- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.061
Yaaaaaa eridimBuyuksehir calisiyor valla hayranim su topiklr ilgilenisine ... ben henuz hic dememistim sanirim ama annelik sana cok yakisacak... actigi topige bike bu denli ilgilenen emek veren insansin
İyi geceler seksümİyi geceler canlarım, kaçıyorum
Yaaaaaa eridim
Tüm çalışmalarım siz kıymetli kertenkelelerim için.
Arizona belediyesi huzur ve güvenin adresi
Ağzından bal damlıyor
Vallahi cok ciddiyim cok topiklere takilmadim ama sen burda bunca sayfalari bukadar isin gucun kosturmacanin arasnda okuyup her birimizi ayri ayri iyice tanimaya her yazilana cevap yazmaya her derdi olanla ilgilenmeye calisiyorsun.Yaaaaaa eridim
Tüm çalışmalarım siz kıymetli kertenkelelerim için.
Arizona belediyesi huzur ve güvenin adresi
Ağzından bal damlıyor
Konuşmaların ucuğu bucağı yok bi bilse..İyi geceler canlarım, kaçıyorum
Bonusum tatsız bir kertenkeleyim ben.Blup blup he
İyi geceler bal kızzzzKuzularım geyşam geldi ben kaçtım.
İyi geceler
Bakkal falan yok mu yakınlar da ? Bir koşu gidip alsanız çayımKizlar ya annemlerden.10 bucuk gbi geldik markete gittim alisveris yaptim yarin misafirim var diye sabahtan markete cikmasi olmasin diye ...
Eve geldim bi hizla mutfakta 1 2 is yaptm sungerimde eskimisti attim ve ben sok sunger kalmamis .
benim b. Makinem yok sunger yuzde yuz gerekli off
Basın sağolsun ablam mekanı cennet olsunDaha iyiyim çok sağ ol canım annem.Her mesajında utanıp mahçup oluyorum. Uzaktan böyle görünüyorum da ablamla bile dargın vedalaştık belki de vedalaşamadık. O kadar iyi bir insan değilim aslında. Gece gece canınızı sıkmak istemezdim ama bu bir gerçek. Sorun şu ki arkadaşlarla ciddi sorunlar yaşamıyorum ama aile içinde ablamla üç dört yıldır küsmüstük. İkimizde de ayrı ayrı inatla bu sona ulaştık. Keskeler beni yiyip bitiriyor annem. Bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
Kizzz kim alcak onuBakkal falan yok mu yakınlar da ? Bir koşu gidip alsanız çayım
Evet canım dediğini ben de düşünüyorum bol dua ve bol hayır aklimdakiler.Olan olmuş abla düşünmek bir işe yaramıyor çözümde üretmiyor.
Hani kötü bişey olunca bir musibetle karşılaşınca sadaka veririz tekrar olmasın diye bu gibi durumlarda da vermek önerilir hiç duydun mu bilmiyorum.
Hani yapılan yanlışı iyi bişey yaparak azaltmak bitirmek gibi.
Benim için de sen çok özel, duyarlı , iyi bir insansın. Aile içinde ablamin sıkıntılı anlarında yanında olmayınca kendimi kötü hissettim ...el iyisi derler bu tiplere bizim orada. Ele karşı iyi içerde kötü mesela. Bonuscumun dediği gibi yapacağım bu beni daha iyi hissettirir . Senin güzel cümlelerin de ayrı bir şifa . Allah her zaman burada seni sağlıklı huzurlu görmeyi nasip etsin bana.Aile içi problemler seni kötü biri yapmaz ki elhanım.
O yönden bakacak olursak;
Ben tüm baba tarafıyla küsüm. Anne tarafını zaten yolda görsem tanımam. Babamla sadece 3 4 aydır görüşüyoruz. Annemle sadece 1.5 senedir görüşüyorum.
Sen kardeş küslüğüne kötü biriysen ben şeytanın ta kendisiyim, welcome to hell
Kimse kimseyle küs olmak istemez.
Kimse de kimseyle boşuna küs olmaz.
Vardır birşeyler olmuştur birşeyler..
Sen çok iyi birisin ♥
Kız ne bilem benim evin hemen yanında bakkal tarzı küçük market var gece 1 e kadar açıkKizzz kim alcak onubu saatte market kapanmstir zaten de benim koca da kapandi
Sabah cikacagz gene mecbur guya hemen is guc basliyim dedim disari cockla cikmayaym diye uzun suruyo bi sungerde olsa alip gelmekBakkal falan yok mu yakınlar da ? Bir koşu gidip alsanız çayım
Bizimde varda kapanmstir oyle gece ack oldgnu gormedm hic sokagmda bi bakkal bi a101 karsi caddemde firin bim ve bi market dha varKız ne bilem benim evin hemen yanında bakkal tarzı küçük market var gece 1 e kadar açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?