Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz yiğenlere çeyrek alırız, bizde böyle bir adet var :) içinden gelen de bir kıyafet alır çeyreğin yanında

biz yiğenlere çeyrek alırız, bizde böyle bir adet var :) içinden gelen de bir kıyafet alır çeyreğin yanında
Bende altın düşündüm ama o zaman mevlid de yapacağım
Anneme sordum ona kalsa ne gerek var cı o o yüzden fikir alamıyorum ondan

yakında evlenmesini de geçtim babasi yüzünden bi sürü tatsiz şey de yasanabilir. kardeşinle mi konuscaksin kuzum ne yapmayı düşünüyorsun

Eksiği varsa onu alabilirsin ama imkanı var ve eksiği yoksa jest yapabilirsin çocukları başından 3 gün almak gibi

ayyy çok tatlısın ya okurken hep canlandın gözümde çok eğlendim

bence de kasede puding çok elim bir hadise
ilk düğündeki yağmur şimdiki hayatının bereketini sembolize etmis bence çok şeetme bence iyi olmuş:)

Eksiği varsa onu alabilirsin ama imkanı var ve eksiği yoksa jest yapabilirsin çocukları başından 3 gün almak gibi
Eksik hiç birşey yok bonuscum malum geri de 3 tane olunca eksik gedik bir şey kalmıyor çok şükür
Annem de o 5i de zorlar bir sonrakine alırsın diyor Çocukları 3-4 günlüğüne başından almak çok mantıklı ve hoş bir jest olabilir ama çalışıyorum nasıl olacak ki anca doğumu denk gelecekte cuma akşam alıp pazar akşam bırakacağım falan böyle bir şey olması gerek

Yani diyorsun kii ta o zamandan kaderin belirlenmiş hahahahaha
bende evde puding yaptığım zaman tencereyi parmaklarım eşime kaseye koyar veririm bende karşısına tencere ile otururum çok kibarsın hayatım der halbuki bilmiyor ki her zaman ki halimmm

Sadece ona özel bişey al o zaman bebek ve çocuk dışında diycemde doğum hediyesi ne kadar aykırı olabilir
Yeni doğmuş minnoşa künye alınmaz dimi hiç doğurmadım da bilmiyorum ki
ben en iyisi küçük altın takayım ya en mantıklısı o görünüyor sanki.. calısmıyor olsam diğer 3 deliyi alır 1 hafta bakarım da çalışıyorum olmaz ki nasıl bakacam 3 tane onlar 2 tane de bende ki 4 ayaklı aman yarabbiiii

yakında evlenmesini de geçtim babasi yüzünden bi sürü tatsiz şey de yasanabilir. kardeşinle mi konuscaksin kuzum ne yapmayı düşünüyorsun

Hicbir fikrim yok canım hala bana x geldi diye söylemedi, ben Eşimden öğrendim direk gidip söyleyemiyorum da. Bakalım hazir olup bana söylerse konusucam sanırım

masaja ya da bakima gönder bence:) o gün de cocuklara bak annenle falan:) kendi kendine geçirdiği rahat bı gün hediye et :) anne iyi olursa bebek de iyi olur

ben de evde mustelanın bebe yağı vardı onu kullanıyorum bu ara,
öncesinde vazelin kullanıyordum, vazelinin petrol ürünü olduğunu duydum

bitkisel vazelin de var canim:) memnunsan vazelinden bitkisel kullanabilirsin

aynısı valla ama eşim de ben gibi kasikliyo artık tencereyi birlikte kasikliyoruz romantik romantik

yani her ne kadar ilki acı yasatmis olsa da iki kez düğün de eğlenceli geliyo kulaga:) ne biliyim benim eşimle yeniden düğün yapma gibi planlarım olduğundandir belki

Hicbir fikrim yok canım hala bana x geldi diye söylemedi, ben Eşimden öğrendim direk gidip söyleyemiyorum da. Bakalım hazir olup bana söylerse konusucam sanırım

bence ayrılmak istiyosa ablama taşınıyorum deyip bı sure sende kalmasini iste kardeşinin.

kardeşin de bocaliyodur ama onu yüz üstü birakmayi da belki gururuna yediremiyodur.

ama ne olursa olsun o kız için kardesinle arani bozma tosiam

masaja ya da bakima gönder bence:) o gün de cocuklara bak annenle falan:) kendi kendine geçirdiği rahat bı gün hediye et :) anne iyi olursa bebek de iyi olur
Doğum dan sonra mı masaj doğumdan önce mi ? doğuma kadar gitse bir sorun olur mu ki canımm

Kızzz çok zevkliiiii hele ki sevdiğin adamla 2. kez evlenmek daha heyecan ve zevk verici olabilir benceee bende 10. yılda nikah tazelemeyi düşünüyrum neyse azı gitti çoğu kaldı ( kalan 8 yıl )
Yani 2 kere düğün yapmak zevkli tabi bir de benim gibi sanki ilk kez evleniyormuşcasına söz kına düğün falan bir de bi havalara giriyorsun sanki ilk kez evleniyormuş gibi bir afralar bir tafralar
neyse şaka bir yana benim eşimin ilk evliliği olduğu için hepsini tekrar yaşamak zorunda kaldım. bana kalsa bi isteme bi nikah yapardım

Doğum dan sonra mı masaj doğumdan önce mi ? doğuma kadar gitse bir sorun olur mu ki canımm

bence doğumdan sonra güzel olur :) şimdi karnının üstüne yatamaz doğum öncesi moral olsun dersen başka şeyler de düşünelim:) bebek iki üç aylık olduğunda yaparsın masaj bakim olayini:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…