- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.101
Psikolojisi bozuk ama seviyorum evlenince düzelir diyorsa asla ve asla duzelmez. Abim düzelir sandım diyerek evlendi hepimizi sürükledi kendiyle 17 yıldır mutsuzuz. Kendisi mutlu olduğunu iddia ediyor..Canım anneannem rahatsızlanmis esasen onun için gittim zaten. Kardeşime de saydım baya. Kızı dayım, kuzenim hepsi görmüş kardeşim de baya utanmış. Sabah ayrıldık diyordu şimdi soruyorum ben seviyorum abla onun sadece psikolojisi bozuk diyor.
Dedim ki o zaman ayrılıp durma kız kapıya dayanıp rezil rüsva etmesin bizi, illa böyle bir hayat yaşayacaksan da çık git tanıdık kimsenin olmadığı bir mahallede kiraya çık, burada annemin adına laf getirme.
Kafasını kaldıramadı biraz yerden. Bakalım ne olacak umarım aklını başına toplar
Psikolojisi bozuk ama seviyorum evlenince düzelir diyorsa asla ve asla duzelmez. Abim düzelir sandım diyerek evlendi hepimizi sürükledi kendiyle 17 yıldır mutsuzuz. Kendisi mutlu olduğunu iddia ediyor..
İyi demişsin canım. Erkenden bu yaşta evlilik iyi olmuyor abim 19 yengem 20 yaşındaydı evlendiklerinde çok sorunlar yaşadık. Hepimizin psikolojik sorunları olabilir psikolojisi bozulabilir ama bu etrafa zarar verirse çekilmez oluyor. Biz çok çektik. Hala da çekiyoruz. Kardeşinin o cümlesi beni geçmişe götürdü. Kusura bakma lütfen belki sizinki bambaşka bir durum. İçimize işlemiş olunca birden sıçradimKendisine açıkça söyledim zaten evlenmek gibi fikirleriniz mi var diye, hayır İstanbula üniversite okumaya gelecek diyor, yersen yani.
Dedim ki eğer en az 5 sene geçmeden yani 25 yaşına gelmeden evleneceğim dersen ablanı yok bil, ben yokum tek başına ne istersen yaparsın, beni ölmüş say.
Sen bilirsin dedim.
Demeseydin hiç öyle...Kendisine açıkça söyledim zaten evlenmek gibi fikirleriniz mi var diye, hayır İstanbula üniversite okumaya gelecek diyor, yersen yani.
Dedim ki eğer en az 5 sene geçmeden yani 25 yaşına gelmeden evleneceğim dersen ablanı yok bil, ben yokum tek başına ne istersen yaparsın, beni ölmüş say.
Sen bilirsin dedim.
İyi demişsin canım. Erkenden bu yaşta evlilik iyi olmuyor abim 19 yengem 20 yaşındaydı evlendiklerinde çok sorunlar yaşadık. Hepimizin psikolojik sorunları olabilir psikolojisi bozulabilir ama bu etrafa zarar verirse çekilmez oluyor. Biz çok çektik. Hala da çekiyoruz. Kardeşinin o cümlesi beni geçmişe götürdü. Kusura bakma lütfen belki sizinki bambaşka bir durum. İçimize işlemiş olunca birden sıçradim
Demeseydin hiç öyle...
Anne yok, baba zaten yok gibi
Bi ablası var elde kalan.
Eğri oturalım doğru konuşalım. Dışarlarda bi yerlerde karekteri oturmamış bir sürü ergenler var. Bu olmazsa başkası. Önemli olan, düzgün insan mıknatısı olabilmek. Bu yönlerde telkinler ver, kızın üzerinden yürüme. Kardeşinin güvenini kaybedersin. Mantıklı bir şekilde hatalarını kabul etmesini sağla. Tehditle değil, değerleriyle örneklendir.Evet ben de özellikle bu yüzden söyledim. Olayın vehametini anlasın istedim.
Annem şu an sağ olsaydı bu durumda ne olurdu dediğimde çok kızardı dedi, en azindan hala bunu düşünüyor olması bile umut verdi. Ama benim kardeşim gerçekten aptal.
Eğri oturalım doğru konuşalım. Dışarlarda bi yerlerde karekteri oturmamış bir sürü ergenler var. Bu olmazsa başkası. Önemli olan, düzgün insan mıknatısı olabilmek. Bu yönlerde telkinler ver, kızın üzerinden yürüme. Kardeşinin güvenini kaybedersin. Mantıklı bir şekilde hatalarını kabul etmesini sağla. Tehditle değil, değerleriyle örneklendir.
O liste x,y,z diye uzar tabi eğer söz nişan diye bir gaflete düşülmezseKızla ilgili olumsuz hiçbir şey söylemiyorum ona. Evde sorun olmuş babası alkollü gelmiş de o yüzden çıkıp İstanbul'a gelmiş sözde ama bahane, kardeşim bahane diyor yani. Kardeşimle ayrılar bir süredir, barışmak için gelmiş. Kardeşimi mecbur tutuyor yani aklınca gece vakti gelince.
Dedim ki madem öyle alıp bize getirseydin, bizde kalsaydı 1 2 gün. Kendisini toplasaydi derdi varsa ben ona destek olurdum.
Geleceği düşün dedim evlenmek istiyorsun bu kızla, bu kizi herkes buralarda görüyor, 5 sene sonra karım diye getirdiğinde hakkında kötü konuşmalarını istemezsin dedim.
O da hak veriyor bana konuşurken ama konuşmanın sonunda da abla ben x le evlenicem zamanı gelince diye de ekliyor. Gel de çıldırma :)
Evet ben de özellikle bu yüzden söyledim. Olayın vehametini anlasın istedim.
Annem şu an sağ olsaydı bu durumda ne olurdu dediğimde çok kızardı dedi, en azindan hala bunu düşünüyor olması bile umut verdi. Ama benim kardeşim gerçekten aptal.
O liste x,y,z diye uzar tabi eğer söz nişan diye bir gaflete düşülmezse
Erkek kardeşlerin akıllı olan versiyonu yok ki
Ne zamandır uzaksın, tabi ki normal. 1 ila 2 hafta arası motive olursun.İşe başlamaya kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sizce bu durum normal midir
Ne zamandır uzaksın, tabi ki normal. 1 ila 2 hafta arası motive olursun.
Yarım kaldı, arkası yarın,@Kendinisevenbiriibebisim bu aralar denk gelemedik pek özledim seni
Nego kuzum bitti mi film:) :) merakla yorumunu bekliyorum
Canım çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben iyi değilim. Kızım faranjit olmuş ve dün geceden beri ateşi çıkıp iniyor. Etiketlerinize bakamadım büyük ihtimalle gece bakarım siz uyuyor olursunuz. Yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim.
Niye böyle veda eder gibi yazdım bilmiyorum. Yorgun uykusuz ve endişeliyim.Şimdi çocukları uyutup size bakmaya geldim ama yine gidiyorum çünkü sayiklamaya başladı yine yukseliyor galibahayırlı akşamlar canlarım
Ya niye ettin depresyona giricem dağınıklıktanEvet ben nazar ettim
Ne kdar düzenli ne kadar istikrarlı dedim
Evin boyanmaya kalktı itiraf ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?