Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojisi bozuk ama seviyorum evlenince düzelir diyorsa asla ve asla duzelmez. Abim düzelir sandım diyerek evlendi hepimizi sürükledi kendiyle 17 yıldır mutsuzuz. Kendisi mutlu olduğunu iddia ediyor..

Psikolojisi bozuk ama seviyorum evlenince düzelir diyorsa asla ve asla duzelmez. Abim düzelir sandım diyerek evlendi hepimizi sürükledi kendiyle 17 yıldır mutsuzuz. Kendisi mutlu olduğunu iddia ediyor..

Kendisine açıkça söyledim zaten evlenmek gibi fikirleriniz mi var diye, hayır İstanbula üniversite okumaya gelecek diyor, yersen yani.
Dedim ki eğer en az 5 sene geçmeden yani 25 yaşına gelmeden evleneceğim dersen ablanı yok bil, ben yokum tek başına ne istersen yaparsın, beni ölmüş say.
Sen bilirsin dedim.

İyi demişsin canım. Erkenden bu yaşta evlilik iyi olmuyor abim 19 yengem 20 yaşındaydı evlendiklerinde çok sorunlar yaşadık. Hepimizin psikolojik sorunları olabilir psikolojisi bozulabilir ama bu etrafa zarar verirse çekilmez oluyor. Biz çok çektik. Hala da çekiyoruz. Kardeşinin o cümlesi beni geçmişe götürdü. Kusura bakma lütfen belki sizinki bambaşka bir durum. İçimize işlemiş olunca birden sıçradim

Demeseydin hiç öyle...
Anne yok, baba zaten yok gibi
Bi ablası var elde kalan.

Bu basit bir psikolojik problem değil canım.
Belli yani çok belli. Şu an kardeşim seviyor evet ama seneye bence kız üniversiteye gidip orada başkasını bulup kardeşime tekmeyi basacak gibi hissediyorum. Şu süreci sağlıklı atlatabilirsek zaten ilerisinde olmayacaklar çok belli. İnşallah kız üniversiteyi coook uzakta kazanır da gider

Demeseydin hiç öyle...
Anne yok, baba zaten yok gibi
Bi ablası var elde kalan.

Evet ben de özellikle bu yüzden söyledim. Olayın vehametini anlasın istedim.
Annem şu an sağ olsaydı bu durumda ne olurdu dediğimde çok kızardı dedi, en azindan hala bunu düşünüyor olması bile umut verdi. Ama benim kardeşim gerçekten aptal.

Eğri oturalım doğru konuşalım. Dışarlarda bi yerlerde karekteri oturmamış bir sürü ergenler var. Bu olmazsa başkası. Önemli olan, düzgün insan mıknatısı olabilmek. Bu yönlerde telkinler ver, kızın üzerinden yürüme. Kardeşinin güvenini kaybedersin. Mantıklı bir şekilde hatalarını kabul etmesini sağla. Tehditle değil, değerleriyle örneklendir.

Kızla ilgili olumsuz hiçbir şey söylemiyorum ona. Evde sorun olmuş babası alkollü gelmiş de o yüzden çıkıp İstanbul'a gelmiş sözde ama bahane, kardeşim bahane diyor yani. Kardeşimle ayrılar bir süredir, barışmak için gelmiş. Kardeşimi mecbur tutuyor yani aklınca gece vakti gelince.
Dedim ki madem öyle alıp bize getirseydin, bizde kalsaydı 1 2 gün. Kendisini toplasaydi derdi varsa ben ona destek olurdum.
Geleceği düşün dedim evlenmek istiyorsun bu kızla, bu kizi herkes buralarda görüyor, 5 sene sonra karım diye getirdiğinde hakkında kötü konuşmalarını istemezsin dedim.
O da hak veriyor bana konuşurken ama konuşmanın sonunda da abla ben x le evlenicem zamanı gelince diye de ekliyor. Gel de çıldırma :)

O liste x,y,z diye uzar tabi eğer söz nişan diye bir gaflete düşülmezse

Erkek kardeşlerin akıllı olan versiyonu yok ki

O liste x,y,z diye uzar tabi eğer söz nişan diye bir gaflete düşülmezse

Büyük konuşmak istemiyorum ama arkasında olmayacağım öyle bir durumda. Beni kaybetmeyi göze alırsa da kendi seçer diyebileceğim birşey yok. En azindan 25 yaşına bi gelsin, sonra ne istiyorsa onu yaşasın.

Ne zamandır uzaksın, tabi ki normal. 1 ila 2 hafta arası motive olursun.

İnsallah öyle olur
Hayatımda hiçbir işe başlarken böyle hissetmemistim. Kızımdan dolayı sanırım. Emme olayı filan nasıl olacak hiç bilmiyorum

Canım çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…