- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.601
Evet yatma olayını düşündüm bende, hem o rahat edemez hem Allah korusun bebeşime birşeyler olur falanbence doğumdan sonra güzel olur :) şimdi karnının üstüne yatamazdoğum öncesi moral olsun dersen başka şeyler de düşünelim:) bebek iki üç aylık olduğunda yaparsın masaj bakim olayini:)
bence ayrılmak istiyosa ablama taşınıyorum deyip bı sure sende kalmasini iste kardeşinin.
kardeşin de bocaliyodur ama onu yüz üstü birakmayi da belki gururuna yediremiyodur.
ama ne olursa olsun o kız için kardesinle arani bozma tosiam
Peki bir şey soracağımmm :) Baby Shower yapsam ???
Ya da bu baby Shower ne zaman yapılıyordoğuma 2-3 hafta var tahminii . Olur mu yani yapılır mı
Ahh samdanim ah valla yoruldum
Kendisi seviyor kızı belli ki ama böyle olsun istemiyor
Kız da okuyor kendisi de planları var normal bi iliski yürütmek istiyor, uzak mesafe iliskisi ama her hafta sonu gorusuyorlardi
Kız bi tuhaf bağımlı mıdır nedir
Daha 2 3 sene önce de aynısını yapıyordu düşünsene 15 yaşında kalkmış farklı bir şehirden ailesine yalan söyleyip İstanbula gelmis. Kardeşimin evi haritadan bulmuş bahsettikleri kadariyla falan.
İnsallah hem kendi başını derde sokmaz hem de bizim başımızı belaya sokmaz
Ana babayı üzeni aklım almıyor saygıda duymuyor
Beybi şavır istemişti bir ara, ama enişte bey sanki ilk kez doğruyorsun 4. Yü doğuruyorsun ne bebeği ne şavırı dediSpa bakım benimde aklıma geldi öncekilerde ne almıştın hediye bilmiyorum tabi.
Künye olmazmı demişsin olmaz olur mu adı belli değilse yazdırmadan al belliyse zaten sorun yok.
Beybi şavırlar bana ters yorum yapmiyim ama yapamıyorsa ve istiyosa iyi olur onun açısından.
Onu yapıyolar hastaneyede ayrı bir hazırlık yapıyolar ufak bi masa şerbeti ikramlığı hediyesi oyyyyy
HoşgeldinSlm nbr
Bakalım alicaz da ins bunda da çatlak.olmazBen vazelin+tatlı badem yağı kullanıyorum. Çatlak hadi neyse de göbek nasıl gidecek o göbek
Hoşbuldum. Kafam kazan gibiHoşgeldin
Hiç daha vazelin kullanmadım cnmmben de evde mustelanın bebe yağı vardı onu kullanıyorum bu ara,
öncesinde vazelin kullanıyordum, vazelinin petrol ürünü olduğunu duydum
Neden canım hayırdırHoşbuldum. Kafam kazan gibi
İi azcık kendime gelmem lazım. Arabalarla oynamaktan beynim sulandı. Çarşamba gününe kadar okul yokHosgeldin
İi sn
Gece geç yattım, sabah erken kalktım. Bu saat oldu, oğlanları oyunlara doyurabildim anca.Neden canım hayırdır
Slm nbr
Evet okul yokİi azcık kendime gelmem lazım. Arabalarla oynamaktan beynim sulandı. Çarşamba gününe kadar okul yok
Kahvemi sigaramı içtim tık yok. Kendimi dışarı atarım gibi geliyor. Bizimkiler nişanlandılar bile.Iidir sndn nbr?
Çok tanıdık geldi ama sen her gün bunu yapıyorsundur ben arada birGece geç yattım, sabah erken kalktım. Bu saat oldu, oğlanları oyunlara doyurabildim anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?