğlendim
bence de kasede puding çok elim bir hadise
ilk düğündeki yağmur şimdiki hayatının bereketini sembolize etmis benceçok şeetme bence iyi olmuş:)
Yeni doğmuş minnoşa künye alınmaz dimiSadece ona özel bişey al o zaman bebek ve çocuk dışında diycemde doğum hediyesi ne kadar aykırı olabilir
yakında evlenmesini de geçtim babasi yüzünden bi sürü tatsiz şey de yasanabilir. kardeşinle mi konuscaksin kuzum ne yapmayı düşünüyorsun
Eksik hiç birşey yok bonuscum malum geri de 3 tane olunca eksik gedik bir şey kalmıyor çok şükür
Annem de o 5i de zorlar bir sonrakine alırsın diyorÇocukları 3-4 günlüğüne başından almak çok mantıklı ve hoş bir jest olabilir ama çalışıyorum nasıl olacak ki anca doğumu denk gelecekte cuma akşam alıp pazar akşam bırakacağım falan böyle bir şey olması gerek
ben de evde mustelanın bebe yağı vardı onu kullanıyorum bu ara,
öncesinde vazelin kullanıyordum, vazelinin petrol ürünü olduğunu duydum
Yani diyorsun kii ta o zamandan kaderin belirlenmişhahahahaha
bende evde puding yaptığım zaman tencereyi parmaklarım eşime kaseye koyar veririm bende karşısına tencere ile otururumçok kibarsın hayatım der halbuki bilmiyor ki her zaman ki halimmm
Hicbir fikrim yok canım hala bana x geldi diye söylemedi, ben Eşimden öğrendim direk gidip söyleyemiyorum da. Bakalım hazir olup bana söylerse konusucam sanırım
Ben vazelin+tatlı badem yağı kullanıyorum. Çatlak hadi neyse de göbek nasıl gidecek o göbekAlicaz ins kuzum
Kakao yağı da çok iyi geldi bana ama daha almadik
Doğum dan sonra mı masaj doğumdan önce mi ? doğuma kadar gitse bir sorun olur mu ki canımmmasaja ya da bakima gönder bence:) o gün de cocuklara bak annenle falan:) kendi kendine geçirdiği rahat bı gün hediye et :) anne iyi olursa bebek de iyi olur
Kızzz çok zevkliiiiiaynısı vallaama eşim de ben gibi kasikliyo artık tencereyi birlikte kasikliyoruz romantik romantik
yani her ne kadar ilki acı yasatmis olsa da iki kez düğün de eğlenceli geliyo kulaga:) ne biliyim benim eşimle yeniden düğün yapma gibi planlarım olduğundandir belki
Doğum dan sonra mı masaj doğumdan önce mi ? doğuma kadar gitse bir sorun olur mu ki canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?