- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.041
Bilmiyorum merak ta etmiyorumE sen şuan benim yaşam biçimimi anlattın
Bu bildiğin benim.
Ama oldum olası böyleyim.
Alnıma koy totona rahvan gitsin diye dövme yaptırmadığım kaldı bi
Sen neden böyle oldun?
Daha iyiyim çok sağ ol canım annem.Oyy benim hayırlı kertenkelem ♥
Rabbim gönlüne hiç üzüntü düşürmesin kıymetlim benim.
Sen ki burada bile bu kadar sevilen birisin, gerçek hayatta kimbilir nasılsındır. Senin gibi insanların çevresinde tabiki iyi niyetli gerçek dostlar olur
Daha iyi hissediyor musun?
Benim de aklıma sucuk geliyor onu görünce@malii Ballı süt vereyim mi sıcak sıcaksüt içince aklıma geliyosun
Hele hamileykennn oyle cokk merak ediyorsunki anlatamam cici Allah im tum isteyenlere hayirla saglikla nasip etsin insallahDüz kadınım ben.
Düz kadın Sabri
Yaaa çok tatlı çok güzel
Maşallah yav
İnsan kendi çocuğunun tipini de çok merak ediyor
Başınız sağolsunDaha iyiyim çok sağ ol canım annem.Her mesajında utanıp mahçup oluyorum. Uzaktan böyle görünüyorum da ablamla bile dargın vedalaştık belki de vedalaşamadık. O kadar iyi bir insan değilim aslında. Gece gece canınızı sıkmak istemezdim ama bu bir gerçek. Sorun şu ki arkadaşlarla ciddi sorunlar yaşamıyorum ama aile içinde ablamla üç dört yıldır küsmüstük. İkimizde de ayrı ayrı inatla bu sona ulaştık. Keskeler beni yiyip bitiriyor annem. Bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım. Sen sağolasın.Başınız sağolsun
Anladim kuzum ben sade ultrason kagitlarinda ve tum kayitlarda son adet tarihi baz alinarak hesaplama yapilacagi icin oyle bi aklima geldi zaten bilgimde yoktu nacizane bi diyiverem.dedm. Allah im hayirlisiyla nasip etsin insallahNegom alet açısından zengin değil yazacakken alet açısından zengin yazmışımşimdi farkettim. Düzeltmiş olayım.
Çayım şimdi şöyle.
6 regl dönemi bekleme süremiz vardı.
Mayısta yaptık sigortayı. Mayısta 1. Regl, haziran 2, temmuz 3, ağustos 4, Eylül 5, Ekim de 6.reglimi bitirdim.
Dolayısıyla kasımdan itibaren gebe kalabiliyorum.
Hatta biz sigortayı 25 mayısta yaptırdık, 25 ekimde sona eriyor aslında sistem öyle gösteriyor. Ama biz yine de sigortacı Kasım dedi diye kasıma kadar bekliyoruz.
Gecen telefonda kk açık kalmış eşim almış tlfnu yazışmaları okumaya başlamış tabi imali yazışmalar olunca,sbh yediğiniz sucuğu bile diyonuz mu siz birbirinize fln dedi anlam veremedi poncigimBenim de aklıma sucuk geliyor onu görünce
38 k kimde kaldı
K ları atlar olduk çok sık gelmeye başlayınca
Bir sekme durumuylaCenemiz durmuyor ki, K bize yetisemiyor artık
Ah ahh deseydin keske sade yedigimiz sucugu konustugumuzu dusun sen diyeGecen telefonda kk açık kalmış eşim almış tlfnu yazışmaları okumaya başlamış tabi imali yazışmalar olunca,sbh yediğiniz sucuğu bile diyonuz mu siz birbirinize fln dedi anlam veremedi poncigimtabi ben şok hemen aldım elinden teli ama anlamadı iste
Buyuksehir calisiyor valla hayranim su topiklr ilgilenisine ... ben henuz hic dememistim sanirim ama annelik sana cok yakisacak... actigi topige bike bu denli ilgilenen emek veren insansinBir sekme durumuylaByNkoaLa a gitti. Şamdan 2K beklemede çünkü.
40K yı bekliyorum. 40K dan sonra her 10K da bir şiir yazıcam. Ama kapsamını biraz genişleterek
İnovasyon yapıyorum kendime
Daha vahimleri de var dimiAh ahh deseydin keske sade yedigimiz sucugu konustugumuzu dusun sen diye
Daha iyiyim çok sağ ol canım annem.Her mesajında utanıp mahçup oluyorum. Uzaktan böyle görünüyorum da ablamla bile dargın vedalaştık belki de vedalaşamadık. O kadar iyi bir insan değilim aslında. Gece gece canınızı sıkmak istemezdim ama bu bir gerçek. Sorun şu ki arkadaşlarla ciddi sorunlar yaşamıyorum ama aile içinde ablamla üç dört yıldır küsmüstük. İkimizde de ayrı ayrı inatla bu sona ulaştık. Keskeler beni yiyip bitiriyor annem. Bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
Aile içi problemler seni kötü biri yapmaz ki elhanım.Daha iyiyim çok sağ ol canım annem.Her mesajında utanıp mahçup oluyorum. Uzaktan böyle görünüyorum da ablamla bile dargın vedalaştık belki de vedalaşamadık. O kadar iyi bir insan değilim aslında. Gece gece canınızı sıkmak istemezdim ama bu bir gerçek. Sorun şu ki arkadaşlarla ciddi sorunlar yaşamıyorum ama aile içinde ablamla üç dört yıldır küsmüstük. İkimizde de ayrı ayrı inatla bu sona ulaştık. Keskeler beni yiyip bitiriyor annem. Bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
YaaaaniiiDaha vahimleri de var dimi
Neyse bilmesin boşverYaaaaniii
Yedirdn adama pekmezli tatliyi gitte uyuu hadiİyi geceler canlarım, kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?