Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence doğumdan sonra güzel olur :) şimdi karnının üstüne yatamaz doğum öncesi moral olsun dersen başka şeyler de düşünelim:) bebek iki üç aylık olduğunda yaparsın masaj bakim olayini:)
Evet yatma olayını düşündüm bende, hem o rahat edemez hem Allah korusun bebeşime birşeyler olur falan

Ahh samdanim ah valla yoruldum
Kendisi seviyor kızı belli ki ama böyle olsun istemiyor
Kız da okuyor kendisi de planları var normal bi iliski yürütmek istiyor, uzak mesafe iliskisi ama her hafta sonu gorusuyorlardi
Kız bi tuhaf bağımlı mıdır nedir
Daha 2 3 sene önce de aynısını yapıyordu düşünsene 15 yaşında kalkmış farklı bir şehirden ailesine yalan söyleyip İstanbula gelmis. Kardeşimin evi haritadan bulmuş bahsettikleri kadariyla falan.
İnsallah hem kendi başını derde sokmaz hem de bizim başımızı belaya sokmaz

Peki bir şey soracağımmm :) Baby Shower yapsam ???
Ya da bu baby Shower ne zaman yapılıyor doğuma 2-3 hafta var tahminii . Olur mu yani yapılır mı

Spa bakım benimde aklıma geldi öncekilerde ne almıştın hediye bilmiyorum tabi.
Künye olmazmı demişsin olmaz olur mu adı belli değilse yazdırmadan al belliyse zaten sorun yok.

Beybi şavırlar bana ters yorum yapmiyim ama yapamıyorsa ve istiyosa iyi olur onun açısından.

Onu yapıyolar hastaneyede ayrı bir hazırlık yapıyolar ufak bi masa şerbeti ikramlığı hediyesi oyyyyy

Ana babayı üzeni aklım almıyor saygıda duymuyor

Ana babayı üzeni aklım almıyor saygıda duymuyor

Ya daha çocuk gibi gerçekten
Hani çocukluğuna vermek istiyorum. Geçen yılbaşı kardeşim dedi ki, x buraya gelecek yılbaşı gecesi İstanbulda olacak. Önce kızdım ailesi nasıl izin veriyor filan diye izin almış işte dedi. O zaman bize gelin dedim, arkadaşlarımız gelecekti siz de burada olun burada kalın dedim
En azından gözümün önünde olsunlar diye
Geldiler yemek filan yedik eee x annen baban nasıllar canım dedim
Iyiii onlar da namaz kılıyorlar yılbaşında filan diye kendince dalga geçti.
Böyle o kadar sinir oldum ki o an notunu verdim açıkçası. Gelmiş benim evimde anne babasını gömüyor yani anlıyor musun.
Gece boyunca kardeşimin dibinden ayrılmadı, biz kızlarla oturalım dedik yanımıza gelmiyor kardeşimle el ele oturuyorlar. Kardeşimi çektim kenara ayıp oğlum koca adamların yanında el ele oturuyorsunuz filan ne bu böyle kaçıyor mu kız diye, abla kız çekiniyor rahat hissetmiyor ondan filan diyor.
Ay sinirlendim yine hatırlayınca.
Sonra kız aşırı kıskançlığa başladı ayrıldılar tekrar barıştılar bilmem ne.
Ama kızı hiç gözüm tutmadı ne yalan söyleyeyim

Beybi şavır istemişti bir ara, ama enişte bey sanki ilk kez doğruyorsun 4. Yü doğuruyorsun ne bebeği ne şavırı dedi üzüldü biraz o dönem. O yüzden aklıma geldi

Ben vazelin+tatlı badem yağı kullanıyorum. Çatlak hadi neyse de göbek nasıl gidecek o göbek
Bakalım alicaz da ins bunda da çatlak.olmaz
Diğerlerinde hiç olmamıştı ne güzel
Tatlı badem yağını saçımda kullanıyorum çok güzel yapio yumuşacık

Gece geç yattım, sabah erken kalktım. Bu saat oldu, oğlanları oyunlara doyurabildim anca.
Çok tanıdık geldi ama sen her gün bunu yapıyorsundur ben arada bir 3 tane yeğenim var ve en büyüğü 5 yaşında diğerleri de çüçük daha biri 2 biri 3,5 hepsi oyun oynamak istiyor biri Barbie oynamak istiyor diğerleri oyuncak araba bir elimde oyuncak araba olup diğer elimde barbie olan zamanları da hatırlıyorum o yüzden suan ki halini tahmin edebildim zorlu bir savaştan çıkmışsın gözün aydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…