- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #38.141
Dağınıklık ve senBanane ya ben hamile değilim ki8 zaman dur hamile oluyum bari bende boşa gitmesin
Neden acabaaaa
Saol caycimGeçmiş olsun canım
Ben bile inanamıyorum halime, sizi de anlıyorum tabi nasıl bir şok etkisi olduğunuDağınıklık ve sen
Bir düşün bakalım demek isterdim ama oluyor bazen
Nar lekesini çıkarabilmek için çıldırıyorum şuanBen bile inanamıyorum halime, sizi de anlıyorum tabi nasıl bir şok etkisi olduğunu
Saol kelebek :)ByNkoaLa geçmiş olsun ❤
Geçmiş olsun göbüşGünaydın kizlar
Ben var grip olmak
Ne kadar a kadar çıkmıştı ateşi canım?Çok teşekkür ederim kızlar. Gece başında bekledik. Birkaç kere düşürdük. Çok şükür ki inatçı ateşi olmuyor. Ama ilk defa bu şekilde oldu şaşırdık. Demekki faranjit te ateş böyle oluyormuş. Sabah 7 gibi düşmeye başladı şimdi 36.5 larda. Yani fıstığım bizi çok üzdü
Çok geçmiş olsun canımdiş ağrısı kötüdür
Çok teşekkür ederim kızlar. Gece başında bekledik. Birkaç kere düşürdük. Çok şükür ki inatçı ateşi olmuyor. Ama ilk defa bu şekilde oldu şaşırdık. Demekki faranjit te ateş böyle oluyormuş. Sabah 7 gibi düşmeye başladı şimdi 36.5 larda. Yani fıstığım bizi çok üzdü
Çok geçmiş olsun canımdiş ağrısı kötüdür
Kusmalar aynen bitti artık bulantılar da geçtiByNkoaLa geçmiş olsun canim,kusmalar bitti şimdi de kaşıntılar gripler sardı etrafini bı kurtulamadın
Hala kontrole gitmedin mi rosumm ? kaşıntıya nasıl dayaniyosunKusmalar aynen bitti artık bulantılar da geçti
Kaşınma diz boyu
Gribi de kendim kasindim
Kızlar bu duşa kabindeki su kireç lekeleri nasıl çıkacak ya bı akıl verin
Şuan şehir disindayiz canmHala kontrole gitmedin mi rosumm ? kaşıntıya nasıl dayaniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?