Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E sen şuan benim yaşam biçimimi anlattın
Bu bildiğin benim.
Ama oldum olası böyleyim.
Alnıma koy totona rahvan gitsin diye dövme yaptırmadığım kaldı bi
Sen neden böyle oldun?
Bilmiyorum merak ta etmiyorum
Sabaha geçmezse hoş olmaz
Dövmeni sevdim, şuan tam tarzım olabilir

Daha iyiyim çok sağ ol canım annem. Her mesajında utanıp mahçup oluyorum. Uzaktan böyle görünüyorum da ablamla bile dargın vedalaştık belki de vedalaşamadık. O kadar iyi bir insan değilim aslında. Gece gece canınızı sıkmak istemezdim ama bu bir gerçek. Sorun şu ki arkadaşlarla ciddi sorunlar yaşamıyorum ama aile içinde ablamla üç dört yıldır küsmüstük. İkimizde de ayrı ayrı inatla bu sona ulaştık. Keskeler beni yiyip bitiriyor annem. Bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.

Düz kadınım ben.
Düz kadın Sabri

Yaaa çok tatlı çok güzel
Maşallah yav
İnsan kendi çocuğunun tipini de çok merak ediyor
Hele hamileykennn oyle cokk merak ediyorsunki anlatamam cici Allah im tum isteyenlere hayirla saglikla nasip etsin insallah

Başınız sağolsun

Anladim kuzum ben sade ultrason kagitlarinda ve tum kayitlarda son adet tarihi baz alinarak hesaplama yapilacagi icin oyle bi aklima geldi zaten bilgimde yoktu nacizane bi diyiverem.dedm. Allah im hayirlisiyla nasip etsin insallah

Benim de aklıma sucuk geliyor onu görünce
Gecen telefonda kk açık kalmış eşim almış tlfnu yazışmaları okumaya başlamış tabi imali yazışmalar olunca,sbh yediğiniz sucuğu bile diyonuz mu siz birbirinize fln dedi anlam veremedi poncigim tabi ben şok hemen aldım elinden teli ama anlamadı iste

Ah ahh deseydin keske sade yedigimiz sucugu konustugumuzu dusun sen diye

Bir sekme durumuyla ByNkoaLa a gitti. Şamdan 2K beklemede çünkü.
40K yı bekliyorum. 40K dan sonra her 10K da bir şiir yazıcam. Ama kapsamını biraz genişleterek
İnovasyon yapıyorum kendime
Buyuksehir calisiyor valla hayranim su topiklr ilgilenisine ... ben henuz hic dememistim sanirim ama annelik sana cok yakisacak... actigi topige bike bu denli ilgilenen emek veren insansin

Olan olmuş abla düşünmek bir işe yaramıyor çözümde üretmiyor.
Hani kötü bişey olunca bir musibetle karşılaşınca sadaka veririz tekrar olmasın diye bu gibi durumlarda da vermek önerilir hiç duydun mu bilmiyorum.

Hani yapılan yanlışı iyi bişey yaparak azaltmak bitirmek gibi.

Aile içi problemler seni kötü biri yapmaz ki elhanım.
O yönden bakacak olursak;
Ben tüm baba tarafıyla küsüm. Anne tarafını zaten yolda görsem tanımam. Babamla sadece 3 4 aydır görüşüyoruz. Annemle sadece 1.5 senedir görüşüyorum.
Sen kardeş küslüğüne kötü biriysen ben şeytanın ta kendisiyim, welcome to hell
Kimse kimseyle küs olmak istemez.
Kimse de kimseyle boşuna küs olmaz.
Vardır birşeyler olmuştur birşeyler..
Sen çok iyi birisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…