- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.081
Çok geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Niye böyle veda eder gibi yazdım bilmiyorum. Yorgun uykusuz ve endişeliyim.Şimdi çocukları uyutup size bakmaya geldim ama yine gidiyorum çünkü sayiklamaya başladı yine yukseliyor galibahayırlı akşamlar canlarım
Hangi şiir geldi sekti banaBir sekme durumuylaByNkoaLa a gitti. Şamdan 2K beklemede çünkü.
40K yı bekliyorum. 40K dan sonra her 10K da bir şiir yazıcam. Ama kapsamını biraz genişleterek
İnovasyon yapıyorum kendime
Yaa bu şarkı beni Çok etkiliyor
Cecelinin akça pakça zamanları
Geçmiş olsun sana daİyi geceler kızlar.
Doktora gittim ve dişim iltihaplanmış. Antibiyotik aldım sonrasında malesef dişim çekilecek
İyi geceler kızlar.
Doktora gittim ve dişim iltihaplanmış. Antibiyotik aldım sonrasında malesef dişim çekilecek
Allah kurtarsınİyi geceler kızlar.
Iyigeceler sanada beybisi bende yatayim en iyisi uykm gelmisken 2Hatunlar herkeşlere iyi geceler
Ne bildim ama ya seni, yetsin mi artık kehanetlerimGüldürdün beniayiramadim maalesef ama iyi bir nutuk çekmeye gittim :)
Ne bildim ama ya seni, yetsin mi artık kehanetlerim
Buralara biryerlere yazdıysan okumadım baştan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?