Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buyuksehir calisiyor valla hayranim su topiklr ilgilenisine ... ben henuz hic dememistim sanirim ama annelik sana cok yakisacak... actigi topige bike bu denli ilgilenen emek veren insansin
Yaaaaaa eridim
Tüm çalışmalarım siz kıymetli kertenkelelerim için.
Arizona belediyesi huzur ve güvenin adresi

Ağzından bal damlıyor

Yaaaaaa eridim
Tüm çalışmalarım siz kıymetli kertenkelelerim için.
Arizona belediyesi huzur ve güvenin adresi

Ağzından bal damlıyor
Vallahi cok ciddiyim cok topiklere takilmadim ama sen burda bunca sayfalari bukadar isin gucun kosturmacanin arasnda okuyup her birimizi ayri ayri iyice tanimaya her yazilana cevap yazmaya her derdi olanla ilgilenmeye calisiyorsun.
Oyum birdahaki secimde arizona belediyesine

Kizlar ya annemlerden.10 bucuk gbi geldik markete gittim alisveris yaptim yarin misafirim var diye sabahtan markete cikmasi olmasin diye ...
Eve geldim bi hizla mutfakta 1 2 is yaptm sungerimde eskimisti attim ve ben sok sunger kalmamis .

benim b. Makinem yok sunger yuzde yuz gerekli off

Bakkal falan yok mu yakınlar da ? Bir koşu gidip alsanız çayım

Basın sağolsun ablam mekanı cennet olsun

Evet canım dediğini ben de düşünüyorum bol dua ve bol hayır aklimdakiler.
Benim için de sen çok özel, duyarlı , iyi bir insansın. Aile içinde ablamin sıkıntılı anlarında yanında olmayınca kendimi kötü hissettim ...el iyisi derler bu tiplere bizim orada. Ele karşı iyi içerde kötü mesela. Bonuscumun dediği gibi yapacağım bu beni daha iyi hissettirir . Senin güzel cümlelerin de ayrı bir şifa . Allah her zaman burada seni sağlıklı huzurlu görmeyi nasip etsin bana.

Bakkal falan yok mu yakınlar da ? Bir koşu gidip alsanız çayım
Sabah cikacagz gene mecbur guya hemen is guc basliyim dedim disari cockla cikmayaym diye uzun suruyo bi sungerde olsa alip gelmek aslnda stoklu calisirim ama gozden kacmis

Kız ne bilem benim evin hemen yanında bakkal tarzı küçük market var gece 1 e kadar açık
Bizimde varda kapanmstir oyle gece ack oldgnu gormedm hic sokagmda bi bakkal bi a101 karsi caddemde firin bim ve bi market dha var tek usendigim geceden markete sabh cikmasi olmasn diye alsveris yaptgm halde sabah tekrar kizla ikimiz ust bas degisip tekrar gidip gelmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…